Jag hatar känslan av att konstant gå sönder.

Jag hatar känslan av att konstant gå sönder.


Idag har en person sagt upp vänskapen med ...

Idag har en person sagt upp vänskapen med mig och så har jag blivit utfryst utav min familj. Life's good!


...

Är astrött.

Bildår.

Bilder tagna innan festen. Bytte peruk också sen, ni får se när jag får Mikaela bilder.



In progress.



Peruken jag tänkte ha.



Skitonödiga bilder. Men ÄH! Öste på med massa blod sen. Fick bli en glamourös zombie.



Lynx!

31 oktober.

"Everyone I knows goes away in the end".
Fan.

Fritte fyller 2 idag. Tror han ska få tårta av mamma sen.
Vi har köpt presenter också. Aktiveringsleksak, hundgodis och en tuggsak som smakar pizza.

Halloweenfest hos Lynx igår. Granne och jag var Zombies, Mikaela var bruden från the ring, Robin som är nere från Eskilstuna var.. Öh. En man med väst, rånarluva och gasmask, Lynx var häxa, Martina var vampyr utan tänder. Sen minns jag inte mer.
Vi hade fett kul.

Rasmus hämtade mig, Mikaela och Robin och vi åkte runt lite. Robin fick se turning torso i närbild. Sen åkte de två hem till Trellehulla. Och jag och Rasmus drog hem till honom. Fick träffa hans kattbebis. Majsan, hahaha.
Så jääävla söt! Pytteliten, gigantiska ögon och extremt mjuk!
Hon har dock busbitit mig en massa i handen. Men det är luuunch.

Mhm.

Det är nästan så att jag önskar att han faktiskt slog mig då, när han faktiskt nästan gjorde det.
Då hade han inte varit kvar här.

"Gå och skär dig eller något!"

"Din äckliga, feta jävla träskpadda!!!!"

Älskar dig också storebror.

Har ni någonsin haft känslan av att ha hamnat fel när ni är hemma?

Jag har känt så nästan hela mitt liv. Känner mig som en jävla inneboende, och inte som en i familjen.
T.o.m min storebror, som är f.d narkoman och stack i x antal år är mer än varmt välkommen hit. Men inte jag. Jag är bara jobbig. Och dramatisk. Och ful. Och pinsam. Och fet. Och lat.
Inte ens mina föräldrar tröstar mig när jag är ledsen. För jag "överdramatiserar" alltid saker. Eller så "orkar de inte".
Pappa sa idag att han snart skiter i allting och flyttar.
Då sa jag till honom att somliga har det bra och faktiskt KAN flytta!

Mitt enda alternativ är liksom gatan. Och tro mig, jag har funderat på det hur ofta som helst i några år. Hur ett liv som uteliggare skulle vara bättre än det här.

Får impulser av att slå sönder saker, men det enda jag vågar är att smälla med min dörr riktigt jävla hårt. Ibland önskar jag nästan att den gick sönder, det känns som att det skulle ge en viss tillfredsställelse.

Jag peppar inte att äta min brända sojafärs någonstans.

Lovet har knappt börjat och jag är redan trött på det.

Fina familjen.

Ska aldrig laga mat åt den här familjen igen.
Jimmy köpte en pizza och Joakim vägrar gå och köpa ost.

Kul att jag har stått och lagat mat.

Nermalet lik i mikrovågsugnen.

Vi ska äta tacos hemma idag. Mamma bestämde det, eftersom hon jobbar och ändå inte äter det.
Det var väl.. Fine. Men jag retar mig så jävla hårt på två saker:

  1. INGEN har tagit fram kött från frysen, så nu måste JAG stå och pilla på det och tina det. INTE OKEJ! Det är skitäckligt, jag vill fan inte ta i det?
  2. Självklart så känner ingen för att hjälpa till. Jag ska alltså först hålla på med DERAS kadaver som DE ska äta, sen ska jag alltså tillaga TVÅ sorters färs, min egen och deras likfärs. OCH värma DERAS bröd. Och värma tacoskal. Och skära grönsaker. Och duka.
Det är inte okej. Jimmy har sovit framför tvn en stund, men det är ändå skillnad. Han blir sjukt trött av sin medicin. Men vad har Joakim gjort? JO, sen han vaknade (skitsent, som vanligt) så har han suttit framför datorn och spelat och chattat och allt vad det heter. I kalsonger. Lönt att han bad om sin tandborste för x antal timmar sen när jag skulle duscha...?
Dessutom skriker han. Är skitgrinig just nu.

Det är svårt att smida när järnet har hunnit kallna.

Överväger att återgå till min ursprungsplan; att dissa hela jävla halloweenkonceptet och stirra in i väggen istället.

Rosa ska dö.



Beviset på att jag faktiskt ser ut att ha något syndrom. Eh.

Ze partaj fanns bara i mitt huvud.

Herregud. Skulle ju på fest igår. Men hade feeeeet huvudvärk och mådde illa. Så jag tänkte, jag lägger mig ner och vilar en stund. Släckte ner allt för att få bukt med huvuvdvärken liksom. Smsade Teo och försökte förklara att jag skulle vila en stund så jag var fit for fight, men ååååhr! Självklart så ringer han/Henke gång på gång och smsar hela jävla tiden! Huvudvärken blev inte bättre precis. Till sist stängde jag av mobilen.
Och somnade. Oj då. Har fortfarande liiite huvudvärk. Men tänker inte låta den eskalera idag. Så det så.

När jag vaknade imorse och satte på mobilen så vibrerade telefonen som fan. Vet inte hur många sms jag hade fått av Teo. Halleduttan.

Drömde att ett köpcenter jag var i med massa värstingar blev översvämmat, lite som Titanic, och man fick klättra ut på något sätt. Sen blev jag skitledsen för att någon i någon familj skulle rymma, och då tröstade en snubbe mig! Vill dock inte skriva ut vem denna snubben är, eftersom jag kommer blir hatad och/eller utskrattad. Pinsamt.

Blev jagad, träffade zombies. Zombiesen var jättesnälla! Och typ, civiliserade, haha. Frågade om jag hellre ville bli biten och bli en zombie och därav hämnas på de som jagade mig med kniv, eller dödad.
Stod och vägde möjligheterna, det var ju antingen att leva för alltid typ, vilket verkade tråkigt, eller dö av knivhugg. Så när gänget närmade sig ropade jag "BIT MIG! BIT MIG!!!". Hahahhaha!
Sen blev jag kompis med hela zombiegänget. Det var helt fint.

Sjukt lustig dröm. Otippade människor var med i den. Vääldigt otippade människor.


Johanna hjärta pizzeria Algarve.

ÅÅÅÅHRR!!!! Hade glömt hur mätt man kan bli på en pizza! Har ändå ätit typ, halva + en slice, och den är inte så stor eftersom den är glutenfri. MEN HALLEDUTTAN VAD MÄTT JAG ÄR!!!
Glutenfri, vegetarisk gyrospizza med vitlöksås. Omnomnomnomnom!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag klä ut mig till man och leta upp kvinnokläder till Teo och Henke.

Hej!

En tusendels halsduk. Eller något.

Jag menar det vavava.

Jag skulle kunna skriva ut exakt vem som är/har varit med om exakt vad. Men det gör jag inte av respekt för personernas privatliv. Är man en vän berättar man inte sådant vidare.
Så det så.

Jag fryser röven av mig och har huvudvärk. Har inte riktigt tagit in att det är lov. Tror jag.
Peppar liksom inte. Eller så är det kanske för att man ska sitta hemma med klagande och nedvärderande människor i en vecka?

Känner för att koppla in min elgitarr. Det var sjuuukt längesen jag spelade på den. Akustisk är enklare, bara att ta ner från väggen, man behöver inte dra fram telekablar och stärkare och fan och hans moster.
Med något mysigt ljud. Raor.

Men idag, kära vänner, så ska jag prova på vegetarisk kebabpizza! Hoppas stenhårt på att den är god.
I så fall ska jag utse pizzeria Algarve till min nya favorit. Det är brutalt hur mycket veg de har! Man kan få hur mycket som helst både vegetariskt OCH veganskt! Aaaaazuuum!

Menee... Ja. Elgitarr. Tjingeling.

Varför är min hund så fixerad vid bajs?!

Varför är min hund så fixerad vid bajs?!


Måste få en sak of my chest, för det gnage...

Måste få en sak of my chest, för det gnager som fan; att säga att jag inte har blivit dumpad för jag har känslor är bullshit. Varför tror ni jag blev dumpad? Samma person raggade på nya brudar mindre än en vecka efteråt, och när jag blev ledsen sa denne till mig att jag var så jobbig att man ville spy på mig. Och massa andra grejer. Varför tror ni jag inte har vågat ty mig till någon på två år? Så snälla, prata inte om saker ni inte känner till. Tack.


Vad bisarrt det känns att åka till skolan ...

Vad bisarrt det känns att åka till skolan utan skolväska. Men jag tror på denna dagen. Vi har föreläsning idag, en kvinna ska prata om prostutition, trafficking och kvinnors rättigheter. Kommer bli awesome!


Jåi har hittat sin idol.



Fuck Disneyprinsessor! Här är det onkel Waldo som gäller!

And hell is just a sauna.

Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Inte nog med att folk redan dissar mig hela tiden, nu glömmer folk bort att vi har bestämt också.
JIPPI!

I Sverige måste man vara sjuk eller missbrukare för att få hjälp direkt.

Jag retar mig som fan på det Svenska systemet. Narkomaner och alkoholister får egna lägenheter och pengar. Folk som inte kan ta hand som själva får det.

Men folk som blir misshandlade hemma etc, de ska minsann inte ha någon hjälp, nej nej. De har ju varken missbruk eller psykiska problem.

Missförstå mig rätt, men varför placerar man suicidala människor ensamma i en egen lägenhet, och lämnar dem med sina medicine, istället för att ge någon som INTE gör så en chans? Någon som är i desperat behov av hjälp?

Kan inte uttrycka mig bättre än så utan att avslöja för mycket, och jag vet att jag inte kan/får/vill dela med mig av det djupare.

Bara att acceptera och ta emot.

Hur ofta har inte jag (och säkert många fler) fått höra "alltså, klart det är lite illa, men tyvärr är det så bara"?
Inom olika sammanhang dessutom. Det kan handla om vikt, smink, rakning, ideal.. Vad som helst.
Jag har personligen fått höra att jag är och kommer förbli singel eftersom jag är för tjock för att någon ska vilja ha mig. Av en vän. "Jag tycker ju att det är fel, men det är tyvärr så det är".

Likadant med rakning och smink. "Det är bara så det är, kvinnor blir ratade eller dömda om de har hår under armarna, det är bara så det är". Varför är det så då? Jo, för att vi accepterar att det är så.

Tänk om folk hade tänkt likadant om apart heid eller nazismen under andra världskriget.
"Klart det är synd att svarta inte får sitta på samma bänkar som vita, men det är ju bara så det är, vad ska man göra?"
Hade det också varit acceptabelt då? Det var ju så det var?

Jag blir rädd när jag hör orden. I så fall är i alla fall jag körd. Mina volanger och tigerränder får gå och gömma oss under en mossig sten och gråta ner det osminkade ansiktet. Eh-he-he.

Nej, ser ni, nu ska jag bege mig mot skolan.

Fred ut.

Jahapp.

Folk ignorerar mig både på sms och msn. Fint.

Drar ut med Fritte i kylan istället. Om ingen har fattat det än (vilket ingen har), så har jag slutat röka. Har inte rökt på över en vecka. Men dessa stunderna, fy fan, vad skulle jag inte göra för en cigg?
Men nej. Tänker inte vara en jävla hycklare.

Efter kvällspromenaden går jag och lägger mig. Internet och människor kan gå och pilla sig någonstans.

Kiss this feelings good bye.

Tror jag återgår till att bara hålla käften istället. Så blir alla nöjda och glada.

Haur ädet båfflår.

Mamma gjorde våfflor. Omnomnom.
Pratar viktiga saker på msn, eh-he-he.

Insåg idag att jag har "vänner" som orkar åka till Göteborg för att klubba, men inte orkar åka till Malmö för att umgås med mig. Hm..
Lomma - Göteborg
Lomma - Malmö.

Ser verkligen det jobbiga i att komma hit.
Älskar att vara så omtyckt och populär bland mina vänner.

Blablablablabla.

Ze people versus ze skånetrafik.





Skadad av tiden #2.

Gissa vem som är på msn! Haha.

Chattar med skånetrafiken. Är sjukt arg. En fribiljett är vad man får för förseningar. Det känns ju lönt om man redan har ett periodkort. Grillar honom som fan om vintern med nu.
GRR!

Skadad av tiden.

Ibland undrar jag varför man skaffade användare på en massa communitys i sin "ungdom".  Det första var nog msn, sedan luderstorm. Sen har det nog fan bara gått uför sedan dess. Helgon, bilddagboken, facebook...
Helt jävla skadad blir man.
Har inte kvar min luderstormsida, som tur är. Det var kul när man var typ, 12. Det sorgliga är väl nästan alla i yngre medelålder (och ännu sorgligare med äldre) som hänger där och gör spejsade och färgglada sidor åt sig själva med en frän och smickrande bild. Heh.

Ibland undrar jag dock varför jag har vissa grejer. Msn t.ex. Skriver man inte först, så är det ingen nytta att logga in precis. Det är lite som om folk väljer att "henne vill jag inte prata med" typ. Kalla mig paranoid, men så är det.
Ungefär som mobiltelefonen. Jag glömde den hemma en dag för ett par veckor sedan, och fick nästan panik under dagen. Varför vet jag inte, för det är väldigt sällan någon ringer mig. Sms händer, också sällan, men det händer.
De som ringer mig är mina föräldrar om de undrar var jag är. Enbart.

För några månader sedan la jag ner hela internetgrejen. Det tog ungefär en vecka innan någon undrade vart jag blivit av, och då är jag ändå frekvent internetanvändare.

Undrar hur lång tid det hade tagit innan någon märkte att jag var död eller hade blivit kidnappad. Egentligen.

Avslutar med att skriva som så många andra gör när jag är inne på msn: DET ÄR INGEN ROLIG PÅ MSN!!!

Don't you love the smell of fresh anxiety in the morning?

Vaknar med känslan av bråk i magen. En mor som ignorerar en så mycket hon kan. Vägrar titta på en.
Man står handfallen och ser på allt det fula i världen och kan inte göra någonting.
En man trodde var en vän berättar ingenting och han glider iväg.

Jag hatar att vakna.

Just det. Min kära mor har slutat prata me...

Just det. Min kära mor har slutat prata med mig igen. Great.


Det senaste dygnet.

Drog till Mikaela i Trellehulla igår då jag inte orkade bråken här hemma.
Skulle in på willys och handla tamponger och kommer ut med massa annat istället. 3 nya filmer och en bok exempelvis. Trainspotting, 8 mile (de två låg i samma fodral) och tjenare kungen. Boken handlar om extremister. Verkar spännande.

Drog hem till henne och hon käkade lite. Bytte om till mjukisar och förberedde oss på att dygna. Jag är så jävla rädd att försova mig nämligen, så ibland vågar jag helt enkelt inte somna. Vi såg 8 mile, shrooms, cry baby och hypnos. Orkar inte mina nerver ibland.
Krängde även lite för mycket skräp.

Imorse stressade jag lite väl hårt, min mage hatade mig och trots att jag hinner till bussen så inser jag att jag måste hem till henne igen. Det hade slutat jävligt illa annars, det är inte precis nära till Malmö från Trellehulla. Än mindre till Skurup eller hem till mig. Kul.
Gick hem igen som sagt, vände ut och in på magsäcken och hatade livet lite. Hatar att missa skolan, får ångest för varenda procent frånvaro.

Sov några timmar, drog till Malmö. Fick med mig halsband och en tröja hem. Rea är awesome ibland. Fast halsbanden var inte på rea. Men de kostade 50 kronor för båda. Så det så.
Köpte även isbergssallad, en paprika och ny fetaost på hemköp. Wo!

Min mobil ligger på dödsbädden. Kan inte Sony Ericsson kursa snart? Eller börja tillverka mobiler som faktiskt håller? BAH! Har inte precis råd att köpa någon hajtek awesome mobil för x antal tusenlappar.

Nu ska jag borsta tänderna och sova och hata det faktum att jag ligger lite back i mina läxor.
Och att folk som påstått sig vara mina vänner innan undviker mig. Awesome!

Tittar på en sjukt spännande film. Tror de...

dsc02688 (MMS)

Tittar på en sjukt spännande film. Tror den heter philips.


Orkar inte att det finns ett ställe i malm...

Orkar inte att det finns ett ställe i malmö som heter doktor fisk. Doktor fisk!!! Det är inte ens en fiskaffär! Halleduttan.


Du duger som du är, sålänge du följer mina riktlinjer.

När jag var liten fick jag lära mig att man dög som man var. "Behandla andra som du själv vill bli behandlad."
Det lät så fint. Och jag personligen anser att jag har försökt följa dessa mantran upp i vuxen ålder.
Men det blir svårare ju äldre man blir. När jag gick i mellanstadiet erbjöd sig min mamma att hjälpa mig raka benen och armhålorna. Redan där var det inte okej att vara som man var längre. Redan där skulle man lära sig att flickor rakar sig, annars är de grisiga och äckliga.

När jag blev ungefär 13½-14 så började jag lyssna på metal och använda skinnrock och sminka mig med tjocka kajalstreck under ögonen. Visst, inte så jävla fint kanske, men jag tyckte jag vad stentuff då. Men det var jag visst inte. Jag "såg ut som fan" och var "omogen" och allt vad det hette.
Ett tag slutade jag faktiskt med allting. Klädde mig som De ville jag skulle klä mig. Jeanskjol och gult linne. Moderiktiga skor. "Bara lite maskara för att framhäva den naturliga skönheten." Jävla bullshit.

Vid 17, och ett par månader kvar till 18 piercade jag läppen. Suckar och "ja, du fyller ju snart 18.." följt av en massa predikor om att jag skulle första alla nerver i ansiktet etcetera. Eh.

Och hela tiden fortfarande får jag höra om hur omogen jag är, om hur De "skäms för att synas ute med mig" och hur korkad jag är och att jag kommer ångra mig. Jag säger tydligen emot mig själv, för jag "duger tydligen inte åt mig själv eftersom jag sätter skrot i ansiktet och tatuerar mig". Jahaja.
Jag borde verkligen ha långärmad tröja på kusinenbarnets dop eftersom jag borde verkligen inte visa mina tatueringar.

Det tjusiga är ju att mognad tydligen sitter i hur jag ser ut. Det är omoget att ha piercingar, det är omoget att ha tatueringar, det är omoget att ha tygmärken på kläderna.. Ja. Allt jag gör är omoget.
"Väx upp!"

Jag får impulser av att vara omogen på riktigt och klä mig i gladpacka så alla får se min håriga och tatuerade kropp. Gå på dop naken. Skäms på sig.

Fula platta jävla skåne.

Frågar mig dagligen vad jag gör härnere. Vad i helvete gör jag här? Här finns ingenting att hämta, ingenting att göra, ingen att leka med. Typ.
Alla bara växer upp och blir vuxna och kvar sitter jag med mammas läppstift i hela nyllet och för stora skor.

Om ingen har räknat ut det, så blev jag hemma idag. Vet inte varför, om jag ska vara helt ärlig. Allting sket sig, rann ut i sanden. Jahaja.

Blev inte till att sätta upp mina jävla gitarrer idag heller, såklart. För viktiga saker kommer först. Som Joakims innebandy, tv och ostbågar. "Jag gör det imorgon, om jag hittar några skruvar". Jaha. Tack för hjälpen.

Innan idag, så diskuterade min mor och jag vad man kan ha på sig på ett dop. Min kusins son ska nämligen döpas i november. Jag tänkte mig jeans och blus, liksom fint utan att vara för uppklätt. Men nä. Det dög inte.
Jag borde ha något långärmat, eller kanske en kavaj -en fin såklart, inte som den jag har-. Tror hon inte att jag förstår att hon tycker detta för att jag ska dölja mina armar? Dölja mina tatueringar? Snälla.
Jag är inte född igår.

Summan av kardemumman är att man bara duger som man är, om man är som de vill att man ska vara.

Vill att skolan ska vara över snart så jag kan fly fältet, fly detta äckliga och motbjudande ställe.
Jag orkar inte.

Ibland är min tv snäll.

Program om gamla punkband på 9an. Jag myser som fan.
Sex pistols, The clash, Ramones och Patti Smith hittills. Fina, fina nostalgi.
Inte för att jag var född, eller ens påtänkt då. Men ändå!
MEN ÄNFUCKINGDÅ!
Grr.

Om jag ska partaja ikväll så vet jag exakt var jag ska hämta sminkinspiration ifrån.
Alexander McQueen. Helt klart.




Insane Clown Posse.

Älskade högstadienostalgi. Dessa pajaser har följt med sedan sjuan eller så. Jacobs word var den första jag hörde, fastnade direkt.
Eh-he-he-he.







The carnival's in town.

En sådan där bloggtävling you know.



Jag tävlar om ett hudvårdsset hos Lady Dahmer.

Tävlingen avslutas Torsdagen den 28'e oktober.

Var med och tävla HÄR du med!


Som jag hoppas att de flesta vet, så läser jag Ladyns blogg regelbundet och har även länkat henne om jag inte missminner mig. Detta är en kvinna som får en att tänka efter riktigt ordentligt! Visst, jag håller kanske inte med exakt varenda ord hon skriver, men för det mesta gör jag faktiskt det.

Hon fick mig att inse att jag (och med största sannolikhet de flesta andra) inte ser bättre ut med smink än utan, utan det handlar snarare om idealet vi lägger på vårt ansikte. Varför skulle en man se löjlig ut med smink och en kvinna utan? Exempelvis.

Har läst hennes blogg i något år nu, och lär mig nya saker varje dag. Jag vågar stå på mig mer nu, jag trycker inte armarna mot kroppen trots att jag själv valde bort rakhyveln. Men nu står jag för det.

(Det där med hår, ni vet.)

(För övrigt känner jag mig lite som en blogghora som tävlar, men med bristande ekonomi så står jag för att jag tänker/hade tänkt ge priset till min mor om jag vann, då hon älskar sådant. Fattig student you knoow)

(Och nej. Det var inte fjäsk.)

Fred ut!

Tjolahopp tjolahej!Nu äter

Nu åt korna upp Pippis, Annikas och Tommys kläder.
Oj då!

I used to be addicted to soap. I'm clean now.

Nähä. Ingen skola idag. Ångest ångest ångest. Har inte råd att vara borta en sekund. Ändå är jag hemma.
BAH! Jävla merde. Merde merde merde. Ska i alla fall göra de läxor jag är medveten om.
Hm.. Två i samhälle och en i engelska. Tror jag.

Ska nog även ta tag i mitt rum och städa. Här ser för jävligt ut. Måste på något sätt få iväg påsarna med kläder till emmaus och en till någonstans där man slänger väskor. Eller något.
Tror jag sätter i hårfärg sen. Gillar _inte_ att se ut som en bimbokanariefågel i skallen. Det är inte fint.
Soyance askblond kan gå och pilla sig någonstans.

Känner för att sticka också. Har en hel påse med stickor och mönster som jag fick av min mormor när hon levde, för hennes fingrar klarade inte av att sticka längre.
Anyway, köpte grönt och grått garn för några månader sedan. En del av det gröna gick åt när Lynx skulle sticka en kattmössa åt mig. Svart med grön rosett. Borde nog använda den lite mer.
Köpte ett jättefint lite melerat i måndags. Kan färga håret, sticka och kolla på Moulin Rouge. Eh-he-he.

Älskade Frittebebis ligger och sover hos mig idag. Blir lite sentimental.


Gam? Moi?

Tydligen har jag hållning som den blonda gamen i Djungelboken.
Samma frippa också!


Smarta chaijor.

Saknar tiden man åkte över till helsingör som fan!
Vi hade askul, och jag var nästan kalaspingla på den tiden!











De två understa bilderna reflekterar rubriken på inlägget. Eh-he-he.

Hörde du Ragnar, Sickan har en plan!

Fast, fuck Sickan, det är jag som har en plan! Och dag ett är redan avklarad. Eh-he-he.

Dagens tjockistips: rostat vitt bröd med fem kilo philadelphia på vardera macka!

Lunch i datasalen.

Sitter och gömmer mig igen. Fick lite ost och paprika av Annikas baguette.
Eh-he-he.

Kallt som fan är det. Men inviger mina nya snigga leggings. De är som såna där tjocka vinterstrumpor, fast leggings! Aaaaweeesooome!!!
Har hittat två apsnygga tröjor på shocks rea (ja, shock), vill så badly ha skiten.
SKA ha. Så det så.

Med blåbärskonfektyr i munnen och dr. Martens i lack på fötterna.

Nästan en halvtimme försenat var tåget efter skolan.
Vet ett företag som kommer få ett väldigt argt mail.

Mötte upp Linda på stortorget och vi knatade omkring. Hamnade inne på Ahlgrens Konfektyr och spenderade lite pengar man inte hade. Men det var det värt. Linda köpte något med blåbär i som tydligen var jättegott. Och något annat. Som jag inte minns.
Jag köpte en tryffel-nougatstång som jag delade med mamma när jag kom hem. Och en hemmalagad klubba och nougatstenar. Eh-he-he.

Hamnade på glitter som hade massa rea. Köpte som tur var ingenting. Men där var lite tjusiga grejer.
Indeed.
Drog in på shock, där de hade ETT par lackkängor upp till knäna kvar i 36. Fick Linda att pröva dem. Hon gillade hårt. Jag hittade ett linne. Jag gillade hårt. Vi var nöjda efter det besöket.

Käkade på Stippes. Jag vet, sjukt onyttigt. Väljer att skylla på min mens. Så det så.
Besökte triangeln och kom ut från h&m med leggings i tjockare material och 3 nagellack, och Linda fick med sig en ny skjorta, randig. Mycket stiligt!

Åkte hem, gick ut med Fritte, sitter här. Tra lalala. Trevligt.

Ska fan maila skånetrafiken och fråga va...

Ska fan maila skånetrafiken och fråga vad fan de håller på med. Inte nog med den relativt kraftiga förseningen i morse, nu är även tåget hem försenat med 20 minuter! Skärp er, det är inte snö på spåren än. /Arg och försenad chaij.


I just don't know what do to with myself.

DUN DUN!

Sitter i skolan och gömmer mig. Lektionen börjar om en kvart. Har suttit här sen typ, fem i kanske.
Eller något. BRA DÄR.

Blir nog till att träffa Gun (Linda) efter skolan. Hon ville ha strumpbyxor och jag vill ha fika.
Känns trevligt på något sätt.

Någon som vet ett bra och relativt billigt fik i Malmö? Espresso house och Barista är out of question.
Särskilt Espresso House. BAAAH!
Orka det stället, helt ärligt.

Nä. Ska slösurfa vidare.

Vad roligt att tåget först var 15 minuter ...

dsc02667 (MMS)

Vad roligt att tåget först var 15 minuter försenat och sedan ska ta mitt i ingenstans minst lika länge. Kan tillägga att jag egentligen börjar om två minuter. Tack skånetrafiken, verkligen.


Händelserik dag, men ändå inte.

Åkte bort till Lund en sväng. Lämnade en påse med kläder till Carro och vi gick en runda och frös.
Vi har pratat lite. Eller.. Hon har pratat. En del. Men det är bra! Det är mycket bra!
Men ja. Kan inte ens vara kryptisk. Så skriver helt enkelt inte mer än så.
(Men jag hejar som fan.)

Åkte in till stan och lämnade en väst till Linda och hon bjöd på en banan och följde mig till bussen. Åkte till värnhem, köpte ny askblond färg som jag vet funkar, ett garnnystan och en film. Moulin Rouge blev det.
Eh-he-he.

Åkte hem, åt en smörgås och nu ska jag typ sova.
Fryser ihjäl. Ge mig en flanellpyjamas nu!

Natt i hatten!

Världens bästa kompis.


Och var tror du att du är påväg?

Skrev igår att jag hade bröstsmärtor och yrsel deluxe.
Trots det satt jag knappt stilla igår, städade och rensade bland kläder. Mikaela hjälpte mig som tur var.

Idag vaknade jag som vanligt, startade plattången och plattade håret. Allting gick fint.
Tills det inte gjorde det längre. Orkar inte min kropp någonstans.
Jävla skitkropp.


Working hard or hardly working?

De senaste timmarna har jag städat, rensat byrå och rensat garderob.
Det resulterade i en påse kläder till Mikaela, en påse kläder/saker (inte färdigfylld än) till Carro, två påsar som ska till emmaus, en påse som ska säljas och en påse som ska slängas. Heh!
Är måttligt stolt nu måste jag säga. Har gjort detta under inverkan av yrsel (hörde mig själv på avstånd till sist) och fysiska smärtor i bröstkorg. WOO!
Har pluggat lite på Ryssland som vi har test på imorgon. Ska plugga lite till innan jag lägger mig ner och dör för natten.
Har bestämt mig för att sova på min riktiga kudde inatt, istället för en sovkudde. Känner redan irritationen över plattheten. BAH!


Fick mens idag. FAST jag inte skulle ha den. Skulle haft den i måndags, dvs en vecka sedan, men jag valde att hoppa över den för jag pallade inte. Och så kommer det en skvätt idag? Det är fan inte okej!
Mamma har en teori om att det är på grund av mina kaskader under lördagsmorgonen efter festen. Att jag fått upp en del p-pilla eller något sånt. Lyssnade inte så noga. Men det lät vettigt. Vill inte tro att det är mer fel på mig än vad det redan är liksom.



Joyo, 16 år. Första dagen på gymnasiet. Herregud.

Halsmandlar, prostata, almost the same.

Se så tjusiga och välinformerande bilder man får upp när man googlar på halsmandlar!


Söndag.

Idag:

  • Städa (även i soffans schäslong, är trött på grusiga pyjamaser och täcken)
  • Försöka få ordentliga bilder på saker att sälja och slänga upp på tradera
  • Göra läxor
  • Andra hurtiga grejer som jag inte kommer på nu
Man sover fett awesome i rena täcken btw. Måste skaffa mig lite pengar och köpa kuddar och ett täcke till. Och lite fina sängkläder som är mina OCH BARA MINA!!!
Eh-he-he.

Låt att somna till, här och nu.


Har bäddat. Peppar som fan på att sova sen...

dsc02660 (MMS)

Har bäddat. Peppar som fan på att sova sen. Woho!


Tant Jåi.

H&M har massa fina påslakanset jag vill ha. Ge mig pengar!
NU!!!













Alla dessa kommer från H&M's onlineshop. Jag vågar inte kolla ikeas hemsida, eller någon annan. Kommer bara börja sagla över allt jag inte har råd att köpa. Och att sängar på bild alltid ser så jäkla sköna ut.
Bah.

Vad gör en blond tönt på min tv...?

Palla gå ut. Palla umgås med människor, allting bara fuckar sig ändå. Det är något fel, hela jävla världen har blivit så skev.

Istället stannar jag inne med ångestmage, linjal, hårfärg, pizza, vitlök och tv. Dansfeber, hide and seek och south park-filmen.

Fick näsblod innan! Mamma trodde att jag skojade. Tills hon fattade att jag faktiskt blödde ur snoken.
Eh-he-he.
Orkar inte att jag blir helt sepe av näsblod. Fnittrar och grejer.







Jag/Jag och Miriam/Jag och Miriam i skolan igår.







NÄSBLOD!

Ersätta pizza med pizza.

Jag kan det där med fylleinlägg.
För övrigt gick jag ner till stationen ändå med Mikaela i telefonen. Det kändes ensamt att bara gå.
Somnade som ett barn på tåget och vaknade i Malmö smått hysterisk. Sved i ögonen och insåg att jag fortfarande hade linserna på mig. Möttes upp på centralen av en kompis och vi tog bussen hem till mig.
Fylleåt två smörgåsar och var pepp på att det var white chicks på danska tvåan. Men somnade igen.

Vaknade ungefär 4 på morgonen. Och mådde skit. Och så höll det på fram till halv sex ungefär. Tro fan att man är hungrig nu alltså. Men lik förbannat vill jag ha pizza.
Ersätter pizza med pizza. Höhöhöhö.

Har en dålig känsla i magen av att folk är sura på mig för att jag stack. Hoppas inte det.
Tra lala.
Blir spännande när man får se bilderna.

Det här med ångest.

Klockan är 22.43 enligt Rosas dator. Och jag är på hemgång. Jag är verkligen tanten i mitt sällskap, alltid den som går och lägger sig först.
Men ikväll har jag ångest, och jag vet inte varför. Fick låna pengar till taxi av Rosa, så jag slapp gå till tåget. Tåget går 23.26. Trevligt.
Vet inte var jag ska ta vägen, vet knappt vem jag är. Jävla Jåi. Vad fan vill du med ditt liv alltså.
Det är inte okej.

Det är inte det att skolans halloweenfest inte var rolig, för det var den. Jag trivdes ganska bra men efter ett tag kände jag skiten i magen. Den där jävla ångesten som alltid ska förstöra. Åker hem i peruk och linser av ren lathet.
Orkar liksom inte. Tog av mig korsetten. Jävlar vad Miriam kunde dra åt. Så smal har man inte känt sig på ett tag.

Jag och Miriam var Pauline och Amelie. Hon var min piga och jag var hennes hertiginna. Jag slaktade män, bar runt på en hand. Mycket fint. Eh.
Blir spännande på måndag.


Hade egentligen kunnat sova här. Men jag klarar inte det. Inte ikväll.
Vill hem till min linjal. Mina blivande blåmärken.
Så jävla töntig man kan vara då.

Tack och hej.

Jag är mig själv, fast för tvåhundra år sedan.

Har fått hjärnsläpp. Måste fixa till min bokrecension och komma på vad jag ska klä ut mig till ikväll.
BAH! Jävla humbug.

Bara jag som hatar när man äter skitgod mat och den envisas med att ta slut?

Fy fan vad jag hatar overklighetskänslan. ...

dsc02611 (MMS)

Fy fan vad jag hatar overklighetskänslan. Jag rear ut min själ, allt ska bort.


The green mile.

Min hals är äcklig. Ska försöka fixa en bild till imorgon.
Dog lite när jag såg hur det såg ut därinne. HEH!



"Joyo", 13 bast.

Lyset är tänt, men det är ingen hemma.

Ikväll har jag inte gjort så mycket. Fixat med skolpapper, gjort några läxor, sett Simpsons-filmen med Rasmus, slängt ut honom och börjat med bokrecension. Hittills så suger den ganska så brutalt hårt.
Eh-he-he. Men det är nice. Får fixa och trixa med den imorgon.

Såg även "filmen" med killen utanför Stockholm som "hängde" sig. Ströp sig, är väl lite mer korrekt.
Visst, det kändes overkligt as hell på ett sätt. Men när han blev jätteblå tänkte jag att han såg ut som ett blåbär. BRA DÄR JOHANNA! Men han gjorde faktiskt det.
Man ser honom kvävas till döds och efter ett tag kommer polis och räddningstjänst och plockar ner honom.
Det är lite creepy just för att det är så nära. Han var lika gammal som mig och bor i Sverige. Och tar livet av sig i livesändning, mer eller mindre! Det är så sjukt hemskt.

Han annonserade ut det på ett forum, där folk sedan triggade och pushade honom. Det är inte okej.
Hoppas människorna skäms som fan nu.

Men ja.. Till något helt annat; ska borsta tänderna och sova. Så det så.

Natt i hatten!

Fjolla nummer ett.

Har fixat mina naglar. Sån där bygg-grej man gör hemma. Tänkte att jag kanske skulle använda tramset om jag ändå har betalat för det. Heh.
Om det blev bra eller inte.. Kan vi ta en annan gång.

Var på systemet innan! Köpte en fedetuff vodka! Eh-he-he. Good ol' sailor heter den.
PET-flaska med tatueringstryck.
Köpte någon spexig grej också. Och har aquatinis kvar.
Fjolla. Som sagt.

Imorgon är det halloweenfest på skolan. Blir spännande.

Men nu kanske man borde äta maud? Har inte käkat sen lunchen i skolan.
Får se om jag pallar fixa.
Mje.




Frukost.

dsc02603 (MMS)

Frukost.


Måttar några slag mot huden och beger sig ...

Måttar några slag mot huden och beger sig sedan till bussen.


Bruten kontakt.

Vet två bröder jag säger upp kontakten med när jag väl får flytta.
Fy fan i helvete vad jag längtar härifrån.
Självdestruktivitet är populärare än att utstå denna jävla skiten.

För övrigt vet jag inte hur mycket jag måste skriva om fucking jävla kuk-merkurius och fitt-saturnus. Och jag har ingen att fråga heller, för jag har ingen kontakt med mina gruppmedlemmar.

Alla kan begå kollektivt självmord, tack och hej.

Klassfoto och annat trams.

Gjorde sketcher på svenskan. Ändå lite awesome.
Mona fick vara Barbapappa och Fredrik fick vara ninja.

"Don't do the crime if you can't do the time"

Historia. Kom inte så långt.
Klassfoto. Vet inte om jag vill se slutresultatet.
Men det blev nog lite skoj. Man behövde inte vara seriös.
Wo!

Skrivtid om 10 minuter. Ska skriva artiklar.

Tack och hej, leverpastej. (Öe!)

The flott-tjej of the skola.

Måste verkligen tvätta mitt hår, men jag orkar verkligen inte.
Och detta är första gången på x antal år som jag faktiskt visar mig ute så flottig.

När jag gick i sjuan så fick jag en pik av en klasskamrat på en "tjejmiddag" jag hade på min födelsedag om att jag ibland var äcklig och smutsig. Blev helt knäckt och börjde frenetiskt tvätta håret innan skolan och grejer.
Blev värsta hygienfreaket. Totalvägrade att lämna lägenheten om jag inte hade fått duscha eller tvätta håret.
Tror jag tvättade håret näst intill dagligen. Bra där.
Tack så mycket för onödig ångest, min kära f.d granne och klasskamrat.

Numera så vare sig hinner eller orkar jag duscha varje dag. Vi är 4 pers som delar på ett badrum, så det blir lite stressigt på morgonen om man säger så.

Ska snyta mig och gå till bussen.
Jävla förkylning till att vara utdragen.

Fred ut.

The chop shop.

Såg som sagt film i skolan idag. Sjukt intressant film. Man fick sig en ordentlig tankeställare.
Pratade lite i grupper efteråt. Eller.. De pratade. Jag tittade mest upp i taket eller nej på pappret.

Efter lunchen (som f.ö inte var mycket att hänga i granen...) så hade vi föreläsning igen.
Det var också spännande. Trots blodsockerfall, överhängande trötthet och koncentrationssvårigheter.
Åt en kaga under en paus. Eh-he-he.

Blev mött av en vän i Malmö efter skolan, vi gick ner till party land och jag hittade en awesome hand. Ser ut som en såndär kött-bricka som man köper i affären, fast med en hand på. Och så står det "The chop shop". EH-HE-HE.
Drog till buttericks, där det blev ett shotglas och tandsvärta. Glaset är awesome.
"Det är för mycket blod i mitt alkoholomlopp".

Käkade faladel och matade ankor med sallad och grejer. Tror de uppskattade det, för ankjävlarna lämnade mig inte ifred efter det. De åt på mina skor, mina ben och min jacka. Jävla busar.
En hade små, små Fritte-ögon också. Ville ta med henne hem lite.

Fixade lånekort på bibblan, men åff kårrs hade de inte engelska a-boken jag behövde. Min blev ju stulen, och vi har läxa till fredag. Awesome. Får köpa en begagnad på skolan om jag vill. 150 pix. Helt okej.
... Men den är totalt nedklottrad. Aldrig i livet att jag betalar för den boken, över min döda kropp.

Fick f.ö min räkning för alla böckerna idag. Sved lite.

Ska sova nu.

HAAAAJ, som skåningarna säger.

Sjukt trött. Blodsockerfall. Kvinna som al...

Sjukt trött. Blodsockerfall. Kvinna som aldrig slutar prata. Koncentrationssvårigheterna gör sig påminda. Trevligt.


Inga lektioner idag. Vi ser på 'en obekväm...

Inga lektioner idag. Vi ser på 'en obekväm sanning'. Kommer böla som ett barn när den är slut.


Tisdag.

Kom hem vid åtta igår kväll. Slutade 16. Hahaha!
Bra där.

Nu ska jag till ze skola. Vi har föreläsning idag också (igår vart det om klimat), om klimat. Som igår.
På torsdag om kvinnors rättigheter och trafficking.

Hörs sen eller något.

Alltid när jag hör folk skratta så tror ja...

Alltid när jag hör folk skratta så tror jag att de skrattar åt mig. På ett dåligt sätt. Nu ska vi ha föreläsning om klimat. Fred ut.


Bo Ohlsson i Tomelilla, hej, här får du mest för pengarna!

Roadtripen resulterade i lite spenderade pengar. Eh-he-he

  • Gasmask
  • Liten axelremsväska
  • Militärbasker (FICK DEN!!!)
  • 4 filmer (American history x, Sex and the city, Janne Långben the movie & Farbror Joakim och knattarna i Jakten på den försvunna skatten)
  • Turkost nagellack
  • Alkohol
Igår sålde de dessutom filmer för 19:50 på coop forum. Grävde till mig Nurse Betty, From dusk till dawn 2 och Kellys heroes. Känner mig nöjd måste jag säga.

Måste käka klart min frulle nu. Ze freunde kommer snart och hämtar mig.

Fred ut.

"Du luktar lite dött, men jag älskar dig ä...

"Du luktar lite dött, men jag älskar dig ändå."


Min väska vägde lite mer när jag kom hem.
































Preview of ze helg.

Full Roger/a.k.a Honken: Jag vill ha en laptop från dig. (Pekar på mig.) (Tror jag.)
Nähä. Men då vill jag ha en laptop av Johan istället.

Jag hatar att leva. Orkar inte att jag är ...

Jag hatar att leva. Orkar inte att jag är ett konstant problem för alla i min omgivning. För mina vänner och min familj. Fy fan vad jag hatar att leva.


Freitag.

Idag har jag:

  • Nästan lipat över min (antagligen) stulna engelskbok, eftersom det innebär att jag måste betala för den OCH en ny.
  • Blivit erbjuden att få äta ensam i bilen.
  • Haft ont i magen
  • Hatat min hy.
Negativ? Jag? Nää.

Världens bästa Jåi.

Internet är till för läxor. Får se om jag pallar skriva här.
Fast då är det väl någon som tycker att det också är fel av mig.

Orkar inte. Folk tycker jag är världens sämsta kompis till höger och vänster.
Jag gör så gott jag kan. Men det duger inte.

Hej då.

May the forks be with you.

Pannekagor till frulle på tåget. Fint.
Skrattade så jag grät på tåget hem, vet inte varför. Kunde inte sluta.

Sen får man veta att man inte är tillräckligt omtyckt för att man ska vara "lönt att fråga" om man vill med ut.
Och tydligen går det finemang att åka till Malmö och festa typ, varje helg, men när det gäller att träffa mig (som tydligen är en "kompis") så blir det plötsligt jobbigt att ta sig utanför lägenheten.

Älskar verkligen utanförskap. Älskar att bli bortvald, bortprioterad.
Älskar att vara ett jobbigt miffo, älskar att mina kompisar bara är mina kompisar när de inte har någon annan.

Fork you.

Jag hade sönder hunden!

Lite om dagen då innan man sover kanske.

När pappa kom hem, så åkte vi ut på skopunkten, då dragkedjan var paj på den ena dojan. Inte okej.
Sedan drar vi iväg till fyndbörsen, för jag ville kolla om de hade kvar fina plånböcker. Det hade de inte. Köpte dock en löjligt stor tändare till mamma (ser ut som en vanlig, fast.. STÖRRE, haha ) och en bok till mig. 5 kronor kostade boken! Stephen King - Lida.
Körde till öb, mamma var sugen på något. Hon fick ostbågar.

När vi kom hem, så gick jag ut med Fritte. Vi kastade pinne och hade trevligt.
Tills han får pinnen i ögat och SKRIKER så jag vet inte vad!

Tröstar honom och försöker kolla. Han vägrar öppna ögat. Jag blir smått hysterisk.
Han öppnar ögat, men verkar lite irriterad. Verkar dock helt okej när vi går hem.
Pappa kollar honom och jag försöker äta mina pannkakor och bryter ihop vid bordet och börjar stortjuta.
"Jag hade sönder hunden!!!" ropar jag i panik. Mamma bara skrattade åt mig.
Så taskigt!

Han var lite blodig i ögonvrån. Och lite köttig, enligt min storebror.

Är så jävla rädd att han ska hata mig. Min finaste lilla älsklingsbebis.



GAAH, jag älskar dig så jävla hårt din lille fis!

Sämst uppdatering, ja.

Orkar helt enkelt inte. Är så jävla trött hela tiden och igår vart jag iväg med mamma och letade vinterskor.
Ett par boots från skopunkten blev det. Och ett läppstift, schampoo och baslack på engelbrektsboden.
Sminkar mig vanligtvis inte längre, pallar inte, men det är ändå kul ibland. Eh-he-he.

Igår skrattades det mycket i skolan. Vääldigt mycket.
Och så byggde vi broar.

Idag tror jag att någon har stulit min engelskbok. Den är puts väck.
INTE OKEJ!!!



Såhär snygga är mina vinterboots.
Inte så snygga med andra ord. Men äh.

Vuxna människor. Eller hur var det nu egentligen?

Jag har en kontakt på min msn- lista, han är vuxen och har varit gift och har en son.
Han är musiker och verkar någorlunda sofistikerad.

Tills han öppnar truten.

Det är "knulla" hit och "fitta" dit. Jag förstår verkligen inte. Varför vill man som vuxen (varför vill man alls) använda töntiga fjortisuttryck? För att häva sig? För att man har ålderskomplex? Medelålderskris?
Är det något jag inte har mycket till övers för, så är det sådana ord. Det är inte upphetsande någonstans, det är avtändandande.

Vill jag ligga med någon med en 14- årings vokabulär, så ligger jag helt enkelt med en 14- åring.
Svårare än så är det inte.

Samma man har talat vitt och brett om att han har minsann tjej"kompisar" som TRIVS med att sminka sig som porrstjärnor, som TRIVS med att se ut som 5- åriga flickor i kroppen (förutom tuttarna då, som helst ska vara uppblåsta till max) och som TRIVS med att suga snorre.
Detta använder han som argument för att JAG ska raka mig under armarna, på benen och på självaste fissingen. Men jag KAN inte tro att NÅGON vid sina sinnes fulla bruk vill se ut som en avdankad porrstjärna från 90- talet. Det går helt enkelt inte ihop. Man vill inte vara någons objekt. Tror snarare att det är brist på självkänsla.

En annan sak; kvinnor har ingen g-punkt vare sig i ändalykten eller gommen. Quelle surprise!
Visst, fruntimmer får ta snorren var de vill. Men kom inte och intala mig att man får sexuell njutning (annat än att kanske se sin partner njuta, men då rör det sig istället om visuell njutning) av ta den i tvåan.
Mig lurar ni inte!

Kan även tillägga att jag aldrig har legat med den här mannen. Men jag antar att det framgick ganska tydligt av hans persona.

Nu ska undertecknad borsta tänderna och sova kudde.

Fred ut!

Barf vomit kräk spy vänder ut och in på min magsäck.

Mår så sjukt illa. Vet inte om jag har ätit för mycket eller om jag har ätit något jag inte borde ha ätit.
Eller kanske både och.
AAAAAARGH!!! Jävla Jåi!!!

Idag fick folk crème brûle till efterrätt i skolan. Var tvungen att smaka, har aldrig ätit.
Smakade bara vanilj, ganska lamt. Fast konsistensen var ju inte att leka med.
Fick nästan lite kväljningar.

Ska försöka tömma min mage på jobbig mat och plugga nu.
Toodeloo!

Tusen gånger starkare.

Vart bara dåliga platser kvar på Inception, så vi såg Tusen gånger starkare istället.
Och det var bra ändå. Självförtroendeboost så det skriker om det!

Den var så fin! Och samtidigt någorlunda realistisk. En person kan inte lösa alla problem.
Tycker som Linda, att den borde visas i skolorna.

Efter filmen tog vi promenix. Först upp mot stortorget (filmen gick på filmstaden vid davidshall) så Linda fick kissa av sig på max och sedan upp mot konserthuset för att sedan följa kanalen nästan hela vägen till värnhem.
Det var riktigt trevligt.

Nu ska jag sova. Skola imorgon liksooom.

Fred ut!

(F.ö tror jag att jag också ska bli "tusen gånger starkare". Känns som ett bra mål.)

Snart helg igen.

Peppar lördag som fan. Ska göra något skitkul då.
WOHO!!!

Tycker det är så roligt när man ser tävlingsprogram i kunskap på tv, och någon svarar fel, får höra rätt svar, och utbrister; "Det visste jag väl!" eller liknande.
Hahahahhaha. Om du visste, varför svarar du då fel? Vavava?

Ikväll blir det antagligen bio med Linda, som fyller 21 år idag.
Det blir trevligt! Inception lutar det åt.
Har hört att den ska vara "sååå bra".

Senaste trenden that never goes out of style.

Tror att jag också ska börja ignorera mina vänner. Det verkar ju tufft eftersom så många göra det.
Heh.

Var på tatueringsmässan med Teo igår. Sjukt tråkigt.
Säkert roligt om man har asmycket pengar och har råd att tatuera sig eller köpa piercingsmycken eller något. Men annars går man bara runt därinne som en luffare. Är glad att jag inte behövde betala i alla fall.

Har knappt kunna sova, som vanligt. Jävla sepenäsa. Vill inte vara förkyld mer.
AAARGH!!!!!


Allmosor mottages hjärtligt.




Om du har oändligt med pengar, så får du gärna dela med dig. Jag hade föredragit en jacka helt utan någon form av päls alls, men jag har hellre fuskis än kadaver på jackan.

Och eh, en liten reminder; nedlåtande kommentarer är inte heller ok.

En man är en man är en gris.

Skiter i hur feminin eller kvinnlig du är.
Eller hur mycket du önskar du vore en kvinna.

Du är man. Och du är fan lika svinig som de flesta andra män.

Puss på dissen. Alkohol på det va.

En jacka rikare.

Det blev den svarta jackan på h&m. Är ändå nöjd. Har en jacka!
Vinterpjucks blev det dock inte. Provade ett par boots på eorusko av märket Timberland, men äkta skinn värmer inte mer än syntet, och då köper jag faktiskt hellre syntetboots.
Billigare och mer etiskt.

Provade ett par boots/stövlar på skokanonen, de var helt okej. Ska kolla dinsko och skopunkten också.
Min strategi är att köpa fodrade dojor som jag kan ha ragg-/jägarsockor och en varm sula i.
Awesome!

Pappa köpte ett linne till mig också.
Han skämdes för det jag hade på mig.
Det är inte smutsigt, som han säger. Har bara använt det när jag har blekt håret och sånt.
Hihi.

Jåi the snowman.

Vintern närmar sig med stormsteg. Som vanligt så har jag ingen jacka eller ordentliga boots/stövlar som kommer att värma mina frusna fossingar i snön.

Har som sagt hittat en jacka på H&M. Hoppas den är bra.
Kollar runt lite på nätet efter vinterskor.

Bara ett litet problem: vinterstövlar/boots har en tendens att vara skitfula.

Oui oui, s'il vous plâit!

Jag vill bli kär i en fransk man.
Som blir kär i mig tillbaka.

Tänk så awesome!

(Fast en tysk går också bra. Men just nu är jag hajpad på fransmän. Oh lala!)

Just put that right in here!

Skitcrappy video, men hittade ingen bättre.
Hade inte bangat en sån brevlåda!


Omnomnom.

Varför tar ALLTID god mat slut så snabbt?

Halleduttan.

Vaknade inatt med extrema smärtor i magen. Men det gick inte att skita!
Satt hur länge som helst. Till sist så.
JÄÄÄVLAR vad gött jag mådde efteråt.

Idag är det cross-over i skolan. Det innebär för min del gospelkör och en släng av engelska.
Slutar tidigt, det är nice.

Vet inte om jag orkar göra något idag. Är fortfarande sjukt.
Palla orka.

RSS 2.0