Fredag

Är trött. Ser på Hannibal tills jag somnar.

Guten morgen

Har sovit FYRA timmar inatt! WOHO! Och dessutom steg jag upp mellan sju-åtta och gjorde mig färdig och stack ut med lillkillen! Så jävla bäst.
Har fixat frulle och tänkte sätta igång en film nu. Finns inte mycket mer att göra just nu.


8 besvikna läsare

Det händer ingenting i mitt annars ack så spännande liv idag så jag har inte bloggat.
Men nu ska jag äta middag. Blev lite sugen på ägg, jävla Masterchef!

Tisdag

Sanne kom hit en sväng innan idag, fett nice. Hon höll mig sällskap när jag åt en sen frulle och borstade tänderna, sen gick vi till parken en sväng med lillkillen och när vi kom hem fikade vi med mamma. Efter det såg vi And Now for Something Completely Different (Livet é pyton), Sanne hade inte sett den. Hade glömt hur glad jag faktiskt blir av den, haha!
Upperclass twit of the year är fett skön.

 
 

Hårexperimentet

Såhär slutade mitt experiment med flätorna:
 

Yaman!

Tänkte försöka mig på det här med att sova med femtioelva flätor inatt och därmed eventuellt slippa locktången. Den är fett jobbig att stå med och jag hatar att hårspraya rent, nytvättat hår. Det känns på något sätt onödigt när man precis har tvättat det, vad fan var vitsen med det om man ändå ska spraya massa skit i det liksom?
Ser inte klok ut i alla fall. Särskilt eftersom jag inte har så långt hår.
Men skitsamma för fan!
 
 
 
 
 

It's one of those days

Och så den där med piercingen folk tenderar tro är en snorkråka.

Måndag

Idag har vi redovisat protokoll för ams och några från kommunen. Sjukt dålig uppslutning från vår sida, vi var bara tre som var där! Vi ska vara runt tio stycken annars. Tycker det är skitdålig stil när folk faktiskt har kommit dit för att ta del av projektet.
Det gick i alla fall bra trots min skitelaka mage som vägrar sluta göra ont. Har hämtat in en hink på mitt rum fall i fall, haha.

I lördags följde jag med Jonsaba, hennes vän och några till på nigeriansk bröllopsfest i Köpenhamn! Det var himla roligt, dansade runt och åt awesome mat och drack sangria och grejer, fick presenter och det kostade inte en krona! Vi åkte bil dit och själva festen var gratis.
Har aldrig varit med om så trevlig stämning, trots att man var så "avlägsen" så blev man varmt mottagen och brudens mor log åt mig och typ, smådansade från sin stol. Helt fantastiskt!

Lördag

Har varit en knepig natt. Har drömt om lägenheten jag bodde i tills jag var 12-13 IGEN. Det är tredje gången nu tror jag, varför är min hjärna så fixerad vid den? Har dessutom drömt om mindre roliga saker som skedde i lägenheten. I drömmen dock, inte på riktigt. Hade varit ännu sjukare om det hade hänt på riktigt. Ååh. Jävla hjärna.

Vaknade vid halv sju först när mamma stack till jobbet. Vaknade halv åtta igen när klockan ringde. Tänkte nämligen åka iväg till sjukhuset och möta kåmpiz. Hon ringde när hon blev "släppt" men det blev inte att vi möttes upp. Men vi ska ses sen i alla fall, så det är lugnt.
Somnade i alla fall om och sov till... Ett! Ett återkommande moment i mitt liv verkar det som.

Har i alla fall gjort mig iordning nu och ska försöka hålla mig vaken. Senare ska jag nog hänga med Miriam. Blir sambuca idag istället.

Partyfredag

Det blev inga sambucadrinkar för mig ikväll. Det blev istället en runda till akuten där en av mina närmsta vänner nu ligger över natten under observation. Men hon får förmodligen komma hem imorgon om ingenting händer!
Så jag har varit hemma i snart en timme och har käkat middag. Drack en påse nutrilett imorse och sedan dess har jag inte fått i mig något, skulle kunna äta en pizza till, haha. Men nä. Blir mys med Bridget Jones istället.

God natt!

Jaha

Trodde att jag mmsade in en bild i förmiddags men tydligen gjorde jag inte det. Fan vad mysko.
Det var en awesome bild på mina strumpor och jag berättade att jag varit vaken sedan 8. Men nähä, den kom tydligen inte fram.

Vaknade i alla fall 8 och gjorde mig klar och stack ut med Fritte. Men somnade om ganska fort efter vi hade kommit in igen och sov till ett. VAD är det för fel på mig?! Är fortfarande skittrött.

Mina bröder har åkt iväg och handlat mat utan mig. Mhm, tack så mycket.
JA. Jag är irriterad som fan. Inte bara på maten, såklart. Fast lite. Blir fett grinig när jag är hungrig.

Hej svej.

Random pics

       Typ hur jag kan se i en hiss påväg till läkaren. Sjuuukt spännande.
Morgonrutiner; Fritte väcker mig och erövrar kudden.
Lyckades få en bild på lillkillen när han faktiskt tittar mot mig!
       Kan inte riktigt det där med egopics när det är ljust. Inte annars heller förvisso.
       Min underhållning de kvällar jag har svårt att somna.
Undrar lite hur de som tillverkade denna luva tänkte. "DEN KANSKE VÄRMER MER OM PERSONEN INTE SER NÅGOT?!"
 

Trött kille är trött

Har inte gjort något vettigt förutom en runda med Fritte. Har tryckt i mig två portioner äppelkaka med vaniljsås, känner för att kräkas. Men det är jobbigt att kräkas så jag avstår nog.
Ska försöka fortsätta röja undan här tror jag. Måste bli färdig snart!

Sitter och läser om nekrofilen från Göteborg. Har läst en del trådar hon varit aktiv i på Flashback, senast var nog 2004 eller -05. Minns ej. Det är väldigt intressant faktiskt.

Mokiki does the Sloppy swish

 
 

Hunden Spencer rockar crocs

Det här måste vara bland det absolut charmigaste jag har varit med om. En hund som är förlamad i båda bakbenen får en andra chans och kan börja skutta rundor!
Och hans bästis är en blind gris!
Blir sjukt blödig måste jag erkänna.
 
 
 
Edit: Eftersom klippet verkar strula järnet så sätter jag inte en direktlänk till charmtrollet!
 
 

Framsteg

Idag sov jag "bara" till 12! Woho!
Steg upp, fick i mig något snabbt, gjorde mig iordning och gick ut med Fritte. Och nu är jag här!

Ska snart fortsätta ringa runt till skolor och förskolor. Usch och fy, jag avskyr att ringa. Och prata i telefon. Blä.

"Just nu"

Som det sägs i bloggvärlden.
 
Har varit ute med Fritte och min storebror. Känner mig helt av banan idag. Skulle kunna lägga mig och sova vidare, men icke! Något produktivt måste jag fan få gjort idag.
Hittills har jag ätit frukost/lunch/något och sett film. Att titta på film är väl dock inte så himla produktivt.
Men nu har jag släpat in alla mina skor på mitt rum och tänkte gå igenom dem. Ska försöka rensa ut några (HAHAHAHA!) och bestämma vilka som behöver lådor och vilka som inte behöver. Lackskor får helt klart ligga kvar i lådor.
De som känner mig vet att mina skor är heliga för mig. Min mamma brukar säga att jag har Galna Sko-sjukan. 4 real.
Men ja. Nu får jag börja hugga i, annars kommer man inte kunna gå härinne.
 
Ta'!
 

God morgon

Vaknade lite efter ett. Halleda. Inte okej.
Steg upp och tog upp posten från golvet och började gå mot köket då Fritte skäller till! På mig! Haha, mitt hjärta stannade, var inte beredd på det. Men sen fick jag massa pussar när han såg att det var jag. Lilla bumbitroll.

Ser något program från Ur just nu. Har inte riktigt förstått vad det handlar om, utöver att det är en judisk kvinna som är typ, utstött.

Guten morgen

Är vaken sedan 7. Ska ta bussen till läkaren om drygt 20 minuter. Är så förbannat trött, vill sova igen. Men icke sa nicke.
Efter läkaren ska jag ta tjuren vid hornen och jaga ner rektorn på en skola. Usch och fy.

Fritte ligger på golvet och vilar. Han och min storebror ska gå ut och kissa nu strax. Eller, ja. Hunden ska kissa.

7 timmar senare

Har hunnit med en runda på Ikea, Coop forum och ätit en awesome glass. Är lätt bland det bästa jag vet, glass.
På Ikea köpte vi lite förnödenheter som en trådback för skor, ett par kjolhängare och tidsskriftsamlare. Mamma köpte ett tandborstsställ till stora toaletten också, vi är tre pers där som borstar tänderna och det är fan alltid kaos med alla saker.

När jag kom hem blev det middag och sedan en runda med Fritte, Arthur och Barbie. Fritte fick sitta bredvid och titta på när Barbie hälsade på andra hundar, han tramsade bara sig ändå.

Imorgon ska jag till läkaren och sen tvinga mig själv till en skola för att boka om allergironden. Rektorn svarar aldrig och inte fan ringer hon tillbaka heller. Bah!
 

Söndag

Igår så tog jag en morgonpromenad med Fritte, Arthur och Barbie. Fritte och Barbie är hundar, Arthur är en gammal klasskamrat som har flyttat ut hit. Han är hundvakt åt sin systers 8 månader gamla jack russel, Barbie. Hon är sjukt charmig!
Hon och Arthur kom in om innan vi gick ut på en andra promenad och hon slukade hela hans matskål, haha. Tur att någon tycker om hans torrfoder i alla fall.
Träffade en massa lekkamrater i parken, älskar att promenera med alla andra. Är gräsligt nervös inför människorna men hundarna är så fantastiska.

På den andra rundan så träffade vi en man som har en hund som är en blandning av schäfer, rottweiler och doberman. Han (hunden) brukar jaga kaniner inne i parken och är alltid lös. Har aldrig upplevt honom som särskilt hotfull, bortsett från att jag tycker det är dåligt att ägaren låter honom jaga kaniner.
Men igår gick det åt helvete. Helt plötsligt, out of nowhere, så hör/ser/märker jag (har seriöst ingen aning om vad som hände eller hur jag upptäckte det) att Fritte typ, springer för sitt liv från den andra hunden. Och nästan dödsskriker varje gång han får tag på honom. Jag börjar självklart springa efter för att få tag på min lilleman men det går inte. Så jag springer runt och skriker "FRIIIIITHIOOOOOOOF!!!!!!!!!" utan resultat men till slut fick jag äntligen tag på honom och tog upp honom. Han är alldeles skakis och ägaren till den andra verkar också lite uppskakad. Han säger att han aldrig varit med om dess like och ber om ursäkt ett flertal gånger och undersöker Fritte tillsammans med mig. Sen säger han att om det skulle vara något så "finns han här", typ. Jag visste inte vad jag skulle säga, jag är konflikträdd som fan.
Kopplar Fritte och vi (jag och Arthur) börjar gå iväg med hundarna på motsatt håll. Väl hemma så bryter jag ihop några gånger och vi upptäcker att Fritte blöder. Men han hade inga sår så det var förmodligen näsblod. Och han verkar helt okej men trött.

Idag verkar han vara som vanligt, men vi får nog avvakta och se ändå.
Åh. Min lilla älskling.

Men ja. Idag är det söndag och jag ska till Ikea med mamma. Senare ska jag ut med Arhur och hundarna igen och ja. Sen får vi se vad som händer!

Lördag

Alltså, nej. Jag pallar faktiskt inte blogga ordentligt idag heller. Vill bara sitta och krama Fritte och se till så att han inte börjar blöda igen.
Min lilla älskling.

BAH!

Sömnig, uttråkad och rastlös samtidigt- vad göra? Sova? Pyssla? Sova? Film? Sova? Blir nog sova,

Inlägg #2

Klockan är drygt halv nio och jag är sjukt sömnig. Och gasig. Jag tror min magsäck har krympt så när jag äter lite för mycket så dör min mage typ. Sticker man ett hål på mig nu så lär det sippra ut typ.. Spjälklad mat. Gött!

Min kära far har köpt hem Pepsi. Hade det varit Pepsi max hade jag varit i himeln, det är den enda colan jag tycker är god. På riktigt. Vanlig pepsi smakar ungefär likadant men jag försöker undvika socker så gott jag kan. Det går väl lite sådär med det egentligen, haha.

Rensade ut en massa kläder igår, varav två klänningar och en kjol som jag verkligen inte vet om jag vill göra mig av med. Grejen är dock att ingetdera passar längre men det är så fina kläder! Kjolen använde jag relativt mycket under 2008.
Insåg nu att man ej bör kolla för mycket på gamla bilder. Man får dåliga idéer då.


Guten morgen

Har hunnit med att äta frukost, prata med Arthur och hans systers vovve, se filmen Fire walk with me (Twin Peaks) och ätit två knäckebröd till lunch.

Senare ska jag och Arthur promenera med hundarna, med lite tur så tycker de om varandra, haha. Fritte är inte den mest populära lillkillen precis.

Det är allt hittills. Fast nu ska jag ta bild på ett skivställ som jag ska sälja!

Ta'!

Fredag

Oh lord, min tidsuppfattning har varit helt fucked upp hela veckan. Klockan har jag haft koll på men inte dagarna. Trodde att det slog om till torsdag nu klockan 00, men icke! Det är FREDAG!

Så idag, fredag, ska jag, min storebror och min mor se Twin Peaks- fire walk with me. Blir nice!

I helgen känner jag för att pyssla så jävla hårt. Göra om gamla kläder och skor som jag inte riktigt använder men kanske inte heller känner för att göra mig av med. Vi får se helt enkelt!

Invigde för övrigt mitt azkoola döskallearmband från Ur&penn idag. Eh-he-he. Jag som vanligtvis avskyr döskallar!

Get him to the Greek

Jag vet inte. Varför måste alltid serier/filmer spela London calling så fort det handlar om Storbritannien? Varför?!

Har skrivit protokoll idag. Jag och Angelica satte oss på Mormors bageri inne på Entré och fikade och skrev. Jag tog en aromalatte med chokladarom och hon en macka. Nice.
Ett barn bröt ljudbarriären. Helt galet.

Har rensat ut massa kläder. Fast vissa är bara kanske. Har en jättefin klänning som jag aldrig har använt, funderar på att sälja den. Men den är så fin!

Woop woop!

Har byggt om inne i garderoben och fått upp en klädstång! Stången var nog bland det jobbigaste jag har varit med om, fick stå på en stege för att nå och nådde knappt ändå. Så att försöka hålla en stång på plats plus att sträcka sig så långt man kan nästan plus att skruva fast fyra stycken skruvar samtidigt som man gör ovan nämna saker är inte så himla roligt. Men nu sitter den där! Har dock två hyllplan till som jag funderar på vad jag ska göra med. Hm.

Torsdag

Idag har jag sovit till 11, ätit frukost och gjort mig iordning. Ska möta min "kollega" vid 14 och skriva protokoll.
Så, ja. Så långt har jag kommit idag.

Hej hej

Tråkigheten här fortsätter.
Idag har jag lunchat med Sanne, satt ihop garderob, varit på ikea, varit på burlöv center med mamma och promenerat med Fritte.
Mina ben och fötter är sjukt möra.

Tack och hej!

Tisdag

Hej Johanna. Din blogg suger.

/ Johanna

Blä

Fortfarande ingen garderob. Det här suger, är lagom trött på att ha mina kläder i resväskor och sopsäckar.
Åhr. Skitdag.

Busy busy

Sov till elva, letar nu garderob parallellt med att jag städar, packar, etc etc etc.
För övrigt är det fars dag idag. Min pappa fick något spel och ett kexchoklad. Eh-he-he.

Nä, nu måste jag fortsätta.

Trams

Återigen blev ni snuvade på konfekten. Förlåt. Men jag har varken energi eller motivation just nu.
God natt.

Lördag

Min lördag hittills har gått ut på att titta på barnkanalen och göra mig iordning. Ska snart ner till värnhem och möta Jonsaba
 
På barnkanalen gick det något som hette Minimello och jag röstade helt klart på Betty Rose som den hederliga gamla punkare jag är, haha.
 
 

God morgon




Hungrig kvinna

Nej, har fortfarande inte bloggat så jävla bra. Men vem bryr sig?
Har monterat om hela soffan ensam trots att det tydligen ska vara ett tvåmannajobb. Jag är så jävla bäst. Är dock lite hungrig. Inte okej.

Har för övrigt lagt till en sådan där Bloglovin-knapp på min sida så mina ca tre följare kan följa mig. Om de vill.
Hahahhaahahha.

Hm

Har varit sjukt upptagen med hårklippning och fönstershoppning och Twin Peaks så jag har helt enkelt skitit i att blogga.
Eh-he-he.

Grr

Tvingade upp och ut mig själv. Fritte fick springa lös och leka med andra vovvar i parken idag så han är nog rätt nöjd.

Per Ström var nyss på tv, repris av Debatt. Alltså. Jag ryser. Jag mår illa. Jag känner för att spränga mitt huvud för att slippa se och lyssna på honom.

Fuck dumma karlar. Nu drar jag och klipper mig.

Natt i hatten

Vet ni vad? Ni får se mina tjusiga sängkläder imorgon istället.
God natt!

Fler husdjur än man tror

17 000 par skor och 30 000 liter dammråttor senare såg man golvet i hallen igen.

Uppdatering

På tv är det fotboll. Har ätit gröt. Dricker julmust utan socker, är nice. Ska fortsätta se Twin Peaks om en stund. Funderar på att hugga in på en chokladtomte. Min lillebror sitter och fiser.
Och min storebror har nyss hävdat att det är socialt accepterat att börja få kula om man har fyllt 30.

Hej igen

Somnade om igen, såklart. Två gånger till och med. Så jävla nice. Inviger dessutom sängkläderna jag fick av Nizze i studentpresent. Kanske fixar en bild senare.

Annars har jag inte gjort mycket alls. Varit ute en liten runda med Fritte och duschat. Det behövdes. Försökte mig även på att toppa håret lite framtill. Behöver så badly klippa mig. Egentligen behöver jag fixa utväxten också men de pengarna kommer jag inte ha förrän nästa eller nästnästa månad. Kanske offrar lite pengar och klipper mig då. Får se.

Nu ska jag fortsätta färdigställa mitt sovrum. Hoppas på att få in tv och dvd idag. Har cravings efter att se film men mamma är ledig så det är bara musik som gäller i vardagsrummet. Vi får se.

8 November 2012, kl 06.05

Ah, åter en tidig morgon med andnöd.
Åt helvete, nässpray och god natt.

Bah

Är inne på säsong två nu, vi fortsätter titta imorgon. Börjar bli riktigt spännande nu!
Lätt bland de bästa serierna jag har sett. När vi har sett färdigt andra säsongen (som också är den sista) så ska vi se filmen.
Grr!

Nu ska jag bajsa och sedan fortsätta packa upp saker.
Min mage är kaos.
 

Onsdag #2

Har gjort mätningar idag. Det gick bra.
Stack hem till Sanne och hängde ett tag med henne och hennes brunstiga hund Jinso. Tog en runda på gården. Jag är uppväxt där men nu ser där skittråkigt ut. De fina väggarna är dock kvar! Fast av någon anledning så är bilden på den finare av de två spårlöst försvunnen. På min gamla terass såg det ut som om Per-Arne och Carita bodde.

Drog hem och tömde några lådor. Soffan och byråerna står på plats nu! Woop woop!

Nu ser jag på Twin Peaks och suktar efter en chailatte.




Onsdag

Är trött som få på min näsa nu.
God morgon.

David Lynch

The amputee, bland de första jag såg.
 
 

Fire walk with me

Om någon undrar så tittar jag på Twin Peaks med min storebror och min mor. Har sett pilotavsnittet och första och är nu inne på andra avsnittet.
Sjukt awesome serie. Fast förvisso är David Lynch inte att leka med, haha.

God morgon

Somnade om då imorse. Min näsa är dum i huvudet, jag hatar att vara förkyld. Min överläpp är förmodligen ungefär lika torr som Saharaöknen också. Mysigt.
Försöker dessutom undvika nässpray eftersom jag har en benägenhet att fastna för det och förstöra min näsa totalt. Men det löser väl sig på något sätt.

Steg i alla fall upp för typ en timme sedan och har fått i mig frukost. Ska strax kuta in i badrummet och göra mig färdig och sen gå ut med hunden lite efter ett. Ikväll ska jag kanske på bio med Sanne!

Tisdag

Jag hatar min näsa. Den är elak.

Slut

Då var den här måndagen slut. Sanne har åkt hem men vi ska förhoppningsvis på bio imorgon! Ska ta tillfället i akt och prova en jacka då också tror jag. Skulle behöva en jacka. Använder min kavaj fortfarande, börjar bli rätt kyligt.
Efter Kvarteret skatan lagade vi oss lite pyttipanna och såg på Pirates of the Caribbean- on stranger tides eftersom jag inte har sett den än, vilket är kass då jag faktiskt tycker ganska mycket om de filmerna. Den var helt okej! Blev positivt överraskad när jag såg "Combo" från This is England som pirat! Eh-he-he.
Vi kalasade även på lite glass som min mor hade köpt med sig hem. Min mage är lagom uppblåst nu. Men jag klagar inte.
 
Ska städa undan lite i min säng (blev ingen soffa, hoppas det blir imorgon istället), borsta tänderna och sen sova tror jag. Fast spelar nog lite fia med knuff på telefonen först i vanlig ordning.
Tant som jag är så finner jag det ganska så avkopplande.
 
Till slut vill jag lägga upp någon bild till från halloween. Skitbra mobilbilder.
 
 

Finbesök

Sanne är här och hälsar på. Vi äter popcorn och ser på Kvarteret skatan-filmen. Tyckte precis att norrmannen sa "slåss för sin kärring". Sanne översatte det till "kärlek". Kanske lite finare.

Trams

Min mobil är sjukt tramsig. Trots att jag har pengar och 200 mb att surfa för på den så kommer jag inte ut på internet. Dessutom går det inte att mmsa från den? Detta spär på mina fördomar om att Sony Ericsson suger. Tyvärr. Men så är det.
Har haft SE konstant sedan gymnasiet. Rätt korkat egentligen, men jag hade inte råd med en telefon och fick ärva pappas gamla tjänstetelefoner. Sen skaffade jag en egen, ville så gärna ha en w850i! Köpte en begagnad som funkade. Tycker fortfarande om den lite. Men så gick den sönder och vi skickade in den på lagning då garantin fortfarande gällde. Först tog det ca hundra år innan jag fick tillbaka den och när jag väl fick det så pajade den igen rätt snart. Andra gången vi skickade in den kunde SE inte laga den så jag fick en sprillans ny w890i. Kände mig sjukt cool som hade en helt ny telefon, haha. Den pajade inom en vecka, fick den lagad och sen höll den väl relativt bra. Men nu har den också gett upp, efter ca tre år.
Vad ville jag säga med detta då? Absolut ingenting.
 
Jag försökte dock mmsa in en bild innan. Men det gick, som nämnt ovan, inte. Så jag tänkte skriva det nu istället.
 
"Det blev såklart parken ändå. Envisa hundjävel."
 

Hej igen

Mötet med läkaren gick bra. Tror jag. Vem vet?
Det gick inte att boka om allergironden idag då rektorn har semester tydligen. Så vi får vänta i en vecka med att färdigställa just den ronden. Får se om vi kan få tag på fler skolor under veckan.

Snart ska jag fortsätta mitt spännande liv med att gå ut med Fritte. Tror dock vi skiter i parken idag, det är lerigt och han hatar att bada. Synd bara att han inte fattar själv att om han går i lera så måste han bada. Eh.
Efter det så måste jag putsa fönster och torka av fönsterkarmen i rummet. Med lite tur kan vi hämta soffan ikväll och då kan jag äntligen flytta in! Ska fira med kolla på b-filmer, eh-he-he.

Har en fruktansvärd lust att gå på bio ikväll, men jag hittar ingen som vill följa med. Blä.
Skulle vilja se Möhippan (mhm!) men som sagt. Har ingen större lust att gå ensam, haha.

Måndag

Då var det måndag igen. Kul.
Har käkat frulle och ska strax gå och göra mig iordning. Ska till läkaren klockan 11 och sedan har jag en del att fixa. Måste boka in en ny allergirond och ikväll ska vi eventuellt hämta min soffa som förvaras på min mors jobb. Är ändå rätt glad, trodde jag skulle behöva sälja den, men icke! Grejen är ju att min awesome säng inte får plats så då tänkte jag att jag lika gärna kan ha min bäddsoffa igen, eftersom den är ungefär som en 90-säng när den är ihopbäddad och som en 140 när den är utbäddad! Dessutom slipper vi skaffa en madrass till den andra sängen.
Eh-he-he.

So far #2

Har tagit en skön promenad med lillen. Vi hälsade på vaktis, han var ensam, busig och ville leka. Hämtade massa pinnar som man knappt fick tag på.

Har åkt bil och ska torka av mitt nya fina golv nu.






So far

Två tråkiga saker har hittills hänt idag:
 
  1. Jag måste byta ut min awesome 140-säng mot min gamla 90-säng. Awesome får inte, tillsammans med andra möbler, plats i rummet.
  2. Jag har ingenting att läsa på intranätet eftersom folk sällan uppdaterar sina bloggar (jag vet, jag vet; inte kasta sten i glashus).
Så istället så lägger jag upp ett par bilder från Olofs halloweenfest.
 

Söndag

Golvet är nästan färdigt. Sjukt nice! När vi har fått upp sängen ska jag bädda rent. Detta lakanet är inte så mysigt längre. Fritte verkar dock uppskatta det. Han försökte gömma mat i mitt knäveck imorse.

Måste hitta en skitbillig garderob också. Kan vara bra att ha sina kläder någon annanstans än plastsäckar och en resväska kanske.

Palla orka

Pallar ej blogga idag.

Bah

Skrev ett helt inlägg innan. Det försvann. God natt.

Update

Efter fem affärer och många dryga minuter så valde vi ett golv på Ikea. Tycker det är rätt tjusigt faktiskt.

Just nu väntar jag på Mikaela, sen ska vi in till stan och besöka bolaget och Buttericks.
Halloweenfest ikväll!

Ett mirakel!

Jag är uppe! Och jag vaknade av mig själv, utan att jag ens behövde det! OCH JAG KÄNNER MIG INTE SOM EN SENGÅNGARE!!!
Detta är helt fantastiskt. Känner mig fortfararande trött men inte sådär som om jag hade sirap i skallen.
Woho!

Idag ska jag och far iväg och köpa golv. Sen ska vi nog lägga golv. Sen kan jag äntligen bo i mitt gamla rum! Privacy, oh how I've missed you.

Passande också för senare så kommer Mikaela hit. Vi ska på halloweenfest hos Olof i relativt sedvanlig ordning. Brukar alltid bli ganska roligt där.

Fett sur

Kul att promenera i regn med ömma fötter till någon som inte ens är där. Som påstår att man ej har bestämt något, när man har det.
KUL!

Döende

Att vakna sent och efter ett tag stiga upp och trycka i sig pastasallad är inte nice. Känns som jag ska kräkas vilken sekund som helst. Stinker dessutom vitlök.

Fy farao. Fast nu ska jag borsta tänderna och promenera med lillkillen. Haha, han ligger fortfarande i matkoma sedan igår! Inte lätt med kalas när man älskar att äta. Han fick smaka tårta och hamburgare, han fick några frolic och dentastix. Älskade lille vännen.

Bah

Är som vanligt trött som få. Åt helvete med mitt huvud säger jag. Brutalvaknade av att hemtelefonen ringde och det är ingen modern sådan. Det är mormors som hon hade när hon levde och det är den typen av signal som skär igenom trumhinnorna.

Ligger i valet och kvalet. Att stiga upp eller inte..


RSS 2.0