Utkast: Sep. 30, 2012

Har varit i parken med Fritte i en och en halv timme imorse. Träffade sin lilla hundklubb. De är så fina när de springer runt och busar. Utom en liten fransk bulldog som inte riktigt går ihop med vissa hundar, haha. Men han är så söt! Och så blir han så ledsen när han inte får springa fritt, haha! Lilla vännen...

Ser på I am Sam nu. Jag borde inte få se den. Jag lipar alltid som ett litet barn när jag ser den.
Den är så fin!

Utkast: Sep. 29, 2012

Stinker havets insekter (kräftor) om mina fingrar. Usch.
En dansade flamenco dock. Det var lite roligt.

Är vinmysig. Fick mousserande till maten.

Nu ska jag sova.

Kommer sova gott inatt

Jag, pappa och Fritte tog en liten promenad på cirka sju kilometer. Det var ändå nice.
Drog ner till gymmet och jobbade och "lyfte lite vikter" som en riktig boss!
 
På promenaden tog vi en tur in på en koloni som ligger en bit härifrån. Fanns hysteriskt många äppelträd så vi pallade ett par stycken. Så. Jävla. Gott.

Utkast: Sep. 29, 2012

Har inte mycket spännande att berätta. Fritteboy har fått springa fritt och leka med andra hundar idag! Tråkmånsen satt dock mest under bänken och tittade på. Eh. Knäppgök.

Har kelat med en finfin rottis idag också. ÅÅH, vill ha med honom hem!

Utkast: Sep. 28, 2012

Räliga hundfan som försöker äta upp min lilla Fritteboy. Det är fan inte okej. HA INTE EN HUND SOM DU INTE KAN HÅLLA FAST ORDENTLIGT NÄR DEN UPPENBARLIGEN ÄR AGGRESIV!

Men han överlevde. Såklart. Blev bara rädd. Min lilla mes.


Utkast: Sep. 27, 2012

Kom hem, från skånemässan för ett tag sedan. Blev spännande gårdschips att äta på lördag, gratis färgning av fransar, några (fula) röda slingor fastsatta i håret och putsning av mina lågskor från Martens. Ångrar slingorna, ser mest ut som några ränder under håret typ. Men jaja, nu sitter de där. Fick även ett läppbalsam med lingon. Verkar spännande.
En kvinna hade en liten tax som hette Less is more, haha! Hon var jätteliten trots att hon var 11 år! Såg en snubbe med orm också. Sprang för livet.

Man kunde få restylane, tandblekning och kosmetisk tatuering för mässpris. Det billigaste kostade "bara" 1995. HAH.

Utkast: Sep. 27, 2012

AAARGH, är så förbannat trött! Har promenixat som vanligt och tvättat mig. Ska strax äta frukost tänkte jag, har ändå varit vaken sen 7. Kanske dags nu då.

Sen ska jag hämta post och sedan besöka skånemässan med mamma. Blir nog nice.

Jubba jubba juuuubba!

TJA TJA BLOGGEEEN! Eller något.
 
Jag och mina föräldrar drog ut till Burlöv Center i eftermiddags. Kom hem med träningskläder, det är nice. Har numera en sportbh som håller tuttarna på plats relativt bra. Jävla tuttar, dö!!!
 
Käkade och drog ner till gymmet med mamma. Min lillebror är tyyypisch vår personliga tränare. Idag krigade vi armar. Det var sjukt! Armarna darrade typ när vi var färdiga.
MUCKLER, HERE I COME!
 

Utkast: Sep. 26, 2012

Jag älskar min mamma. Hon har kommit hem med massa filmer till mig i typ, tre dagar nu. Och det finns fler!
Fast jag älskar även en kvinna på mammas jobb för det är hon jag får filmerna av! GRR, glad chaij!


Vita brudar

Försov mig idag så Frithiof kom inte ut förrän vid halv nio. Gick en sväng i parken här intill, där var tomt så han fick springa lös en stund. Sen fick han en dusch när vi kom in, hösten är sämst när det gäller små hundar, haha.
 
Hade sjukt läskiga drömmar inatt och vaknade hysterisk vid flera tillfällen. Inte okej!
 
Ska kanske kanske kanske titta på sportbhar idag. Behöver en så badly. Egentligen behöver jag ordentliga skor och eventuellt någon tröja också, men det får vänta. Kan träna i det jag har tills vidare, men tuttarna behöver stöd så badly. Suger att ha stora babbedutter.
 
Tittar på White Chicks just nu, om det inte framgick tydligt nog i rubriken. Kelar lite med Fritte då och då också och funderar på att göra te.
Det är nice.
 
 

Utkast: Sep. 25, 2012

Idag försöker jag mig på att rocka ett diadem för första gången på jag vet inte hur många år. Mitt hår har blivit så pass långt nu att det är fint att platta! WO! Har diskat, städat och, som vanligt, tagit morgonrundan med Fritte. Ska försöka orka fortsätta städa om en stund. Inte lätt när det är svårt. Så att säga.
 
Rockar tydligen ankläppar också. Eller kyss med osynlig person.

En ny vecka

Har börjat få in en väldigt mysig rutin; morgonpromenader med Fritteboy. Det är nästan ingen ute och man vaknar till på ett ytterst behagligt sätt!
Däremot känner jag varje morgon att jag har ärvt min mors ben då de första metrarna känns som att gå på grenar. Både jag och min storebror är så sjukt stelbenta, mamma likaså.

Den här morgonen kände Fritiof dock för att bete sig som en liten douche. Han ville bråka med alla och vägrade gå dit jag ville gå, mestadels. GAH! Tycker det är lite konstigt, han brukar nämligen alltid vara så lugn och fin på morgonen annars. Just nu ligger han precis bredvid mig och halvsussar i soffan.
 
Idag ska jag försöka vara lite produktiv. Har röjt lite i köket och tänkte fortsätta med det snart. Galet vad den här familjen är stökig! Jag var i och för sig inte bättre när jag bodde här förra gången. Men ändå. Man lär sig liksom.
 
Längtar till våren och scifi-mässan! Bilden är från i år när jag och en kompis träffade Helga och herr Flick från 'Allo 'Allo! bland annat.

I got love in my tummy

Dricker hemmagjord smoothie med hallon, jordgubbar och banan. Dör lite så gott det är.
Ser på Zombie Holocaust. Ska nog till Trellehulla sen.


Ta'!

Utkast: Sep. 21, 2012

Sjukt seg dag. Tog morgonrundan med Fritte och sedan sov jag till lunch. Har lockat håret, sett på film med mamma och bitit henne ovanför rumpan. Måste vara världens sämsta dotter.

När jag har lite pengar, då händer det aldrig något (som jag får vara med på...) men när jag inte har pengar på vare sig mobil eller i plånboken så undrar FYRA stycken vad jag ska göra? Bah!
Funderar på att åka till Trelleborg men fröken löken som jag ska träffa svarar ej på mina sms och det börjar bli sent.
Humbug.

Tuttz vs. Halsband

En bekant undrade varför jag la upp irrelevanta tuttbilder. Det gör jag ej! Ville naturligtvis bara visa upp mitt hardcore ur & penn-halsband.

Måndag

Har lagt ut resårmadrassen på filtar på golvet nu! Och så bäddmadrassen på det! Sover så jävla gött igen. Bortsett från mardrömmarna, såklart.
 
Igår så åt en bankomat mitt kort när jag skulle hem från stan. Blev skitförbannat och stod och slog på maskinen i typ hundra år. Till slut fick jag ge upp och åka hem utan mitt bankkort. Idag blev det till att ringa banken och spärra och beställa nytt. På det så behövde jag hämta ut nya mediciner. KUL!
 
Jag och mamma åkte och lämnade mina nycklar idag sen drog vi till Burlöv Center och handlade presenter till hennes kompis och mat. När vi kom hem och hade parkerat kom det en snubbe som var journalist och intervjuade oss om matavfallssortering. Och tog en bild. Hey, lokalkändis nästa!
(Har så fruktansvärt graciösa händer...)

Söndagsrubrik

Då var man tillbaka hos sina föräldrar. Har en liten vrå bakom en soffa att sova på, men det är rätt nice. Har liksom lagt ut min feta, fantastiska bäddmadrass och packat upp mitt täcke och världens bästa kudde. Så jag klagar inte, ehe.
Idag ska jag packa upp lite lådor så gott jag kan och senare är det minikalas för Miriam. Det blir trevligt.

Utkast: Sep. 07, 2012

Oh well, allting suger som vanligt. Jävla pissskitdag. Hatar allt. Hatar alla. Vill lägga mig under en sten och självdö. Inte för att någon bryr sig.

Nu ska jag sova. God natt.

Helg

I fredags fick jag awesome mat av min far. I lördags åt jag sushi. Ännu mer awesome. Åkte till Helsingborg och missade fest, köpte asdyra chips och åkte hem till Mikaela. Kollade på film, sov, kollade på film, bakade räliga scones, kollade på film, åt pulvermos och korv, kollade på film, åt choklad, kollade på film, sov.
 
Idag åkte jag med Mikaela till tandläkaren. Sen kollade vi läget på "valen", ett oerhört fashionabelt köpcenter. Köpte ett billigt munspel på tgr och käkade lunch. Sen drog vi hem till mig och såg film. Igen. Spelade draw something lite föör mycket. Mikaela åkte hem, jag köpte mjölk, Linda köpte frukt och nu väntar jag på Miriam!
 
Tror för övrigt att jag har fått lite dille på lockigt hår. Hm.
 
 

RSS 2.0