Måndag

Jag har ingenting att skriva. Så jag skriver ingenting.
Hörs.

Lördag (egentligen söndag)


Er det fredag? Ja.

Då var det fredag igen. Vaknade klockan 8 men har dragit mig typ halva förmiddagen. Så jävla skönt! Älskar mitt täcke, 4 real.

Vid halv tolv ska jag möta upp en person som ska prova skor som jag ej använder och kanske köpa! Vore trevligt, har 4 kronor på kontot, heh.
Efter det blir det Hells Kitchen, promenad med Fritte och sedan det veckoliga besöket på arbetsförmedligen. Det där när man måste ta jobb som de ändå har skrivit ut från platsbanken. Way to go miljöförstöring!

Ikväll ska jag på galakväll på Malmö Stadsteater med mamma. En kompis kommer nog också förbi, det blir trevligt.

Men nu ska jag mysa skiten ur mitt täcke en stund till innan jag måste klä på mig och gå ut.

Just nu

gör jag allt förutom att duscha.


Onsdag

Har varit hos läkaren. Är inte säker på om det bra eller dåligt, flummig läkare. Men ja. Det löser sig väl.

Ska träna senare. Har haft benhinneinflammation men det känns mycket bättre nu! Är dock sjukt trött. Förmodligen för att jag är så jävla overksam. Finns inte precis jättemycket att göra när man är arbetslös.
Söka jobb, gå ut med hunden, städa. SÅ JÄVLA SPÄNNANDE!

Bakar surdegsbröd. Tror det har jäst i typ, två timmar snart. Ska kolla läget! När det är färdigt ska jag försöka undvika att trycka i mig hela brödet på fem minuter. Så jävla svårt när man är glutenallergiker och det för en gång skull har skitgott bröd. Det är knappast något som brukar hända, inte mig i alla fall. Eh-he.

Tisdag #2

Sjukt trött. Har varit ute med den lilla håriga killen som bor här. Ätit två smörgåsar, med ägg.
Ska snart iväg till Boost. Hur kan man kalla in folk bara några timmar innan? Fattar inte det. Men jaja. Inte mycket att göra åt.

Har flätat upp mitt hår på sidorna idag. Blev inte bra. Men får vara som det är. Skönt att slippa hår i ansiktet.

Tisdag

Nämen, man kan visst få diarré av tanken på vissa människor! How 'bout that?

Måndag

Det är lite bisarrt hur vissa människor ger en diarré bara man tänker på dem. Usch. Mår illa.

Sov typ halva dagen idag. Gjorde en stormlunch med lax och nybakade scones. Dog lite. Åkte och mötte upp mamma på värnhem och hämtade ut medicin, min kära mor fick sponsra mig eftersom jag har 20 riksdaler på kontot. Seriöst, om någon med jobb läser det här så söker jag jobb för fulla muggar och jag är jävligt grym!

Har dessutom fått avboka träningen idag då mitt jävla ben inte har läkt än. Benhinneinflammation är seriöst bara trams! BAH!

Söndag

Jag hatar söndagar.

Lördag

Var ute och dansade på Malmös gator igår kväll med Elise! Det var himla roligt. Ännu roligare att pappa hade varit i Tyskland över dagen och köpt hem finsprit! Gjorde ett par drinkar och sedan var jag glad och dansant.
 
Idag har jag varit på genrepet av ESC med mamma. GALET mycket människor! Vi satt bredvid scenen typ, så man såg när folk sprang fram och tillbaka och av och på scen. Taket lyfte när Robin Stjernberg (heter han så?) kom upp på sen och även under sammanfattningen. Jösses!
Jag känner mig lite starstrucked över att ha få sett Bonnie Tyler! Kvinnan vars röst har varit så himla inspirerande för mig. RAOR!
En av gästerna som är med gjorde mig både fnittrig och bestört. Men det är mest för att jag finner hen så himla bisarr. Samtidigt som hen har varit en relativt stor del av min barndom, genom mamma. Inte min typ av människa (långt ifrån) men jävligt catchy.
 
Efter det har jag inte gjort så mycket. Vi tog en youghurtglass på Emporia och fyndade lite krims krams på ur&penn innan vi åkte hem. Sen har jag ätit middag och softat framför tvn. Är så fruktansvärt trött, pallar inte!
 
 
 
 
 

Mötet inställt pga sjukdom

Skulle på uppföljning på boost med ams. Cirka tio minuter innan jag skulle gå så får jag ett sms där det står skrivet att mötet är inställt. Både skönt och tråkigt samtidigt faktiskt, hade varit skönt att få sova en timme extra men samtidigt är det skönt att jag är helt färdig. Måste ändå ner till ams senare, som alla andra fredagar i mitt liv.
 
Tänkte våga mig på att ha min solhatt och virkade hippieväst idag. Det får nog bli så. Jag måste våga mer. Trots att jag egentligen vill dra på mig en burka eller liknande. Men jaja. Ibland får man väl försöka trotsa sin dåliga självkänsla helt enkelt.
(Menar såklart inte att människor i burka har dålig självkänsla.)
 

Er det fredag? Ja.

Världens bästa startsida.

Igår var jag som bekant på friluftsdag. Var skitnervös och ville gråta i början, kände inte en själ. Men alla andra verkade känna varandra. Vi blev indelade i grupper som sedan gick åt olika håll till olika aktiviteter. Vår grupp började med ett föredrag om kost och hälsa och motion. Allt det där som man i princip redan kunde.
Efter det så var det zumba. Käner mig så jävla fånig. Och osmidig. Sen så var det paddel (typ, tennis med inslag av squash) och sedan innebandy. Efter det fick vi lunch och sen var jag tvungen att gå.

Min kropp är döende känns det som. Mina fötter borde bytas ut, jag har träningsvärk från två dagars träning och jag brände mig i solen. Visste inte att det skulle bli så varmt igår! Drog på mig en tjusig bonnabränna i alla fall.

Min dag, sammanfattad

Okej, klockan är bara tolv minuter över två när jag skriver det här. Men struntsamma!

Vaknade halv sex, steg upp kvart i. Eller, ja. Kämpade mig upp. Gjorde mig iordning, drack lite kaffe och åt lite frukost. Gick till bussen och åkte bort till Boost. Träffar min handläggare som undrar vad jag ska göra.
Jag frågar om det inte var så att vi skulle träffas klockan åtta?
Jo. Men imorgon.

Alltså har jag fått alldeles för lite sömn (kunde inte för allt i världen somna) och rest igenom staden i mina orange 90-talsshorts. I fucking onödan.

Jahapp. Då var det bara att åka hem igen. Gick ut med Fritte, bakade scones och förstörde en karaktär ur American Me för Jimmy. Men alltså. Han ser ut som Uncle Fester och låter som Jim Carrey i Me, myself and Irene, när han switchar och blir Hank, the bad guy. Hahaha, jag orkar inte!

Såg Horrible Bosses efter det. Ändå rolig film! Blev positivt överraskad. Särskilt av lillkillen från It's always sunny in Philadelphia. Kitten mittens!
Ska nog se IT crowd sen.
 
 
 
 

Mah jobbsökingface


Zef side ponies

Bilden är från Google.

Saker jag stör mig på idag

Motvinden som tyckte att det var en bra idé att kriga mot mig och blåsa upp min kjol i tid och otid tidigare idag. Jag höll inte med den och blev sjukt röd i hela huvudet.
 
Utöver morgonbesökaren i sängen så har vi hittat två fästingar till på det lilla håriga fanskapet. Det är inte hans fel. Egentligen. Eller jo. Det är hans fel. Alltihop.
 
Att H&M säljer festivalband i armbandsform. Eller armband i festivalbandsform. Oavsett vad så är det skittöntigt. Åk på festival istället så får ni armband OCH upplevelse.
 

Att inleda morgonen skrikandes i sängen

Dock inte så trevligt som det låter kanske. Låg och försökte få liv i både mig och Fritte i mina föräldrars säng. När jag är påväg för att sätta mig upp så känner jag och ser något stort och grått rulla vid min hand. Insåg relativt fort vad det var och skrek rakt ut och flög upp. Fritte flög upp han med, han trodde nog att jag skulle busa eller något.

RÄLIGA JÄVLA FÄSTINGAR!!!

Onsdag

Idag ska jag till tandläkaren. Jag har en blåsa vid ena tanden. Det blir nog en rolig upplevelse!

Skaffade mig sommarskor häromdagen. Är alldeles svart om fötterna och har fått sätta miniatyrplåster på lilltår och där-på-sidan-under-stortårna. Annars är de awesome, man sätter bara i foten i dem så sitter de där.

Igår var det sjukt varmt. Idag är det rätt kyligt, hittills. Får hoppas att värmen går upp snart. Pallar inte byta om.

Den där bloggen, ja

Jahajaja. Har inte bloggat på ett par dagar. Fast det är typ ingen som läser min blogg ändå, så spela roll egentligen.

Fick mitt provresultat från röntget för några dagar sedan. Visade på hälsporre. Måste orka ta tag i att ringa läkaren och fråga vad som händer nu. Kan inte gå och ha ont resten av livet liksom. Känner inte riktigt för det. Haltar som en ond häxa med bara ett och ett tredjedels ben. Sjukt fint.

Har plockat fram vår gamla Amiga. Känner mig så jävla cool och häftig och retro!

Ska till tandläkaren på onsdag.
Ja. Det var typ det.

Adjö för denna gången!

Torsdag

Var har min träningsmotivation tagit vägen? Sitter påklädd och har plockat fram boxhandskarna men kan inte för allt i världen förmå mig att hämta tagen till gymmet och gå ner.

På torsdagar är det dessutom indoor walking för mig, Mikaela och Jonsaba men Mikaela känner sig inte bra och jag ska på releasefest för en barndomsvän som har släppt sitt andra album. Tycker hon är riktig duktig faktiskt!
 
 

Onsdag

Idag är det 1 maj. Jag och mamma åkte till stan och skulle kolla på tåget men vi missade det. De måste ha spurtat från stortorget till Folkets park!
Så istället promenerade vi till Folkets park och tog en runda där. Gick in på arken och tittade på hönor, kaniner och minigrisar. Och några centimeter av ett marsvin. Efter det spelade vi på chokladhjul och mamma vann en såndär gigantisk kartong med massa Marabou schweizernöt i. Hon blev en aning euforisk. Promenerade runt lite. Åt lite mat, tog varsin glass och åkte hem.

Har köpt nya och ordentliga träningsskor nu! Eller, löpskor är det mer exakt, men i alla fall! Stadium har 20% på alla skor fram till idag, så det var fett värt. Köpte på nätet så väntar på att jag kan hämta ut dem i butik. Mina fötter kommer att älska mig!

RSS 2.0