Bygger bo

Idag har jag flyttat in rent fysiskt. Jag och mina föräldrar åkte hit och dumpade saker sen for vi iväg till ikea. Älskar ikea så hårt. Köpte skålar, smörknivar och tre uppsättningar glas. Vinglas och två sorters dricksglas. Köpte även en sån där plastgrej man har bestick i men dum som jag är så hade jag glömt att det redan fanns en. En större.
Köpte dessutom en liten tvättkorg och duschdrapperi. Och toalettborste och dörrmatta. WÄÄÄÄH. Underbart. Har köpt massvis. Lite städ- och diskgrejer.
Mamma hjälpte mig att diska mormors servis och bestick, samt de nya glasen plus mina egna glas. Så nu jag kan äta och dricka. Har fått upp soffa, tv och dvd. Och en byrå. Grejen är dock att jag inte kan flytta in i mitt sovrum förrän jag har fixat en säng. Så byrån får stå där som ensam möblel tills vidare.

Det första jag gjorde när pappa drog innan (han körde mig hem, hade lite till att släpa hit) var att lägga en kabel. I min egna lägenhet. Eller, ja. Min och Lindas.
Känns nästan läskigt tomt här, särskilt då jag bara har lampa på toaletten och i vardagsrummet. Här är så mörkt och tyst.
Grr.

Nu ska jag inviga ett vinglas och göra en ostmacka. Tror jag. Blir nog bara vin.

Vuxenpoäng

Idag har jag:

  • E-deklarerat
  • Adressändrat
  • Betalat andra hyran
  • Hämtat post
  • Fikat med Ida
  • Fixat bil

Imorgon börjar jag sakta försvinna från denna del av Malmö till en annan del av Malmö. Först och främst ska vi nog besöka Emmaus, hörde att de hade tjusiga möbler där. Behöver någon form av arbetsyta till mitt sovrum. Gärna en säng också, känner inte för att sova på soffan i vardagsrummet resten av livet.

Efter det ska vi få över det jag har packat samt soffa, byrå och bokhylla. And then I am out of here!


Uppsatskoja



En kavaj lite slarvigt slängd över egen individ och dator löser inte bara problemet med att få sol direkt mot skärmen- det blir även en mysig uppsatskoja att gömma sig i för att skriva!

RSS 2.0