Tisdag

Jaha. Behöver väl egentligen inte ens nämna att det är valborg, det står ju ändå redan överallt.
Jag ska hem till en vän i alla fall. Det är första gången jag gör något på valborg sedan 2009, då hade jag varit i stadsparken tre år i rad. Innan det blev trendigt med andra ord. Förstår inte hur man orkar leka sardin i en random park egentligen. Eh.

Färgade äntligen utväxten igår! Ser betydligt bättre i huvudet nu med andra ord. Det andra i huvudet behöver vi inte tala högt om, heh. Drog och tränade efteråt, var inte pepp egentligen så det blev lite halvhjärtat. Men den där halvan satte sina spår. I mina lår.

Borde köpa blekning. Mina ögonbryn har nästan växt ut till sin naturliga färg igen, haha. Ser inte jättefint ut.

Cuz I can


Måndag

En grej som händ igår morse efter att vi lämnat klubben; en man får för sig att det inte skulle vara läskigt om han tog en taxi och bad den följa efter vår taxi hem till mig. EEH?

Jaha. Idag är det måndag. Känns ganska värdelöst faktiskt. Ska till läkaren och sen in på Entré en sväng med Mikaela. Kom på att jag har ett presentkort med 97 kronor kvar, tänkte köpa en ny hårfärg och låna Mikaelas händer till att fixa min groteska utväxt. Tänkte även prova en kjol som jag har sett. Har inte råd med kläder, men det kostar ju inget att prova.

Om jag orkar ska jag nog försöka ta tag i städningen här sen. Blev ingen städning i helgen, tyvärr. Så det är nödvändigt.

Världens flyt

Har haft flyt två lördagar i rad nu. Förra lördagen klippte ju Linnea mig alldeles gratis!
Och igår var jag först på Spegeln och såg originalet av Motorsågsmassakern med Lennie, Mia och några vänner till dem. Mia hade en biljett över och den fick jag i utbyte mot en kram! Efteråt fick jag t.o.m skjuts hem.
 
Efter det så fixade jag lite och sent under kvällen mötte Mikaela upp mig på bussen och vi drog ner till möllan och mötte upp några snubbar, varav några var samma som jag hängde med i fredags. Hände inte så mycket och jag och Mikaela var på vippen att åka hem då sista bussen skulle gå relativt snart, men istället blev det att vi blev bjudna på inträde till Wonk, garderob och drinkar! Dansade till schlager och 90-talsmusik med ett nytt förbund och älskade livet. Fick taxi betald klockan 5 när de stängde och åkte hem, gick ut med Fritte och tog en dusch. Lyckades nämligen spilla en halv Gräshoppa över mig inatt, men det är chill! Hade kul ändå.
 
Efter det så somnade jag och sov till kvart i fyra. Har hunnit med mat och lite gitarr.
 

Fredag

Idag ska jag till ams. Som alla andra fredagar. Världens bästa sätt att inleda helgen på!
Senare kommer kanske Pauline till Malmö. Det blir nog trevligt.

Jaja. Så roligt är mitt liv för tillfället.
Adjökos.

Torsdag

Tränade för första gången på nästan två veckor idag. Blir ändå inte kvitt min förkylning så jag skiter i vilket nu, pallar inte bara sitta hemma på röven.

I övrigt har det inte hänt mycket. Var på inspirationsmöte angående att starta eget i tisdags, vi fick libanesisk mat. I mitt blev det alltså två stycken vindolmar. Eftersom allt annat innehöll gluten. Såklart.
Har även haft Murphy efter mig ett tag nu, har nästan vält cyklar i stan, vrickat fötterna femtielva gånger, slagit mig osv. BAAAAH.

Anyway. Mer än så händer inte just nu.


Typ, helg

Har sämst minne, men i lördags var jag en sväng hos Linnea och blev klippt, såg film och blev bjuden på finchoklad och vin. Efter hårklippningen blev vi sjukt trötta och jag åkte hem. Oerhört spännande.
 
 

Fredag

Hallihallå.
Sen jag väl steg upp idag så har det varit full rulle. Fick tvätta håret i vasken, haha. Gjorde mig iordning, åt frukost (sjukt sen sådan) och åkte ner till arbetsförmedlingen i sedvanlig fredagsordning. Mötte Linnea som går på samma som mig, fyllde i närvaroblankett och åkte med henne och hennes barn Tim till Burlöv Center.
Där följde jag upp ett jobb som jag har sökt, kollade lite på H&M's utbud av träningskläder och bad om hjälp angående träningsskor på Stadium. Är fett glad, har hittat bra skor för mina elaka fötter! Behöver visst pronationsskor fick jag lära mig. Mitt steg går tydligen lite inåt. Men det är chill. De var även lite snäva i modellen så mina beniga fötter passar pefekt i dem! Kanske inte världens snyggaste, men jag lägger hellre pengar på ett par skor som är bra och sköna för mina fötter än ett par bara för det är snygga. Det är träning liksom, inget jävla modereportage.

Efter det har jag åkt hem, åkt tillbaka till Burlöv med mamma och köpte mat, sen hem igen. Nu jävlar ska jag äta retrochips och gosa med mitt täcke.


Naken dator

Älskar när man tar bort alla bilder, låtar, filmer, dokument osv från datorn innan formaterin. Den känns så ren och fin.

Onsdag

Har inte haft så mycket att blogga om. Har inte det nu heller egentligen.

Mådde sjukt illa igår och somnade vid 18. Om man bortser från några få avbrott så sov jag fram tills 7 imorse. EEEH. Och då steg jag bara upp för att jag skulle till gynekologen. Hade lätt kunnat sova vidare. Allting var finfint nere i södern i alla fall.

Har även hunnit med det sista tillfället på intervjuteknik på boost. Det var roligt, men var sjukt trött och fnittrig. Imorgon är det också boost och på fredag ams. Att vara arbetslös känns nästan som att gå till ett lågavlönat jobb som man avskyr varje dag. Men vad gör man? Hoppas jag får ett jobb snart, dock. Jag behöver onekligen något att göra.

Min icke-existerande (hoppade över den) mens skriker efter snacks. Men jag har varken råd eller ork att ta mig någonstans. Fett ovärt.

Söndag

Jag hatar söndagar. Särskilt när man känner sig så jäkla utanför.

Fortfarande lördag

Dagen blev plötsligt sjukt pissig. Och min dator är så jävla tråkig. Eller, internet är så jävla tråkigt. Tider var när man var liten och följde med pappa på jobbet (han jobbar med datorer) och storögt satt och spelade spel på lattjolajbans sida på tv4s hemsida. Eller när man spelade Puppy på funplats hemsida. Ååh. Det var tider. Nu är internet bara så jävla skittråkigt.

Lördag

Har hämtat ett bord till Jonsaba, tagit hit hennes gamla och storstädat. Lagt ut min nya, fina matta och tänt två ljus. Har också satt upp den skitfina skålen som jag fick med mig från ikea.

Nu är det snart dags att fixa mat känner jag, är hungrig som bara den.

Freitag

Idag har hjärtat slagit i 180. Fett jobbigt. Har känt mig fruktansvärt värdelös hela dagen. Mitt cv och mitt personliga brev sög tydligen. Och vemodet när Jonsaba planerade renovering av sin alldeles egna lägenhet var ett faktum. Alla är mer vuxna än mig, t.o.m min fyra år yngre bror. Kul för honom när han flashar alla sina pengar, mindre kul för mig. Han har dessutom sökt till en skola i Stockholm, kommer han in där så flyttar han dit. Precis som jag har velat göra i sex år, eh-he-he.

Men nä. Nu GNÄÄÄÄÄLLER jag sådär jävligt igen. Förlåt. Fick i alla fall fyndat en fin matta på ikea!

Torsdag

Skulle för övrigt ha åkt till Berlin igår. Det suger.

Klapp och bitch

Var på striptease aerobic idag igen, denna gång med Jonsaba. Känner av att jag är förkyld, det var jobbigare än vanligt. Men skitsamma. Imorgon är det indoor walking. I måndags var det dance step och på lördag blir det förhoppningsvis bodybalance. Fett nice.
 
På boost gick det helt okej idag. Min dumma och smutsiga hjärna bestämde sig för att det var dags för lite extra ångest. Eh-he.
Efteråt mötte jag upp mamma på Gustav och gick en runda på matmarknaden som är nu. Blir så stressad för jag vill typ äta allt där. Dessutom är det himla roligt att alla stånden faktiskt är "på riktigt", det är italienare, britter, spanjorer, tyskar etc som har kommit hit. Smakade engelsk cheddar i olika upplagor. Fy farao så gott! Vi köpte även fudge. Den var dock inte lika god. Eftersom att jag numera är karnivor (eller, omnivor t.o.m eftersom jag faktiskt äter vegetariskt fortfarande) igen så vill jag sååå badly testa att äta krokodil, känguru och kamel. Hade inte bangat paella eller grekiskt heller. Eller de där italienska maffiga tårtorna vi såg. Eh-he-he.
 
Nä, fy farao. Nu ska jag återgå till att tjura. Är hungrig och vi har ingen mat hemma. Tror dessutom att det är den antågande mensen som spökar.
BAH!
 

Tisdag

Skulle till Boost. Går ut till den tillfälliga busshållplatsen. Bussen ser mig, och andra resenärer, men väljer att köra förbi. Stannar den sedan och väntar vid den ordinarie hållplatsen? Nej. Samma sak hände igår och jag kan nästan garantera att det har hänt flera gånger.

Fick ringa min handläggare och boka om mötet. Ska till vårdcentralen klockan 16. Blir spännande att se om jag kommer med någon buss då. Heh.

Skånetrafiken blir sannerligen bara bättre och bättre.

Fortfarande måndag

Det gick bra på Boost. Visade sig att en barndomskompis också ska gå där! Lite roligt faktiskt.
Vi pratade om första intrycket, utseende och liknande. Bortsett från mina piercings i näsan (vilka jag tar ut vid intervjuer) så kändes det som att jag nästan hade mitt på det torra. Det handlade nämligen om intervjuteknik.

Åkte hem, fixade middag och åkte iväg och tränade med Mikaela, Jonsaba och Linnea. Det var kul, även om jag kände mig som en blandning av en val och ett kylskåp. Det är svårt att förstå att jag en gång i tiden var cheerleader och relativt smidig. Eeh.

Måndag

Jahapp. Då var det måndag igen. Idag ska jag till Boost och lära mig intervjuteknik. Kan vara bra, jag är värdelös på det.
Halv sju ska jag träna. Utöver det så händer det inte mycket alls idag. Himla spännande.

Söndag

De senaste dagarna har jag köpt lite nödvändigt och lite onödigt, ätit äkta barnkalasglass och stängt av Battle Royal 2. Jag har tränat och städat. Jag har gjort egen sushi. Insett att jag behöver klippa mig. Insett att jag inte vill lägga pengar på det. Insett att jag borde läsa mer böcker.

Har även blivit förkyld igen. Accepterar inte det, ska träna imorgon. Och därmed pasta.

Onsdag

Sååå trött. Mina käkar krampar varje gång jag sväljer eller gäspar. Har skakat typ hela dagen och hackat tänder.
Pallar eeej.

Fortfarande bajstisdag

Tänker inte direkt blogga nu heller. Det dåliga humöret blir inte bättre, snarare tvärtom. Är på så sjuhelvetes dåligt humör. Så. Nu vet ni det.

Tisdagsmåndag

Idag är det tisdag. Men samtidigt är det som en måndag.
Typ.

Skulle kunna blogga om allt som har varit åt helvete idag. Men jag orkar inte, ingen pallar läsa så gnälliga inlägg. Dessutom blir man själv på dåligt humör av att läsa sånt. Så vi skippar det.

Jag är hungrig. Ska fixa lunch tror jag.

Söndagsmåndag

Idag är det måndag. Fast samtidigt söndag. Jag har ätit en jävligt sen frukost bestående av två äggmackor och avnjuter en kopp varm choklad med grädde. Efter det ska jag hälla i mig lite vatten och göra mig iordning.

Imorgon ska jag till vårdcentralen och ta bort stygnen från nacken. Ska förmodligen även be de kolla en grej bakom mitt opererade öra. Är lite nojig över en knöl där. Hoppas på att det är körtlarna som jävlas bara.

Jag hade inte bangat en middag på Redfellas idag. Men det är ju det där med pengar. Ööööh.

RSS 2.0