Fiskar

Var i storstaden Helsingborg igår. Dansade och skrattade och drack alkohol hemma hos Mikaela. Allting var frid och fröjd. Åkte tre karuseller nere på festivalen, det är nog det mest spännande jag har gjort hittills den här sommaren.
Träffade Egoina, kände mig full och lite smått euforisk. Och ganska töntig.

Så här kan det se ut när Ida och Jåi badar om kvällarna!
Det är ganska fantastiskt faktiskt.

Nattlinnechaijor

Kombo+code.. Komcode! (Istället för brocode osv osv osv..)

Bild skamlöst stulen av Linda!

Torsdag

Håller på att avlida. Kommer jag någonsin få det där antagningsbeskedet eller vadå? Vill veta om jag har kommit in på något av det jag har sökt! RAGE!!!

Ska bada med Teo utanför Skurup någonstans. Fett dåligt väder men jag har föreberett mig bättre nu än vad jag gjorde i söndags. Följer Mikaela och tar med mig en mössa!
Fattar ingenting. Sjukt kvavt och varmt härinne men bara 14 grader ute? Hur fan går det ihop? Likadant i söndags, jag var asvarmt innan jag gick hemifrån och hade dessutom shorts på mig. Men efter att ha varit ute bara en liten stund så frös jag nästan!
Inte okej!

Anyway. Nu ska jag gå. Typ. Snart. Hej då.

In ur face!

HAH! Finns visst människor som vill busa!
Mikaela, Lennie och jag ska ut till Lomma och ha midnattspicknick och nattbada!

OCH HÖR SEN!

(Jag vet. Det finns inga ord för min skönhet.)

Mysbumbi

Okej. Så jag verkar inte känna så många som vill umgås med mig.
Fine.
Men jag har världens finaste myskille!


Fredag

Igår var första mötet hos tokdoktorn. Fast, egentligen blir det andra. Det visade sig att det var samma dam som jag blev skickad till för tre år sedan. Vad är oddsen? Hon kändes bättre nu i alla fall. Hon skickade inte iväg mig. Och förhoppningsvis faller jag inte ur systemet den här gången heller.

Har ätit en tekaka med ost till frukost. Sjukt gott. Skulle haft två till men min kära far och min kära storebror kunde visst inte urskilja ordet "glutenfritt" på påsen. Och min bror tyckte dessutom att den var skitäcklig. Men ät inte min mat då?

Idag ska/skulle jag och Magnus bada. Badade i måndags eller något sånt och det var nice. Men idag regnar det. Temperaturerna verkar ändå som att de kommer hålla sig upp mot 19 grader i alla fall, så sålänge det ej blir åska bör man kunna bada ändå. Tycker jag.
Då slipper jag dessutom tvätta håret nu. Ehe.

Insåg att jag har missat tre festivaler som jag ville till. Och kommer förmodligen att missa den fjärde också eftersom att den/de jag skulle åka med verkar planera att åka utan mig nu.
TACK! :D

Nattmössa

Hm.
Ja. Igår gjorde jag pad thai á la Jåi. Missuppfattade receptet och brände vid paprika och vitlök, samt körde igång brandvarnaren. Men bortsett från det var det asgott! Avnjöts tillsammans med vin.
Efter ett par glas vin bestämde jag och en vän oss för att cykla iväg till Lomma och bada. Likaså detta var trevligt. Det var ej så kallt som jag trodde att det skulle vara.

Har även köpt mina första sandaler på några år! De är inte så vackra när man bara ser dem men på foten är de faktiskt ganska fina. Ska eventuellt investera i ett par till som är betydligt plattare. Och himla mycket mjukare! Hoppas bara att de finns kvar.

I söndags var jag på kalas för Kira och Nizze. Julia hade bakat massa goda kakor och som alltid fanns där glutenfritt till mig! Och nu snackar vi inte torra och räliga kakor från närmsta coop utan hembakat! Plus att de hade köpt Häagen-Dazs med belgisk choklad. Dog lite inombords.
Kira kom åt mediaspelaren på min mobiltelefon och rockade till The Offspring, haha! Fantastiska knasboll.

Imorgon ska jag gå på marknad med min mor. Det blir nog fint.

Just nu har jag ett dilemma; jag tror att jag behöver bajsa men det har bosatt sig en nattfjäril i vårt badrum.
NASTY!


RSS 2.0