Valborg 2011.

Jaha. Valborg idag. Två fester. Vägrar Lund.
Överväger att stanna hemma och gömma mig. Pallar inte.
Är astrött. Och känner mig som jabba the hutt.
Inte så fint.

Jag har en innebrännare på hakan sen i tisdags. Den gör så förbannat ont. Hade jag inte vetat bättre, kunde man trott att det var en tumör.
Aj aj aj.




Vilket kaos.

Imorse satt jag på soffan och typ, grät av panik och stress. Hittade inte min plånbok någonstans, vilken jag behövde idag. Detta ledde till att jag missade bussen och därav mitt tåg.
Men min far skjutsade mig till persborg, så jag hann med tåget med marginal! Ibland alltså. Ibland är han awesome.

Stressen gjorde att min kropp förbrände min frukost sjukligt fort, herrejestanes vad hungrig jag var i skolan. Men vi har några bland världens bästa mattanter, och kvinnan som gör vegomaten använder aldrig mjöl! Dessutom bakar hon! Så hon gjorde ett par smörgåsar till mig. Blev sjukt rörd.
Så jävla gött.

Folk har frågat typ hela förmiddagen hur det är. Mår du bra? Är du sur? Är du ledsen? Är du arg? Är du trött?
Seriöst. Jag hatar såna frågor.

Sen stör jag mig på att folk fortsätter tro att jag är försörjd för att jag bor hemma. Men vet ni vad? Jag har ingen annanstans att ta vägen!!! Måste jag bo på gatan för att folk ska fatta att jag inte är försörjd?!
För fan, ge er!
Ja, jag blir STÖTTAD av mina föräldrar, eftersom jag inte skulle ha råd att leva annars! Glutenmat är asdyrt, busskort är dyrt, skolböcker är dyrt! Jag får låna av mina föräldrar ibland, och ibland är mina föräldrar bäst i världen och hjälper till, men jag tar ALDRIG mina föräldrar för givet! Varken när det gäller skjuts, mat, nöje eller vad det nu kan vara. Jag är 22 år, det är MITT ansvar att få ekonomin att gå ihop.
Sådär. Slutpratat om det.

Ikväll ska jag nog följa med Madde till Staffanstorp och sjunga karaoke. Alkoholen har lovat att hjälpa till. Höhöhö.

Upside down.

Åh, älskar hur allting kan vända bara sådär!
Folk är så jävla otrevliga och sura och jag pallar fan inte. Det började för fan redan i slutet av skoldagen. Jag orkar verkligen inte.

Det är fest i Skuran idag tydligen. Men vet ni vad? Jag tänker inte åka dit. Jag började inte på folkhögskolan för att supa en torsdag, glöm det.
Har ett mantra som jag tänker om och om igen dagligen. Tyvärr har jag kommit av mig lite med det, men det löser sig.
Får börja om helt enkelt.

Men faktiskt. Jag tänker inte komma till skolan bakis. Jag tänker inte försova mig eller vara väck en skoldag för en fest.

Jåi är bäst, ingen protest!

Packade ner två böcker för mycket imorse, men det gör ingenting.
Har räknat matte hela dagen! Verkligen heeela dagen! Först hade vi i 1-2 matte och 3orna engelska. Sen skulle vi egentligen ha föreläsning, men föreläsaren blev sjuk. Så vi fick välja om vi ville ha matte eller engelska. Matte it is.

Det bästa av allt då? Som gör att jag är så jävla bäst?
Well.. Det tog bara 6 år. Men nu har jag fixat det!
JAG HAR FIXAT MATTE A-KURSEN!!! JAG!!!! FATTAR NI?!?!?!
AMAHGAD!!!!!!!!!!!
Jag är smått euforisk!

Fortsatte med lite fördjupning efter lunchen. Det var brutalkö i matsalen. Sluta söka till musiklinjen när vi ska äta för fan!!!

Missade bussen imorse. Men jag är ju så grym, så jag tog min cykel! Fatta vilken killerbacke det finns på cykelbanan till centraln. Men jag did it!
Värre på hemvägen. Motvind. Hela vägen.
WOO!!!

Men jag är nöjd ändå. Mamma bakar någon kaka med nutella och jag har hämtat fina, gula skor. Wäääh!
Och dessutom fixat knäckebröd, så nu har jag frulle.

Ändå. Ändå alltså.

Lagom stressad sådär på morgonkvisten.

Hade bara ett knäckebröd kvar, och jag står mig inte på det fram till lunch. Vi hade ingen frukt heller, så det blev till att akutkoka två ägg. Frågan är om jag hinner äta dem innan jag måste gå bara. De är inte färdiga än och klockan är nästan sju. BRA DÄR.
Äh. Får ta med de till tåget annars, inte mer med det. Hoppas Linnea sitter på tåget också så jag slipper sitta och känna mig ensam med mina ägg.

Nä. Nu måste jag packa väskan. Adjökos.

Grattis! Det blev en mupp!

Jag har varken hunnit eller orkat skriva idag. Tänkte bara skriva några rader och sedan gå och lägga mig med smink och allt. Är så infernaliskt jävla obotligt trött.

Det finns ju den här möjligheten när man är preggo att få veta om ens lilla smunk därinne har downs syndrom. För att man ska kunna ta beslutet om man ska behålla, abortera eller adoptera bort.
Eller om man bara vill veta, vilket jag har svårt att tro.
Sedan har vi dessa som anser att det är bra, för att "man kanske inte känner sig redo för ett sådant barn". Men alltså. Va? Vad hände med att skaffa barn som man älskar villkorslöst?
"Nä, men alltså. Jag vill ju bara ha mitt barn om det är NORMALT".

Rätt sjukt tankesätt tycker jag. Ett barn är alltid ens barn. Och nej, jag är inte abortmotståndare. Men att ta reda på eventuella symptom för att bestämma huruvida man älskar barnet tillräckligt för att behålla, det accepterar inte jag. Nej du, den gubben gick inte. Väljer man att skaffa barn så anser jag att man faktiskt får ta riskerna. The bad with the good liksom.

Cred till alla föräldrar därute med barn med olika åkommor, symptom och sjukdomar! You rule!

Mixed up, messed up.

Har typ, femhundraelva olika känslor och tankar i kroppen just nu.

-

  • Det känns som att när andra är ledsna och känner sig utanför, så ska man tycka synd om dessa och trösta och vara den bästaste kompisen man kan vara. Inget fel i det, förutom att när man själv är den där ledsna som känner sig utanför så är man bara jobbig och irriterande. Har aldrig förstått varför vissa verkar ha patent på att få vara ledsna.
  • Jag är irriterad för att det verkar som att jag har gett bort ett par bcr-ringar helt jävla gratis?! Till en dude i trean, han fick kolla på dem, sen fick jag inte tillbaks dem?! Vad fan är det för stil?
  • Den där allmäna ångesten ligger och gror och jag hittade gamla redskap som jag gömde undan. Fall i fall liksom.
  • Känner mig aldrig någonsin eftertraktad någonstans.
+

  • Har en sjukt bra granne! Tack vare honom så är jag tatuerad och hade råd att köpa en ny mp3spelare. Det behövdes, alla mina är paj. Och "alla" innebär ungefär 4-5 stycken olika. Så snart är jag ägare till en tjusig mp3spelare med 16 gb minne. Fett!
  • Är skuldfri.
  • Jag fick folk att skratta idag! Folk som jag inte känner, tyyyyp.
  • Har köpt en biljett till arvikafestivalen!
  • Fick lagt undan pengar, vilket känns bra som fan. Ska spara ihop alla pengar jag tjänar på pant, sålda saker etc och sätta in på mitt sommarkonto. Det känns rätt nice faktiskt.
  • Ett par sommarskor jag har velat ha ett tag var på 30 %. Hemsidan som sålde pjucksen erbjuder dessutom studentrabatt, så sammanlagt blev det 40 %. Skorna var inte ens dyra från början! Kärlek på gula skor.

Imorgon ska vi ut i naturen med klassen. Ska ha mina skitsnygga vandringsskor, hahaha! Fett bekväma, så det gör ingenting. Måste färga om mitt hår någon dag när jag orkar också. Svart hår med blond utväxt är fan inte nice alltså.

Men nu: chilla och sova!

Jåinanas in pyjamas.

Blev akuttrött sista lektionen. Livskunskap, så det var inte oväntat.
Smög ner till stationen och åkte hem på ett svettigt tåg. Seriöst skånetrafiken. AC much?
Didn't think so.

Första dagen med nya grupperna. Eller, för mig då alltså. Vi ska göra något projektarbete i engelska b, och jag är gruppledare. Seriöst, vad tänkte läraren med där?
Fan också.

Ska snart slinka ner i min pyjamas, poppa popcorn och stirra mig blind på tv. Jag orkar nämligen inte göra något och jag känner mig halvvägs nere i avgrunden.

But don't mind me.

Vardagslyx.

Såvida inte Miriam och hennes gubbe glömmer mig, så får jag skjuts till skolan imorgon! Alltså, fattar ni vad lyxigt det är att åka bil från Malmö till Skuran?!
SÅ JÄVLA GÖTT!!!!
Eufori på det va.

Manifestationen var otroligt bra. Men med skrämmande lite människor. Färre människor är lika med färre namnunderskrifter. Fan ta er säger jag bara.
Men ja. Fint att folk skiter i sina medmänniskor. Verkligen.

Gud, jag är så jävla nervös inför morgondagen. Börjar i engelska b-gruppen på riktigt nu. Känner typ ingen där tror jag. Kommer göra bort mig så jävla hårt.
WÄÄÄH.

Många bäckar små.

Fan alltså. Jag blir mörkrädd. Ledsen. Arg. Besviken.
Det är så många som har dålig inställning till sådant här. Som tänker "orkar inte", "det kvittar väl om inte JAG är med?". Klart som fan att det inte kvittar? Det är ert samhälle också!
Om någon gör er orätt, protesterar ni inte då? Måste allt som sker vara personligt riktat för att någon faktiskt ska ta åt sig och känna att nej, det här accepterar jag fan inte!
Det är verkligen skitmånga som inte bryr sig om att vi lever i ett samhälle som bara gynnar de redan förmögna. Som skiter i det faktum av att de själva står inför orättvisan. Eller kanske inte fattar?

VARFÖR vill man inte säga ifrån när man har en politik som jobbar för att sjuka inte ska få sjukförsäkring? Som tar från de fattiga och ger till de rika?
Varför väljer man att passivt sitta och titta på och ömka sig över att man inte har några pengar när man inte gör något åt det själv?
Är det verkligen så kul att vältra sig i sin egen skit, att man väljer bort en manifestation till förmån för att sitta på sin röv och fortsätta tycka att allting är skit?

Allting är skit eftersom ni inte engagerar er och bryr er.
Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!

Måndag.

Det är måndag idag. Men det är ingen skola. Gött!
Imorgon är det dock skola igen. Jag är alltid lite orolig över att komma tillbaka efter lov, är sjukt rädd att jag ska falla tillbaka i ett gammalt mönster som innebär att försova sig och/eller skita i skolan och somna om.
Men det löser sig förhoppningsvis.

Senare idag ska jag ner till stora staden och demonstrera med Miriam och andra trevligheter.
Alla som inte har en giltig anledning (typ, död) att inte närvaro borde komma faktiskt.
Annars är man fett icke-solidarisk och omänsklig.
Så det så.

Bara för att.


Söndag.

Jag har inte orkat skriva något, är astrött. KAAANSKEEE lägger upp lite bilder sen.
Får se.

Påskafton dårå.

Jag har öl, ostbågar och marsipanägg med choklad.
Ni förstår varför jag inte hinner blogga va?

Bra.

Saliga äro påskäggen.

Det är Jesus Christ Superstar på tv idag ju!!! Så jävla azum!
Grr. Fast någon gång vill jag se uppsättningen från -96. Alice Cooper spelade kund Herodes.
Men de sjunger så jävla bra i originalet från 73, så det gör ingenting.

ÅÅÅH!! Detta gjorde min dag litegrann.

Årets första parkhäng.

Drog till Lund igår och träffade upp Miriam och Linda. Satte oss i stadsparken lite för oss själva och pimplade vin. Träffade människor jag inte sett på länge! Det var kul.
Det blev ölspel och allting blev roligt.
Träffade Johannes en stund. Det var fint.
Han hade en likadan t-shirt som vi gav till min storebror i födelsedagspresent.

Efteråt åkte Miriam hem och jag och Linda åkte hem till mig. Skulle gått på dragkaraoke, men jag var så sjukt trött. Förlåt att jag inte ringde A, om du läser.

Vi såg facebookfilmen och hon åkte hem. Jag tog min antibiotika och somnade som ett barn.
Det var en fin dag.

Ikväll är det club 90's. Peppar ändå att gå dit. Får tvinga med mig någon.

Mannen med saxen och pojken med chirren.

Mamma skulle klippa sig idag, så jag följde med henne in medan min lillebror och min far satt kvar i bilen. Efteråt hamnade jag också i stolen, så nu är jag nyklippt och fin!
Blev inte fullt så kort som sist, bara i nacken. Älskar att klappa där. På vissa ställen är det dessutom såndär mysig snagg ni vet.  Sjuuuuk mysigt att klappa!
Han fixade till min crappy lugg också, så nu ser den lite bättre ut. Peppar att färga om håret snart också så blir det tjusigt som bara den!

Drog ut på burlöv center. Första anhalten vad apoteket, skulle hämta ut antibiotika. Vissa delar på min kropp gillar inte mig.
Smög in på claes ohlsson och köpte ett vinglas i plast för en tia! Fett bra att ha imorgon, ska dricka vin i Lund med fröken Miriam. Och typ, tusen andra.

Inne på coop så stod värsta pringlesberget! Typ en hel borg gjord av pringlesrör! Och så var det en pojke som var lite fin som delade ut smakprov på chirre. Så jävla gött. Gratis chips liksom!
De sålde 4 rör för 40 kronor. Gissa vem som kommer spy ikväll?!

Torsdag.

Imorse drömde jag att en töntig tjej spydde ner vårt golv för att hon var med i ett dåligt band som jag nämnde högt.

- Vad heter bandet?
- [Random töntbandnamn]
- RÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖHL!

Nej, jag vet inte hur man bokstaverar kräkljud.

Summan av kardemumman var att min älskade bebis kräktes två gånger när jag vaknade.

Nämen tack.

Tack min kära skitunge till bror. Tack för att du inte hjälper till ett skit. Tack för att du antar att jag ska fixa allt.
Det är inte bara du som har lov.
Men för all del. Sov du hos din jävla kompis. Det är väl inget ovanligt att du skiter i allt och alla här.

Bortskämda ungjävel.

...

Jag hatar mitt jävla liv. Jag hatar att jag inte har några riktiga kompisar. Jag hatar att jag är så jävla lätt att knäcka. Jag hatar att bo hemma. Jag hatar att vara en jävla medelmåtta, om ens det. Jag hatar att den enda som tycker om mig är min hund. Jag hatar att jag är så jävla mesig. Jag hatar att gråta. Jag hatar att vara en jävla eremit.

Det är ett fint jävla skitliv.

Fan ta... Vad som helst.

Jag hatar denna dagen. Så mycket. Jävla kuk också.

Fan ta dig solen.

Igår var det asfint väder. Idag, not so much.
Och idag har/hade jag planer för en gångs skull. Jag skulle få grilla och dricka alkohol och ha de skoj. MEN NÖÖÖÖJ, folk vill inte göra saker om solen gömmer sig. Förstår dem på sätt och vis, men jag känner bara att det suger kamelröv med lov. Lov suger så jävla hårt. Det är inte lov. Det är några dagar av hemmastudier, för det finns inget annat att göra.

Jaha. Om ingen peppar picknick längre, vad ska man då göra?

Dessa roliga könsroller.

Cyklade till obs med mamma. Vi stannade till vid min storebrors exflickväns café och drack te. Det var fett mysigt.
På obs kollade vi barnkläder till mitt nyfödda kusinbarn, en flicka. Detta innebär att min mor automatiskt väljer bort halva sortimentet i varje affär. Hon tittar inte ens åt grönt, blått etc, och detta retar gallfeber på mig!
VARFÖR skulle en bebis bara kunna ha rosa, gult, sött och sliskigt? Och varför skulle en bebis av motsatt kön enbart kunna ha blått, grönt, tufft och lite sportigt?
Blir så jävla förbannad. Tro fan att barn tror att vissa färger är flickfärger och vice versa!
Nä, det känns inte helt okej att dela upp människor efter kön redan när vi föds. Sjukt.

Jag fick i alla fall välja en jumpsuit. Lite sådär, bohem. Assoft kändes den. Allting var fint, det var bara.. För mycket. Liksom.
Det skadar inte att blanda färger lite.

Köpte nya pärlor på tiger för en tia. Mamma köpte ett halsband.
COOP ÄR SÅ JÄVLA ELAKA!! Här försöker man vara lite duktig och inte äta en massa skräp, och vad gör affären? JO, firar 40 år och säljer 4 pringlesrör för 40 spänn!
Det är ta mig fasiken inte okej!
Köpte dock inga. Är så jävla duktig.

Nu ska jag äta middag. Tack och hej!

The history books they tell of their defeat in '45.


Fett fyndig rubrik.

Vaknade 6 idag. 6!!! Sen 7. Sen 8. Steg upp vid 9. Jag har lov? Får tvinga mig själv till att sova, haha. Men det är rätt nice att stiga upp tidigt. Man har liksom hela dagen framför sig.
Man får mer gjort. Eller inte.

Vad ska man göra idag? Jo, man ska förmodligen ut och cykla i det fina vädret. Det blir nog trevligt.

By ze wai, vi ignorerar att jag använde ordet 'smälte' häromdagen, okej? Bra.

Fan.

Jag är så jävla konflikträdd. Har säkert gjort en snubbe pissed som fan. Men jag orkar inte längre, faktiskt. Jag orkar inte bli behandlad som en jävla dörrmatta.
Som man typ, pratar med 1 gång om året och sen ligger rundor med random brudar på nattklubbar.

Jag skakar som ett jävla asplöv. Jävla idiot.

Påsklov!

Nu är det måndag. Vaknade vid 7, men hade ställt klockan på 8. Är piggare än vad jag borde vara, men har så förbannat ont i axlarna.
Lite massage hade inte varit helt fel. Gärna gratis. Höhö.

Ska strax äta frulle och duscha. Ska möta Madde vid 11 i stan, hon skulle köpa presenter och bad om sälle. Och då tänkte jag att, varför inte? När någon för en gångs skull tar initiativ och vill träffa mig! Fett azum.

Fint väder är det också!

Söndag #3.

Sådär ja! Hemkommen och nerstressad.

Det började med att jag var två timmar för tidig. Två. Timmar. EEEH.
Liv ringde upp och instruerade mig om vart hon, Agnes och Laura befann sig, så jag promenerade bort till Annelund och såg på när fröknarna spelade fotboll mot småkillar. Sen hoppade vi på studsmatta! Sjukt fett ju!
Traskade iväg och de köpte något pålägg jag aldrig sett förut. Satt i folkets park, jag har klättrat i spindelnätet för första gången i år! Fuck grillningar och sånt liksom.

Repade med kören, fick en massa spännande texter. Mest spännande är helt klart 'gråt allians av vårt hat'. Får gåshud av den, faktiskt. Iiih. Peppar 1 maj mycket.
Fick blodsockerfall och var sjukt antisocial sista stunden, men efteråt kändes det bättre. Alla satt och snackade om allt och inget typ.

Blev hämtad av mina föräldrar och Fritte. Min fina, håriga bebis.
Åkte iväg och handlade med mor och åt flottig mat. Fett fint.
Har hunnit lyssna igenom låten ett flertal gånger och nu ser jag på 'Liar liar'.
WO!



Söndag #2.

Om drygt en timme ska jag äta, sen ska jag bege mig mot körrep. Det var ett tag sedan nu. Måste lära mig nya låtar inför 1 maj.
Det känns pepp, men läskigt som fäään.

Fast det blir nog rätt trevligt med lite kör ändå. Det är liksom söndag. Det är bara skit på tv och man orkar inte riktigt göra något.
Fast jag borde städa. Ovanligt va?

Söndag.

Steg upp och blev jätteyr! Vad fan är grejen med att jag är yr hela tiden? Och det var liksom inte resa-sig-för-snabbt heller, för den gick inte över. Stapplade som ett skjutet djur till toaletten, balkongen och köket. Ligger ner igen. Woo.

Klockan 15 är det kör. Det verkar som om jag får åka ensam. Är livrädd, men måste dit. Måste lära mig låtarna inför 1 maj. Och få texter, Aneta ville kopiera.
I mitt nästa liv ska jag vara världsvan, iskall. En sån där som vågar, tar för sig.
Wäh.
Det ska väl gå bra ändå, hoppas jag.

Lördag #3.

Mår illa och har ont i magen. Fattar ingenting. Har liksom inte ätit något dåligt.
Vad är då grejen?

Lördag #2.

Alltså. Hur kunde man gilla Eva och Adam-filmen innan? Visst, man var 12 år gammal. Men ändå! Herrejestanes, pinsamt.
Blödig film, som fäään. 14åringar. Hm.
Nä.

Har diskat lite. Ska orka städa också. Déjà vu.

Lördag.

Vaknade för drygt en timme sedan. Och är fortfarande astrött! Det är ta mig tusan inte okej!
Förstår inte hur man kan vara så trött hela tiden.

Så fort jag orkar ska jag kliva upp igen (har varit uppe och pickulerat innan) så ska jag käka frukost. Och typ, titta på skittv.
MEN! Det är Eva och Adam-filmen 13.30 på ettan! Den lär suga röv, men jag kände nostalgin för några dagar sedan, haha.
Det blir spännande.

Så gött.

Käkade sushi. Så jäävla gött alltså!
Vegetarisk såklart.

Men alltså, fiffan vad trött jag blev! Bara sådär! Känns som om jag inte har sovit på en vecka typ.

Så.. Hungrig!

Det var fett mysigt ute med Julia och Kira. Kira dansade och klappade och hade sig.
Och gungade! Det var skoj. Jag tvingade ner mina lår i en gunga också. Jävla kedjor, de skär för fan in i benen på en.
Sen satt vi och snackade lite vid ett sånt där utomhusbord. Kira satt där och kröp rundor. Fick kramar av henne! Åååh. Smälte.

Sen jag kom in så har stämningen bara sänkts mer och mer. Orkar inte att mamma grinar loss på mig och verkar tycka att det är mitt fel att hennes make eller söner inte är hemma och hjälper till.
Alltså?

Är så jävla hungrig. Men orkar inte vistas i köket när det är så negativ energi.
Blä.

Trotsar eventuellt anti-vårväder.

Det ÄR vår nu. Så enkelt är det. Har dragit på mig piratbrallorna, för DET ÄR VÅR SÄGER JAG!
Punkt.

Det är gött.

Så gött!

Mitt lov har officiellt börjat! Vi som var med på teatern igår är nämligen lediga idag, och nu är det helg och på måndag börjar lovet!
Alltså, så nice.
Fast jag vet inte vad jag ska göra, lär väl sitta och stirra in i väggen i en vecka. Men jag får sova längre än till 6 i alla fall.

Det blev inget Teodor idag, pågen var trött. Men får våldgästa honom någon dag när han orkar, haha! Känner för tv-spel. Helst nintendo 8-bit eller snes.
Men har man det? Näää!
Min pappa har ett wii som han vann. Men jag orkar inte stå i vardagsrummet och spela.
Det löser sig! Ska snart äta frulle.
Gött.

Mycket väsen för ingenting.

Ska strax gå till bussen. Teater med klassen, Shakespeare!
Efter det bär det av mot Teodor.

Adjökos!

Grattis pågar.

Idag fyller min storebror 32 år och Robin i min klass blir 21. Grattis!

Kom på efter jag stängt av datorn att jag även drömde att Saga bloggade om att hon typ ville att jag skulle dö. Man bara, tack.

Och som alltid annars när det blir köpemaoud så är det jag som är problemet, svarta fåret i familjen.
Så JÄVLA kul.

En resa till Djibouti.

Drömde att jag och Saga åkte till Djibouti, som jag undrar lite om det ens finns. Vi drack kranvatten och det gjorde oss sjukt knäppa och dåliga. Min mamma jobbade av någon anledning i en liten mataffär på hotellet och sa att vi måste dricka vatten på flaska och att hon hade tagit med sig en svensk och lagt i kylen. Problemet var bara att det inte var en vatten, det var en absolut vodka.

Vi såg delfinisar! Och Fritte också! Han gillade delfinerna. Vi med.
Vi drack drinkar och spelade treman. Och åt godis.

Helt plötsligt snöade det som fään, men det var skarpt solljus trots att det var mitt i natten. Skitskumt. Så skulle jag och Sagish gå på skräckbio, men så hittade jag inte henne och la godis och vatten på hennes kudde sålänge.

Sen vaknade jag. Helt sjukt när en hel natt känns som några minuter när man vaknar.
Är aptrött. Vill sova mer. Vill inte baka några jävla kakor i skolan idag.
Wäh.

WÄH!

Känner annalkande migrän. Jippi.
Har hunnit slänga två par skor och tagit en promenix med Fritteböj.

Slänger upp lite bilder på ze Berlinshopping, sen måste jag nog sova tror jag.
Sammanfattningsvis så är det typ, ett nattlinne (3 euro! Hur awesome?), två par solglasögon, hårfärg (tangerine och bright daffodil), några ringar, några armband, ett par örhängen, en tåring, två sorters likör, en bältesväska, en klänning och tre t-shirts. Köpte även två läppglanssaker som jag inte har bild på, en sorts filtpenna med "lip stain" eller något, den är soft. Och som ett sånt där läppstift som ska sitta som berget, rött.
Älskar det faktum av att jag faktiskt har sparat ihop pengar till allt själv! Köpte med mig två paket philadelphia gurka och feta hem också, så jävla gött.
(Sen att saker är helt billiga i Tyskland gör ju inte saken sämre.)




















Storstädning pågår.

Måste ta tag i detta. Har säkert hur mycket skit som helst i både mina lådor och i min garderob. Till exempel mina gratisskor som jag hittade på utkanten -08. Har använt de så mycket att det är hål i sulan. Har tejpat hela insidan och brukar lägga i filtsulor när jag använder de numera, vilket blir mer och mer sällan. Så sorgligt det känns. Men vad gör man?

Tror även jag ska försöka rensa ut bland mina skor. Igen. Har ett par lackpumps som jag har slängt upp på tradera, då jag har ett par andra som är finare och passar mina fötter bättre. Och ett par satinpumps med öppen tå och rosett, hur fina som helst, men blir inte använda. DÅLIIIIIGT.
Blä.

Gud så trevligt.

Mötte upp klassen utanför centret idag. Det var väl rätt intressant. Men jag vet inte.
Sen käkade vi och drog till malmöhus. Som vanligt så var det nice som fäään.
Träffade en kompis från förr, visste inte att han jobbade där!
Förklarar dock varför jag ser honom på värnhem varje morgon.

Ska väl käka middag snart. Men vad vet jag inte. Fett jobbigt att komma på något. Får göra ett nytt matschema.
Hm.

Hur många lingon finns det i världen?

Min bank bjöd sina kunder på bio idag. Det var först en föreläsning om fonder, sedan fick vi gratis bonaqua, coca cola och popcorn. V.I.P stod det. Kände mig kool.

Filmen var, logiskt nog det titeln säger. Den var rolig som fään.
Det är väl allt jag kan säga.

Imorgon är det trevliga besök i Malmö som gäller. Det innebär lite sovmorgon för min del. Ibland är det guld att bo i Malmö fast man pluggar i Skuran.

Jaha.

Kul att veta att ens kompisar ser en som en jävla lowlifer. Alltså, verkligen, puss på dissen.

Lägger ner nu, jag orkar inte.

Let me in.

Hm. Boken "låt den rätte komma in".. Är inte den svensk? Eller har jag missat något? Filmen jag såg på bio var svensk åtminstone.
Men tydligen finns den på engelska också! Amerikatt till och med.
Blir förvirrad.

Såg en "skräckfilm" innan, bikini girls on ice. Alltså, vad tusan är det för titel? Fast den var sjukt fånig i och för sig. Men ändå!
Har aldrig förstått mig på det här med biltvättar utförda av tjejer i minimala bikinis.
Liksom. Nää.

Men nu ska jag se "suck". På riktigt. Hela jävla filmen.

Provokativa jävla småglin.

ÅÅÅH, jag är så jävla trött på små 93or som tycker att de är SÅÅÅ jävla vuxna och coola!
Särskilt de 93or som sitter och hittar på att de är gravida hit och dit och andra små charmiga lögner som inte håller. Herregud.
De är dessutom så jäääääävla provokativa! Det är håll käften och det är anmälningar och det är "gilla" saker bara för att jävlas.

Alltså, shit. Får tuppjuck snart alltså.

Syndafloden.

Fy fan vilken mensvärk jag har. Det borde fan vara olagligt att ha såhär ont. Kommer inte palla vandringen. Försov mig dessutom lite, har glömt att ställa tillbaka klockan till 6, efter att ha haft den på 8 i lördags. Attans!
Men det löser sig. Det är ingen viktig lärare, om man säger så.

Kvällstrevligheter.

Var på burlöv center med mor. De har öppnat skopunkten där, så vi tog oss en titt.
Hittade asfina textilskor för 49 spänn! Och så hade de medlemserbjudande på fina gummistövlar!
Jag är nöjd. Men inte min plånbok, haha.

Köpte presenter till min storebror som fyller år på torsdag! Finfint! Hittade smycken på JC som jag ville ha, men det får vänta. Hittade saker på glitter också. Åååh.
Handlade lite saker på coop, ska göra sallad till imorgon. Vi ska som sagt ut och vandra i skogen i Häckeberga om jag har förstått det rätt. Ska se om det är okej att jag går lite tidigare, måste hinna hem om innan jag och mamma ska på bio.

Om Fritte har tur så får han följa med imorgon, eh-he-he.
Kvällstrevligheten i rubriken var för övrigt fetaosten vi har köpt idag.
Dör lite så gött.

It's on!

Temaveckan har officiellt börjat! Vi gick promenad och hade tyyyp avslappningsövningar hela förmiddagen, sen käkade vi lunch. Efter det var vi försökskaniner åt Pilka, skolkuratorn. Fick göra konstiga saker.

Imorgon ska vi ut och vandra hela dagen. Peppar, men ändå inte. Ska fixa matsäck idag, och orkar jag så får Fritte följa med. Det blir nog fint.

På onsdag ska vi på besök hos romska kulturcentret och sen till malmöhus, museum. Torsdag blir det nog bakning, föreläsning och teater på kvällen. Och på fredag är vi lediga.

Sen är det lov! Så jävla soft!!!

Tack Berlin.

Philadelphia med feta och gurka- tack älskade, finaste Berlin!

Say WHAAT?!

Satte på någon random film vi hade. Suck heter den, ska tydligen vara komedi/skräck/musik. Eller något. Helt plötsligt så bara står Alice Cooper där! Fast som bartender! Jag dog lite. WÄÄÄÄÄH!
Det är typ.. Alltså. Världens bästa grej! Jag lyssnar inte mycket på hårdrock, men ändåååå. Han är guld. Wäääh.
Tror det är vampyrfilm. Brukar undvika sådana, men yäh. Iggy Pop, Malcolm McDowell (Alex i Clockwork Orange) och Alice Cooper liksom. Lite sorgligt att en vamyr som är med är typ, snygg.
Eh-he-he.

Såg Otis efter clown-filmen. Sjukt skum film. Amerikansk. Kommentar överflödig.

Men kul. Nu missar jag hela filmen. Pappa kom och paja.
Tack så mycket.

Det är öken.

Insidan av min näsa känns som en öken. Det är astorrt och det gör typ ont.
BLÄÄÄÄÄÄÄ.

Så fint. Ser på film. Killer klowns from outer space.
Den verkar sjukt soft!


Finbesök.

Magnus kom hit med en flaska ecologica igår. Vi såg the invention of lying (tredje gången för min del) och 127 hours. Jag råkade dock somna, så missade en del. Men den verkade ändå bra.
Sjukt creepy att skära av sin egen arm liksom. Men så jävla hårt gjort ändå, det visar verkligen vad människor gör för överlevnad.
Det är lite som flygplansolyckan för flera år sedan, där kannibalism förekom. Vill se den filmen också, sånt är sjukt intressant.

Magnus har åkt hem och öppnar man min lillebrors rum så stinker det bara fylla. Så jäävla nasty. Ni vet, slagthuset är visst the place to be om man är 18. Bläää.

Idag ska jag typ, städa, chilla och kanske umgås med Julia. Det blir nice.
Vi har temavecka i skolan från och med imorgon. Så imorgon har vi två föreläsningar, på tisdag ska vi vandra, på onsdag ska vi tydligen baka, torsdag är det föreläsning och teater och teatern ger oss ledigt på fredag. Så jäääävla nice! Sen har vi lov.

Fan vad softish.

Det stormar i mitt öra.

Alltså, vad är det egentligen som händer i örat när något liksom "släpper" och man hör sig själv andas brutalt mycket? Precis som en orkan i örat? Dessutom hör man sina hjärtslag om man håller andan.
Det är så sjukt obehagligt! Fattar inte vad som händer.
Blä. Dumma öra.

För övrigt så låste en viss familjemedlem in sig i badrummet för att bada. Trots att ALLA mina saker är därinne. Och nej, jag går fan inte ut utan att ha tvättat mig och borstat tänderna, så enkelt är det.
Så nu kommer jag antingen bli BRUTALT sen eller inte komma alls.

Jag skrev upp mig för att jag ville ha mer närvaro. Men nu får jag mer frånvaro istället.
Kul.

Köttbullar i näsan, det är inget för en karl.


Lördag.

Har varit vaken ett tag nu. Anledningen till detta är att jag ska till skolan. En lördag. Visst?!
Där är öppet hus idag, och man kunde komma dit och ta igen tid om man ville.
Så varför inte liksom?

Dock så kommer jag bli lite sen. Pallar inte att vara en timme för tidig. Eh.

Wäääh.

Mikaela är här. Hon bringade vitt vin, jordgubbsdryck och sockerdricka.
Fett fint.

Fick en julklappish. Såna där is-shotglass.

Wäh.

Alltså, jag är inte så korkad som ni tror.
Jag märker när jag blir bortvald.

God jul.

Nae.

Det blir inga bilder idag. Måste fixa färdigt mitt tal till svenskan imorgon och sen sova.

Natt i hatten!

Alltså, vår?

Fy farao vad trött jag har varit idag. Måste dessutom städa. Kommer för fasiken utveckla astma snart!
Men gick ut med Fritte innan. Inte lite det blåser alltså. Mahgad.

Berlin var azum. Såklart liksom. Vandrarhemmet var dock under all kritik, inget handtvål, inga pappershanddukar och inget kök. Det enda man betalade för var i stort sett en säng- som det dessutom låg en macka under madrassen märkte vi.
TREVLIGT.

Det är vår i Berlin! Nästan sommar! Man kunde gå i t-shirt långt in på kvällen flera kvällar. Det var så grymt fint. Vi åt awesome veg. sushi, klyftpotatis och indisk mat. Drack fina drinkar.
Särskilt blue dream. Smakar som solero shots, den där gröna burken med isglasskulor som kom för flera år sedan. Omnomnom.
Åt halloumiburgare också. Fy fan vad gött det var.
Och massvis med glass.

Festivalen var nice som fän. Om man bortser från en viss efterbliven dude som inte verkar förstå att han inte är universums mittpunkt.
Majgad, vilken mytare!
"This is Saga and this is my girlfriend". EEEEH?!?!?!

Meneeee. Ska städa vidare nu och handla sen.
Slänger upp lite bilder sen kanske.

Hej Malmö.

Hej då älskade, finaste Berlin. Kommer sakna dig.

RSS 2.0