Onsdag

Mitten av veckan. Är så jävla hungrig. Planer som gick i kras. Det får helt enkelt bli halvfabrikatsköttbullar och glutenfri gi-pasta. Bättre än så blir det inte idag, tyvärr.

Min lunch var dock awesome. Grillad lax (ofta jag inte har grillat i bordsgrillen innan?) med grillad paprika. Såå gott.

Nä. Är så jävla irriterad och ledsen. Hatar att mitt humör blir helt fucked up när jag är hungrig.

Söndag

Slutet av veckan. Deprimerande. Vill ha mer helg. Och då är jag ändå arbetslös.

Besökte Mikaela igår, i vanlig ordning. För en gångs skull så lagade vi inte mat tillsammans, det fick bli tacorester som de hade hemma. Inte mig emot!
Sedan lutade vi oss tillbaka med lite gottis och såg film. Det blev To be fat like me och Scott Pilgrim vs the world. Båda var helt okej! Den här gången blev det dock inga skräckisar.

Jag köpte en hårmunk också!

Lördag

Igår åkte jag och mötte Pauline från Skuran. Vi drog till Green lion inn och tog ett glas och pratade. Spårade lite under kvällen, haha. Vi träffade några personer som vi hängde lite med, de verkade trevliga.
Hände inte så mycket mer än så.
Gick till bussen, åkte hem, kokade ägg och sov.

Idag har jag ätit bröd för första gången på jag vet inte hur länge! Så jävla gott!

Hej

Ska faktiskt göra något! WOO!


Teskedsgumman in da hooouse!


Mhm

Ja, jag är sämt på att blogga. Främst för att jag för en gångs skull har haft ett liv under helgen.
I fredags åkte jag till Lund. Spelade TP och drack ett par glas vin. Såg blodiga filmer och bara mös. Myste. Eller hur man nu böjer det.
Igår mötte jag upp Mikeala och åt tårta, promenerade och gjorde awesome sushi. Såg lite blodig film och däckade. Sov som ett barn.
Idag har vi fortsatt på filmtemat, ätit god mat och promenerat.

Bilder: födelsedagslook, politikerträff, random skor, TP-dejt, sushi och random.
 
 

Never play bongos walking down the stairs

Det här beskriver mig rätt bra sedan jag fick min present av Jonsaba:
 
 

Intressen

Idag var det möte med ett par politiker, miljöinspektörer och en allergiläkare uppe på Bengt Dahlgren. Det är där jag har hängt under 3 månader i slutet av 2012 när jag har gått en kurs om astma- och allergironden.
Det pratades arbetstillfällen, inomhusmijö och födoämnesallergi för barn och om erfarenheter, för mig. Det var intressant och bjöds även på semlor, vilka jag inte kunde äta. Ironiskt nog.
Fick två erbjudanden idag också. Himla spännande!

Utöver det så har jag varit ute på promenad med geten Diego. Han verkar ha tappat intresset för kaninbajs och börjat försöka äta pinnar istället. Han är knäpp. Men jag tycker om honom. Han är gosig och fin.
Har dessutom sålt en bolero som jag inte har använt på ett bra tag. Hon verkade helnöjd, så jag är glad!

Jonsaba kom hit med min present från Gambia innan. Jag fick en trumma! Sjukt coolt! Jag försöker mig på lite afrikansk sång och dans också, men det var inte så uppskattat. Tydligen kan jag inte afrikanska. Eeh.
Just nu är hon på vårdcentralen och sen ska vi ut på äventyr!

Tisdag

Idag för 20 år sedan fick jag en present som jag inte hade önskat mig när jag fyllde år. En lillebror. Herregud. Han blir 20 idag. Jag blir 24. Sjukt tråkig ålder, men precis ett år tills jag har levt ett kvarts sekel.

Vinet i min kropp säger åt mig att skaffa chips. Men det tolererar vi inte!

12 februari 1993

Idag för 20 år sedan så föddes det en liten blondin. Han fick heta Joakim. Just nu ligger han och sover sig igenom alarmet. Som vanligt.
Men senare idag kommer det släktingar och firar honom. Överväger om jag ska äta en bit tårta eller inte då.

Men nu ska jag ut och gå.

God natt

Har upptäckt mandelmjölet. Nu kan jag dö lyckligt med en smörgås vid min sida.

Konversation

Far: Varför låser du, Johanna?
Jag: För jag vill vara ifred.
Far: Det får du väl vara ändå?!
 
Föreställ er en dörr som öppnas i alla fall en gång i minuten, oftast utan att personer bakom den knackar. Ett fönster utan rullgardin eller persienner, som dessutom vetter direkt mot balkongen och den välbesökta frysen. Fyra vuxna människor varav en av dem finner det intressant att stiga på i tid och otid och variera mellan att bara stå mitt i rummet och titta sig omkring och titta (läs: stirra) på dig och ställa obekväma frågor eller komma med onödiga påståenden.
Lägg till att konstant höra ett eko av ditt namn då, av någon anledning, du är den enda som kan hjälpa till med något just då.
 
Nej. Jag tror bestämt att jag och min far delar uppfattning om vad ett privatliv innebär.

Pudel för en pudel

Dagens lunch lyxades till med ett par klyftpotatisar. Så himla gott! Kycklingfilén blev dock lite sådär, men den gick att äta. Avnjöt det hela med broccoli, önskar lite att jag hade en clementin eller något att avsluta med. Misstänker att jag har järnbrist och järn tas upp av kroppen med hjälp av c-vitamin. Bah!

Jag och min pudel ska bege oss till Diego för promenad nu. Har inte träffat honom sedan i måndags! När man är hundtokig så är det jättelänge! Men ja. Efter det måste jag åka ner till ams och lämna in en närvarolapp, sedan blir det apotek och eventuellt att köpa apelsiner.
Vi får väl se.

Guten morgen

Ska på samtal nu klockan 10. Sen måste jag stressa typ resten av dagen, yey!
Men jag och den döda pudeln på mitt huvud ska nog klara det.
 

Real housewife of Malmö

Står vid spisen som en kvinna sig bör. Lagar köttbullar för första gången själv. Går sådär. Men det blir nog bra. Brunsåsen är jag mest orolig över. Brunsåsen!!!
Men det löser sig.

Sen ska jag även göra en chiligryta med kylling att frysa in. Behöver mer mat i frysen nämligen. Och ingen är hemma så jag tar tillfället i akt.

Torsdag

Har ingenting att skriva egentligen. Vaknade kvart i tre och det enda jag har hunnit göra sen dess är att se top model, klä på mig lite och borsta tänderna. Eeeeh.
Det var den jävla dagen!

Hej

Idag fick jag hem min vågtång. Jag ser ut som en jävla pudel. Om jag orkar så får det nog bli ett byte till en annan.
Hm.

Tisdagssynder

Åh, pannkakor. Hur jag älskar er.

Update

Blomkålsmoset blev vidrigt.
Fast förmodligen skitgott om man gillar blomkål.

God eftermiddag

Idag försov jag mig nästan. Men som tur var så var Fritte inte akutnödig så det gick bra ändå. Sen har jag bara ätit frukost och chillat. Är himla trött idag, mitt huvud typ bultar. Förstår ingenting, har sovit bra inatt.

Just nu håller jag på att fixa lunch. Det blir lax med blomkålsmos. Har aldrig grillat lax i ugnen förr så det blir intressant! Har inte gjort blomkålsmos heller i och för sig.
Så ja. Den som lever får se.

Sh-boom


Måndag

Jag håller på att fixa lunch. Det känns som att den blir blandras eller mångkulturell. Ena halvan består av två små potatisar och brunsås, den andra av kycklingfilé, palsternacka och morot kryddat med paprika, flingsalt, chili och rivet citronskal. Haha!
Blir nog gott.
 
I helgen var jag hemma hos Mikaela, vi tänkte att vi skulle testa att göra egen sushi. Om man bortser från att riset inte blev helt färdigkokt så blev det faktiskt väldigt bra! Vi köpte sådana paket med nori, ris, vinäger osv. Ungefär som ett taco dinner kit, fast med sushi. Mikaela testade dock att göra en pytteliten nigiri med lax på. Himla liten och söt!
Måste dock säga att makirullarna känns som erigerade penisar när de är rullade, innan de skärs upp i bitar. Hm.

Idag




Lördag

Sov till halv nio ungefär, så himla skönt. Sova är sjukt underskattat.
Tog mig i kragen och hoppade in i duschen, det behövdes. Tog tillfället i akt och klippte tånaglarna. Hatar det, det är så jävla drygt.

Har hunnit med både frukost och lunch! Såg precis på ett av Gordon Ramsays femtielva program, han borde jobba som min privata kock. Hade inte bangat. Han kan få tjänsten med Jamie Oliver och Leila, fast Leila får nöja sig med att göra efterrätterna.
Eh-he-he.

Just nu sitter jag och väntar på att Mikaela ska bli färdig så vi kan åka in till centrum och fixa och dona. Vi ska försöka oss på att göra egen sushi till middag idag så vi behöver diverse komponenter till det. Sen måste jag fixa busskort, handla hem lite mat och äntligen köpa lite hela trosor. Herregud, äger inte ett enda par hela vardagstrosor.

Matglädje

Idag har jag varit på vårdcentralen, på samtal. Det gick väl helt okej! Hon kände tydligen min pappa, farbror och deras kusin, haha.

Åkte och handlade efteråt. Såklart hade Coop medlemspris på lax när jag har glömt mitt kort kort hemma, mhm! Men det blev lite frukt och grönt, kesella och bär. Och mörk choklad! En med apelsin och en med mint. Mörk choklad med mint är så himla gott! Just nu står det en stor form i ugnen som ska bli ugnsrostade grönsaker med kyckling och lime. Till det har jag gjort en egen vitlökssås som står och gosar sig i kylen.

Fy farao vad hurtig jag känner mig idag!

RSS 2.0