Torsdag

Om det skulle vara så att någon mot all förmodan undrar var jag håller hus, så kan jag berätta att jag sitter här med en spottkopp (läs: engångsglas full av slem) och magkatarr och orkar inte med så jättemycket mer än det jag måste.

Min hals gjorde halsfllussont fram tills för någon dag sedan, nu är det mer uthärdligt. Dock har denna roliga förkylning istället utvecklats till en skitjobbig hosta och halvtäppt/snorig näsa.

Så. Idag har jag sjukat mig från Boost eftersom min magkatarr sakta äter upp mig och nu ska jag fortsätta vila ett tag och hoppas på ett mirakel.

Uppdatering

Halsont, svettig, äcklig, trött, snorig.

Sådär! Nu vet ni.

Världens bästa Sprak!

 

Tisdag

Idag har jag en fullspäckad dag. Möte 9, workshop 12 och studiebesök 16.30. Allt på samma ställe. Eller, det sista är på Svt, men vi ska mötas 16.30 på boost.
Om det första mötet är kort hinner jag i alla fall cykla iväg och köpa lunch. Lär dö annars.

Ikväll har jag Chili och efter det ska jag och Mikaela kaaaaanske cykla iväg till Lomma för ett kvällsdopp.

Nu måste jag bara bestämma mig om jag ska våga rocka shorts utan strumpbyxor under. Heja!

Rabiat flatfeminist

Har man för lite hår på huvudet så är man en rabiat flatfeminist.
Har man för mycket hår på övriga kroppen är man en rabiat flatfeminist.

Men om man rakar huvudet och låter det frodas på övriga ställen, blir inte det lite utav en kompromiss då?

Fortfarande tisdag

Blev inget bad, får doppa huvudet i en hink med kallt vatten istället.

MEN, det blev övningskörning! Och har officiellt lämnat parkeringen nu och körde hela vägen hem, i korsningar, rödljus och sånt!
WOAAAAH!

Tisdag

De monterade porttelefonen längst in i lägenheten. Varför?! Det är en bagatell egentligen, men jag är nyfiken! Brukar man inte sätta porttelefoner vid dörren?

Cyklare ner till Folkets Park igår med Mikaela och mötte upp Miriam. Drack lite rosé och pratade. Vi behövde rensa luften, jag och Miriam.
Cyklade till värnhem och åt, sen till Mässingshornet där jag tog en vatten, Mikaela en cola och Miriam ett glas vitt. Om någon undrade eller så.
Drog hem, satt lite hos mamma och gick och la mig.

Känner för övrigt för att bada.
 
 

Det blir alltid måndag igen

Idag får vi portkod! Jag är lite smått euforisk, har alltid velat ha det, enda sedan jag var liten, haha!
Spänningen lär väl försvinna nu dock.

Ska börja cykla till Boost nu när det är så fint väder. Är jätterädd att jag kommer bli brutalt påkörd eller något, trafiken här är inte rolig. Fler cykelbanor hade varit trevligt känner jag. Men det löser sig.

Tisdag

Har sprungit runt hela dagen, förutom två timmar på Boost när jag satt rakt upp och ner vid en dator och sökte jobb. Är så jävla trött och har huvudvärk.
Min bror tar studenten imorgon så jag måste hjälpa till och städa och fixaa inför det, sen har jag lovat min mor att färga utväxten och fixa ögonbrynen och sen ska jag ut med Chili.

Såatteh. Vi hörs nångång.

Fortfarande måndag

Har fortfarande inte gjort så mycket. Har kammat Fritte i två omgångar, en gång utomhus och en inne. Herregud, jag undrar om hans päls egentligen sitter fast överhuvudtaget. Det slutar aldrig fälla!
 
Har även tagit en oerhört nödvändig dusch. Jag doftade förmodligen inte rosor, om man säger så. Och mitt hår började kännas lite lustigt efter allt torrschampo jag har haft i, haha.
 
Fick dessutom min mens imorse. Har alltid känt att det är skönt första dagen, för att man vet att allting står rätt till, men att de resterande dagarna är himla onödiga. Kvällar och nätter tycker jag dessutom är värst. På dagen har man ändå en plugg i, och då märks det nästan inte av alls. Men på kvällen/natten har jag nattbinda. Och det känns som en jävla blöja. Humbug.

Måndag

Har inte bloggat på ett tag nu. Har inte orkat helt enkelt, saker och ting har inte varit i balans, så att säga.
Men det löser sig väl.

Det har inte hänt så mycket. I lördags var jag på kalas med 20-talstema hos en barndomsvän som har fyllt år. Alla var himla fina och hon bjöd på bål som smakade saft, farligt!

I övrigt så tar min bror studenten på onsdag, så det är för närvarande kaos här hemma. Folk är irriterade på varandra för att vi ska hinna städa färdigt och planera hur vi ska möblera. Det står en säng (min, ehehe) i vardagsrummet som vi måste få in i mina föräldrars sovrum och på något sätt ska vi möblera med föreningens lånade möbler så typ, 30 pers kan sitta och äta. Tror jag. Helt galet! Vår lägenhet är inte precis stor.
Måste åka iväg och fixa present imorgon.

Annars har jag bara skänkt en säck med kläder till Emmaus, varit på Boost och ingenting mer.

RSS 2.0