Nyårsafton

Den där när man inleder sista dagen på året med en ostmacka och reprisen av Så ska det låta- och blir förbannad när de inte kan svaret på frågan "ett psykadeliskt band med air i namnet och låtar som white rabbit.."

(Jefferson Airplane. Duuuuh.)

Söndag

Igår så drog jag och mamma ut till Emporia och mötte upp Miriam efter att jag hade varit ute med min lilla kompis Diego.
Mamma hittade massor på Rut & circle eller vad den nu hette och inne på Cubus. Miriam hittade också lite grann. Jag köpte bara glitterhårspray till imorgon, Miriam ska ha guld och jag silver. Tuffa chaijor.

På kvällen så besökte jag Miriam och hennes böjfränd och vi blekte längderna på henne. Det ska tydligen vara orange just nu enligt hennes utsago, men blir nog bra ändå.

Idag har jag varit ute med Diego bara. Försov mig, vaknade 12! Det blev att springa in i duschen, slänga i sig en macka och sen halvspringa dit. Men jag hann!

Ska nog måla naglarna nu. Eller gå och köpa chips. Får se.

Epokfetischisten (huh?) inom mig gråter av lycka

Det är mitt och det var på rea! Herre du milde tid! Hittar jag det svarta också så kommer jag kanske gråta en skvätt. Men bara kanske.
Åh, älskar det!

-

Den där när man vaknar några gånger från 4 och framåt och sedan stiger upp 5.40. Och nu är jag sömnig! Överväger att åka ner och möta mamma tidigare, hon är hos frisören just nu och sen ska hon lämna blod. Jag får dock inte den coola t-shirten säger hon. Inte ens låna. Och jag får inte ens lämna blod (mitt blod suuuuuger tydligen, jävla brister) så jag kan inte få en egen cooling. Men skitsamma.
 
Ska typ, snyta mig, ta på mig skor och gå. Har inget mer att skriva för tillfället, lägger upp en bild på vinterbootsen jag fick i i julklapp istället. De är fett mysiga, lite som att någon har mördad Elmo och fodrat ett par kängor med honom.
 

Åh, materialism

Trosorna och tygkassen hittar jag inga bilder på. Men det är fint, haha! Tygkassen har en mustasch tryckt i nederkanten och trosorna är bara allmänt fina.

Stackars plånbok

Träffade upp Mikaela vid 15 och spanade runt på stan lite. Fixade ett par skor som har strulat på nätet och lite annat. Bad Mikaela prova ett par byxor på Gina Tricot så jag fick ett hum om hur de satt, sedan köpte jag dem. Provade när jag kom hem, såååå sköna! 150 spänn för byxor, jag klagar inte. Köpte även tre par trosor, vet dock inte om jag litar på dem. Men skitsamma, kostade 25 kronor paret.
Utöver det så fick två nagellack, ett par lysande skosnören, en tygpåse, väska, strumpbyxor och en tröja följa med hem. Eh-he-he. Kanske visar bilder sen.
Nu måste jag bara hitta det förbannade pannbandet på Lindex också!

Vintervärld

Tittar ut på regnet som har öst ner halva dagen och saknar den fina, vita snön som gjorde promenaderna i parken så himla mysiga.
Nu är där bara lerdigt men lik förbannat så är det där han vill gå.
Hundjävel.
 

Kvällens i-landsproblem

Jag har blivit tokig i parfymer. Tror det är mammas fetisch som har börjat smitta av sig på mig.
Just nu finns det en jag vill ha så så så badly. Den kostar 499 för 50 ml och då har vi två problem- 50 ml är väldigt mycket, 30 räcker gott och väl men jag hittar inte den någonstans i så liten flaska och 499 kronor är ganska saftigt när man inte vill ha en så stor flaska. Tycker jag. Men hittar jag inte den någon annanstans i mindre upplaga så får man kanske investera i en halv deciliter lycka.

Övrigt? Har fräshat upp håret med en av de pärlblonda färgerna jag fick av Julias mor. Blev fint och mina slingor skiner igenom trots att det är en semi-blekning!
Gött!


Jul i bild

Lite blandad kompott av google och egna, kassa bilder.
Tror man kan avgöra vilka som är vilka.
Älskar mina tacky, lysande snögubbar! Bharna fanns det inga bra bilder på och jag orkade inte ens försöka fotografera dem. Men men.
 

Back on track (typ)

Min juldag inleddes inte på bästa vis, så att säga. Vaknade kvart i två inatt och började kalva. Mamma tycker jag borde gå till doktorn, enligt henne kräks jag för ofta. Jag vet inte. Får se.
Tror bara min mage inte är van vid att äta så mycket längre.
 
Annars var det trevligt! Vi käkade och jag hade julpyntat. Typ äntligen. Jag drack lite vin och alla öppnade sina julklappar. Jag fick bara saker jag ville ha. Det hade varit konstigt annars eftersom jag själv har valt ut allt, haha.
Till pappa gav jag tre olika sorters julöl och kalsonger, mamma fick två spexiga gräddbullar och en ring, till min lillebror hade jag köpt fina strumpor och en t-shirt och min storebror fick vantar och mössa. Så nu slipper han gå i mössan som min lillebror använde under mitten av 90-talet.
Tänkte slänga upp bilder på mina julklappar som alla andra, men eftersom jag inte hittade allt på nätet (ja, jag är lat) så får jag fotografera och visa senare.
 
Som traditionsenligt gick jag till Julia och hennes familj också. Fick en Paradisask av hennes familj och en tjusig flaska med bubbelbad av Nizze! Dessutom fick jag två pärlblonda hårfärger av Julias mor. Perfekt!
De fick en flaska Martini av mig, haha.
Kira gav mig en clementin och ett äpple, fast äpplet åt hon själv upp. Fick dessutom kramar och pussar och bus av henne.
 
Serverade hemmagjort rocky road-bräck och vit polkagristryffel igår kväll också. Men ingen tyckte om tryffeln förutom mamma, bra där!
Skulle egentligen ha gjort mozartkulor också men det fanns inte tid till det. Får göra det någon annan dag.
 
Men nåväl. Ska återgå till mitt spännande liv och leka roulette med min mage lite. Hörs!
 

Slå i mera öl och mjöd, jultomten är faktiskt död

Ja, nej, har ju inte bloggat på ett tag.
Har liksom inte orkat. Har mest gjort saker jag måste typ.
Men ja. Här kommer lite stämningsfull julmusik tills vi hörs nästa gång.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tisdag

Måste iväg och göra mätningar snart. Har en dålig dag i själen. Usch och fy.
Försöker lära mig hur man vågar håret med en plattång, det går sådär. Carro lärde mig igår. Men, övning ger färdighet, som det så fint heter.
 
Storebror och hund är ute. Här sitter jag. Och sitter.
Och vet inte riktigt var jag ska ta vägen.
 

Måndag

Har hängt med Sanne och Carro, och sistnämnd och jag åkte till Emporia. Köpte julklapp, medicin och annat nödvändigt.
Imorgon ska jag iväg och göra mätningar.

OCH... Kan folk sluta tro stenhårt på att det skulle vara förbjudet med pepparkakor?! Hör folk inte själva hur jävla blåst det låter?

Söndag

Det blev en heldag igår. Föjde med Jonsaba till Mobilia för att hon skulle vaccinera sig. Hon åker till Gambia snart nämligen!
Efter det tog vi en titt inne på centrat men åkte till Triangeln istället. Det finns ett café där som bakar världens godaste punchrullar, men de hade inte hunnit så långt. Blev sjukt besviken, haha! Tog en flukt där också och gick sedan till Grafitti och käkade bakpotatis. Gick till Gustav och kollade läget. När vi ändå var igång så drog vi till Entré och SEN åkte vi hem. Till henne. Kollade på dålig skräckfilm, Bridesmaids och sedan lite tv. Var hemma vid 00.00. Somnade relativt fort.

Nu ska jag iväg och hämta Diego!

Lördag

Är trött. Som vanligt. Ska alldeles strax ta en promenad med nya kompisen Diego. Jonsaba följer kanske också med!

Hej så länge!

A pirate is free

Min lillebrors kompis bjöd på rom. Och inte lite heller! Seriöst, inte okej!
Nu sitter jag i min koola pirathatt och dricker rom. Men jag hittade inte min ögonlapp.
 
ÄH.
 

Skål!

Bra start på fredagen om du frågar mig.






Greys Anatomy

Sjukt överskattad serie ju. Det enda spännande jag har sett är när en kvinna hade fingret eller handen i någon och tog hon bort den skulle allt explodera eller vad det var, haha!

Idag börjar jag extraknäcka som dagmatte! Det är en kille som heter Diego och är mellanpinscher, han är jättefin! Ska iväg vid 12 och rasta honom. Sjukt bra, han och hans ägare bor jättenära mig! Praktiskt för alla parter.

Hahahahhahahahahah

Nej. Skulle inte tro det va.

Usch och fy

Myser röven av mig i soffan. Fast egentligen inte. Sitter mest och tittar på dålig tv, tror jag ska släpa iväg mig till affären och handla.

Det var något jag tänkte skriva här men jag minns inte vad! Orkar inte mitt minne ibland. När jag väl har något att skriva så glömmer jag det.
Usch och fy!
 
Slänger upp random bilder istället.
 
                                    Den där gången när jag piercade läppen själv, kände mig skitcool och sedan partajade och såg DLK 2008.                                              
                              Småland 2010, Fritte hämtade mig och Carro.
                             Norrköping 2010.
Mirrepirre och jag på halloween i skolan 2010.
   Creme de la creme!
Typ, den enda bilden från min student i somras som jag känner till. Sjukt oparty.

Onsdag

Fortfarande förstörd. Försov mig nästan till mitt läkarmöte. Somnade nästan i väntrummet. Ååååååååhrrrrrrr. Pallar inte trycka i mig koffeintabletter heller, blir så jävla kissnödig av dem.

Uppdatering

Känner mig fortfarande trasig. Följde med mamma till doktorn. Frös röven av mig. Traskade hem kall och i snö.
Om ungefär en timme ska hunden ut. Jag bävar, har inte fått upp kroppsvärmen än!

Tisdag

Känner mig helt förstörd. Har två val. Antingen somnar jag om som en douche och struntar i att följa med min mor till doktorn, eller så tvingar jag iväg mig själv. Har så jävla ont i magen. Men tycker synd om mamma.

Jävla morgon.

Titta vad jag hittade imorse!




Måndag

Känner mig helt förstörd. Nog för att jag alltid är trött numera men det här är löjligt. Fick bokstavligt talat tvinga mig själv upp och typ.. Örfila mig själv ett par gånger. Hinner/orkar inte koka kaffe, överväger att OD:a på koffeintabletter. BAAAAAAH!!!!!!! JAG VIIIILL INTEEEE!!!!! Kan inte någon skjuta mig i foten typ? Då kan jag sova vidare på sjukhuset.

Min mens kom precis som den skulle dock. Kände mig skitcool när jag köpte tamponger igår, Tampax is the way to go!
Typ.

Söndag #2

Tydligen så väljer vissa av mina bilder på mobilen att vända sig när jag lägger upp dem. Wtf? Inte okej!
Men anyway. Min stjärna är fin i vilket fall som. Köpte den på Claes Ohlsson på ett presentkort jag hade. För nästan inga pengar så fick man stjärna+en vanlig lampskärm. Ändå rätt nice. Fast jag är ganska kär i min tantlampa som jag har ärvt efter min mormor.
 
Igår kom Carro hit. Det var trevligt, trodde det skulle vara sjukt awkward först. Men det gick bra!
Träffade dessutom Miriam som av en slump nere vid möllan. Haha!
 
Nu ska jag sova. Imorgon är det vuxenliv med mens och allergirond som gäller. Kul!

Julpynt, första delen

Har fått upp min fina men ack så dryga stjärna.




Söndag

Fryser arslet av mig, rockar stickade strumpor och täcke. Blir nog film och chips en stund nu.




Lördag

Är sjukt pigg och glad. Fast egentligen inte. Har tittat på
Mysteriet på Grevehom 2 och Disneydags. Orkar inte riktigt att det är Jolanta från Hipp hipp som spelar mamman i årets julkalender. Skådespelaren alltså, inte karaktären Jolanta. Anyway.

Såhär såg jag ut för en vecka sedan, när jag och Jonsaba drog till Danmark:




RSS 2.0