Onsdag

Skrivit minitenta om upplysningen idag. Varit sepetrött. Hatat livet. Folk är så jävla falska så det finns inte, haha.
Tog en promenad med Aneta efter skolan, det var nice. Två dagar kvar av veckan sen ska jag nog träffa Ida och sedan även Mikaela och Lennie. Lennie har köpt ett paraply åt mig, drömparaplyet!

Livet är en våldtagen röv i en dusch.

Tisdag

"Du är söt utan smink". / Ros-Marie.

Den här veckan suger hittills. Och imorgon måste jag stanna kvar och plugga, på torsdag slutar vi fyra och på fredag ska jag gå på stödtiden. BLÄ!

MEN, idag har jag även hämtat ut mina converse med usa-flaggan på. Har velat ha de sedan jag var 12 men då fanns de inte. Det tråkiga är väl att de verkar ha blivit skittrendiga. Palla.
Har dessutom lagat korv stroganoff med quornkorv och imat. Blev sådär, men å andra sidan var jag inte så förtjust i det innan heller.

DOCK så har mamma bråkat med mig.
Varför?
Jo, för att jag dricker ett glas vin. ETT glas vin.
Tydligen är det vanligare att bli alkoholist om man dricker ett glas vin på en tisdag än om man super röven av sig varje helg.
Logiken? Ja. Vem vet.

Söndag

Drog till netonnet med Jonsaba. Hon köpte en telefon och jag köpte en mixerstav. Nu kan jag börja använda min vegetariska kokbok!
Vi for ut till Burlöv Center också en sväng. Blev lite impulsshopping på ur&penn. Funderar på att lämna tillbaka ett par grejer. Fast de hade en ring i rätt storlek som jag har tittat på himla länge, men på alla andra ställen har den varit för liten eller för stor. Så är ändå rätt nöjd.
Vill ha ett nytt sånt flätat hårband men ingen nyans stämmer med mitt hår, varken den färgade delen eller min tjusiga utväxt. BAH.



En f.d klasskamrats låt. Han skriver allting själv.
Ändå!

Lördag #2

Ni suger riktigt hårt. Bara så ni vet.

Drog till entré med mamma. Vi skulle egentligen bara äta och handla, men jag kom hem med några småpryttlar. Blev en ny kokosparfym, badkulor och ett korallfärgat läppstift från Yves Rocher och en halskedja och en konstig hårgrej med fjädrar och grejer i från glitter. Tycker dock att bilden på läppstiftet inte alls ger färgen rättvisa. Men men, skitsamma.



Lördag



Känns väl egentligen inte helt värt att lägga energi på folk som dumpar en på fyllan på sms.

Torsdag

Älskar att Felicity Huffman spelar en transa som kallas Bree. (Ja, jag var förmodligen sist ut med att se transamerica.)
För de som av någon konstig anledning har missat desperate housewives så spelar Huffman en av hemmafruarna där och en av hennes hemmafrukompisar heter.. Bree!

Underbart!

Måndag #2



Snart snart snart! Första året jag var där.
Jag och Saga är med 7:14!

Måndag

Läste någonstans att subway inte vill införa glutenfritt bröd på grund av att det skulle bli för kostsamt. Då undrar jag hur kedjor som burger king, mcdonalds och max klarar det? Och även mindre ställen som saras i skurup och husie pizzeria (som båda bakar egna bottar) samt pizzeria algarve (som har fabrikatsbottnar)? Hur kommer det sig att så pass små restauranger klarar av att ha glutenfria alternativ, men inte en så stor kedja som subways?
Det är helt makalöst.

Idag har jag satt in födelsedagspengar på mitt konto och beställt ett par converse. Har även köpt smultronvin att bära med mig fall i fall det skulle vankas något partaj någonstans under lovet.
På onsdag ska jag till vårdcentralen och på torsdag till tandläkaren. Fett roligt!

Har en sån där dag när allt känns.. Overkligt. Kan inte riktigt fokusera blicken om jag försöker läsa och det känns som att jag är nyvaken konstant.
Humbug.

Lördag

Pauline från skolan skulle komma hit idag och kalasa. Men eftersom jag, såklart, har blivit ännu mer sjuk så fick vi ställa in. Bara att stå upp är skitjobbigt.

Har i alla fall sett klart sista säsongen (7e) av Sabrina the teenage witch. Det har varit en mardröm. Inte bara för att Sabrina blir sämre för varje säsong (jag gillar faktiskt de gamla avsnitten innan hon börjar på college) utan också för att hon skulle gifta sig med någon nolla som heter Aron? Alltså, HARVEY!!! Och tro fan att hon inte fattade grejen förrän precis i slutet. Goddamn! Alla som har sett serien vet ju att det är Sabrina och Harvey det ska vara, inte Sabrina och Aron? Harvey är sjukt söt och snäll och allt. Och i slutet har han dessutom en motorcykel!
I'd tap that liksom.

Jag är nog mer knäpp än jag trodde.

BÄJZ

Saker jag funderar på.

  1. Hur kommer det sig att så många pojkar tycker att det är så vansinnigt äckligt med allt som har med mens att göra, men att stoppa snoppen i röven på en brutta skulle de inte ha något emot? Varför är mens äckligare än analsex?
  2. Hur kan man ha rännskita utan att ens känna sig bajsnödig?

Fredag #2

Nu kommer säkerligen vissa bli pissed på mig, men det skiter jag i.. KAN FOLK SLUTA BLI GRAVIDA TILL HÖGER OCH VÄNSTER?! Seriöst, de allra flesta är inte ens färdiga med skolan eller något. Ska ni försörja era barn med hjälp av csn-lån eller?

Fredag

SPORTLOV!!!! Fy fan vad jag ska sova och plugga!

Fick brev idag. Inte nog med att det sög att fylla år, nu måste jag tydligen gå på någon jävla gynekologisk cellprovskontroll också eftersom att jag har fyllt 23. JAHA. Kul.
Två gynekologer på ett år. Helt underbart.

Måndag

Jahapp. Igår blev man ett år äldre men inte ett dugg klokare. Trodde inte att folk skulle gratta mig på ansiktsboken eftersom jag trodde att jag hade plockat bort mitt födelsedatum. Men det hade jag tydligen inte. Alla kunde visst se det i vilket fall som.
Fick en väldigt fin scarve av min lillebror, som också han blev ett år äldre. Den var svart med små, vita stjärnor. Min ena moster var lika generös som alltid och gav mig en blomma fast vi inte firar folk över 20 i vår släkt. Mamma hade bakat glutenfri tigerkaka för min skull. Det tycker jag är fint. Asgod var den.

Idag känner jag såhär: JAG ORKAR EJ. Är så sjukt jävla förkyld och känner mig som en zombie med 5 liter snor i varje näsborre. Jag vill verkligen inte missa skola men alltså. Bara att ta sig ut till badrummet för att snyta sig var ett helt jävla projekt.
Så jävla trött på det här. 5 månader och jag blir inte bättre, bara sämre. Nästa vecka har vi sportlov tror jag och då ska jag nog försöka boka tid på vårdcentralen. Det här håller liksom inte i längden.
Har missat två viktiga filmer på psykologin. WÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH! ORKAR INTE HA RESTER!

Nu ska jag våldföra mig lite på min nässpray och om jag orkar så ska jag kanske fixa fram någon form av frukost.

Söndag

Min demens har börjat nå nya höjder. Jag har på något sätt lyckats tappa en halsduk som jag höll i handen någonstans vid skolan. Den är förmodligen borta för alltid. Suger, det var min favorit. Av alla två halsdukar jag har. Hade.
Och nu har jag inte den blekaste aning om var jag har lagt min concealer. Packade ner den för en vecka sedan i något, men sedan packade jag om. Meneee... Nä. Puts väck den med. Är förmodligen av med fler saker.
Men kommer såklart inte på vilka.

Lördag #2

Har städat hela rummet nu. Här är fint. Typ. Vill dock göra om här. Möblera om eller något. Fast jag vet inte hur det skulle gå till med soffan.

Försökte mig på mysstämning. Har tänt en massa ljus, varav en ljusbricka är fylld med kaffedoftande värmeljus. Det är awesome.

Lördag

Är sjukt kluven till helger. Under vardagarna längtar jag efter dem så att jag får sova lite längre. Men när de väl kommer så längtar jag tills jag slipper vara hemma.

Tycker för övrigt att någon annan kan städa till mig. Särskilt med tanke på hur många personer som har saker här.
Har fortfarande två julklappar kvar dessutom. Vet inte riktigt vad jag ska göra med dem.

Mamma började gorma på mig för att jag glömde lägga undan ett bröd. Jamen.. Kul.

Fredag

Ett tips från mig till dig/er: tatuera er ALDRIG när ni är sjuka!
Smärtan.. Åååh, smärtan.

Det är fan vad mycket folk vet om en som m...

Det är fan vad mycket folk vet om en som man själv inte vet. Vet du inte något om dig själv så vet någon annan det.


Onsdag

Jag vill inte leva mer. Vill antingen dö eller bli frisk. Och eftersom det verkar omöjligt att bli frisk, sååå....
Seriöst. Har varit skitmegaapförkyld i fem månader. FEM. Insidan av min näsa består av snor och sår. Ordentliga jävla sår. Får näsblod i tid och otid av kylan och min näsa slutar i stort sett aldrig rinna.
Jävla humbug.

Meneeeeee, intet ont som inte för något gott med sig, eller? Idag är jag hemma. Har tagit en härlig promenix med Fritteboy (som också är sjuk! Kräker, snuvar, rosslar, nyser och jag tror han hade lite feber) och ska äta frulle strax. Sen ska jag försöka orka städa färdigt mitt rum och plugga.

Vi hade mentorssamtal igår. Det gick bättre än förväntat, jag ligger inte sist i klassen som jag trodde. Jag ligger tydligen ganska jämnt på utvecklingskurvan och lite bättre i svenskan. Wo!
Det gav mig ändå lite motivation att försöka fixa alla de där femhundra läxorna/resterna som vi får hela jävla tiden.
Högskoleförberedande är... Fett jobbigt. Men jag antar att det är bra samtidigt. Då blir det ingen chock när/om man börjar på universitet eller högskola sen.

Fredag

Världens längsta svensklektion idag. Tog seriöst aldrig slut. Hade en kort lunchrast och sen satte vi igång igen. Slutade tio över ett, dvs nio minuter innan tåget gick. Alla mina "tågkompisar" sprang ifrån mig utan att fråga om jag skulle med. Tack.
Promenerade i lagom takt med Rosa och Emelie istället. Drog in på netto och värmde oss.
Min nya ring gick sönder på tåget.

Natasha frågade om jag ville komma och hänga i Skuran ikväll men jag peppar seriöst ingenting. Ska plugga typ hela helgen. Med lite tur blir jag klar. Förmodligen inte. Har brutalt mycket att göra.
Skrev referat igår. Tog bara tre timmar. Ehe. Mådde fysiskt illa efteråt och kände hur referatet blev sämre och sämre ju längre in jag kom. Blä.

Och du, Joakim? Skaffa en hobby istället för att ha högläsning ur din systers blogg i vardagsrummet.

Torsdag #2

Känns som att jag är otrogen mot min kära gamla denver-klocka.
Ska testköra min nya väckarklocka inatt och se om jag vaknar. Den har typ femtielva olika alarm-melodier och jag valde Für Elise för natten faktiskt.
Men ja. Vi får väl se.
Fattar inte riktigt varför den är blå på bild? Är inte speciellt blå i verkligheten.


Torsdag

Snear så jävla hårt på livet.
Palla.

Halva mitt csn kommer hädanefter gå till ett busskort.

Ska titta på doktor NO nu och tjura.

Onsdag #2



Den ser skitprålig ut på bild men är skitsnygg i verkligheten.
Ingen som vill ge mig den i födelsedagspresent? Kostar bara ca 6500.

Onsdag

Det tog ett tag innan jag fattade vilken dag det var.
Eh.
Skjut mig. Jag är så jävla trött på att plugga. Kan lika gärna gå och lägga mig på en parkbänk direkt.

RSS 2.0