"Snabbinlägg"

Okej. Så, de senaste månaderna har jag varit sjukskriven. Mer eller mindre, föll återigen mellan stolarna i vården. I somras utnyttjade jag min studentpresent och åkte till Alanya i Turkiet med min mor, hennes väninna samt dennes dotter. Det var två himla roliga veckor! God mat, lite drinkar, skitmycket vatten och lite för mycket shopping. Badade i havet 2 ggr, men var väl inte särskilt imponerad över vattnet där. Så det blev mest bad i poolen på hotellet för mig, när solen hade försvunnit tillräckligt så det bara låg skugga över. Brände nämligen mig de första dagarna, ett ärr på axeln utvecklades baklänges och blev ett sår igen, haha.

I övrigt har det inte hänt mycket de senaste månaderna. Har inte haft någon inkomst öht. Så jag lever mer eller mindre som en parasit på mina föräldrar, jättekul!

Undrar om jag borde börja blogga igen. Det var rätt skönt att ha ett ställe att bara dumpa allt på. Borde dock göra den privat. Tror jag. Så jag inte hamnar i den här situationen igen, där folk tror sig veta saker om mig. Bah.

RSS 2.0