Fredag

Hejsan svejsan. Sitter hos mina föräldrar.
Igår stack jag hem till Miriam. Hon bjöd på middag och äckliga chips, haha! VEM FAN ÄTER LÖKCHIPS?!
Såg en massa lame komedier, målade naglarna och körde ansiktsbehandling á la scrub, mask och kräm. Sjukt kvinnligt och sjukt nice!

I morse stack jag från Miriam och hem till mina föräldrar. De bor nära varandra och jag får, med lite tur, gratis mat och slipper diska!
Har promenerat med Fritteboy som blev sur för att han var tvungen att duscha när vi kom in. Lilla älsklingen.

Utkast: Aug. 26, 2012

Såhär tjusig kan man också vara.


Igår

Igår kom Miriam hit och vi chillade järnet. Såg Cry baby vilket resulterade i att vi snofsade till oss! Miriam lockade mitt hår och vi försökte locka hennes men det var nog lite för långt.
Sminkade oss och grejer men kvällen slutade med att vi köpte hem mat, haha.
 

Saker

Ja. Vet inte riktigt vad jag ska skriva här om jag ska vara ärlig. Saker har varit lite upp och ner den senaste tiden. Såg en nyfunnen vän fatta eld och det uppstod även en brand. Vi fick bukt på den men det var ändå obehagligt. Vännen hade en fruktansvärd tur, hon kom undan utan ens första gradens brännskada! Vilket jag tycker är helt fantastiskt.

Igår var jag först nere i stan och hade parkhäng med Agnes som jag inte har träffat sen vi slutade skolan. Det var nice! Tjänade dessutom 75 kronor på tygmärken som jag inte vill ha= middag!
Agnes skulle iväg till sin karl och jag begav mig hem till Miriam och hennes sambo. Drack white russians (jag gillar inte ens det egentligen!) och hade det trevligt. Fick åka taxi ner till stan, vi skulle visst se Timbuktu.
Det slutade inte så trevligt. Fick vansinnig ångest och panik och Miriam (världens bästa Miriam..) lotsade mig genom folkmassan till baksidan av den. Skakade, grät och Miriam muntrade upp mig. Fina fina.
Dumma torg, dumma människor.

Så, ja. Idag kommer förmodligen Miriam hit, sen vet jag inte. Tror jag ska ha Sex and the city-maraton nu. Har så tråkigt.
 
 
 

Är för övrigt blond igen OCH har skaffat pärlörhängen. Halleda.

Ångestkomik

Alltså.. Ångeseten (och komiken) när man stiger upp och traskar bort till toaletten och inser att ens kombo är "försvunnen". Man antar att hon inte är inne i badrummet eftersom dörren inte är stängd och låst och precis när man tar tag i handtaget till dörren för att öppna så öppnar hon den från insidan.
Oh, the horror! Tror jag såg ut ungefär såhär (och hon också);

Tisdag

Idag har jag hunnit duscha, vika tvätt, besöka Ica och lämna in ansökan om Ica-kort, promenerat ner till kronprinsen och tillbaka och skrivit ner sökta jobb på ett papper till arbetsförnedringen.
Lever ett fruktansvärt spännande liv.

2012 no more

Hoppas att Mayakalendern stämmer. Då tar 2012 slut snabbare än gångna år. Det här året suger så jävla hårt.

RSS 2.0