Harry Potter vs. Old greg


Långfredag

Jag kommer nog alltid vara lite smygkär i Bill Hader.

Nu; emporia

Ska följa med Linnea när hon köper present.
Och och och.. JAG LUKTAR GOTT! Känns som att det var tre år sedan jag duschade typ.


Onsdag

Blir ingen träning för mig idag, skulle ha gått på indoor walking med Bobo. Men jag har fått en släng av skitrolig feber och min dag varvas med att frysa, svettas och sova. Borde äta något tror jag. Får bli typ, pytt. Men jag vill ha sushi, haha.
 
Fick äntligen hem min ring från ebay! Det tog ju bara drygt 20 dagar. Trots att den skickades från England och inte Asien. Eh-he-he.
Hade lite växel i fickan igår och hittade en tjusig fjädergrej inne på Glitters rea.
Det är något visst med illusionen av döda fåglar.
 
 
 

Fortfarande tisdag

Den där känslan när man är alldeles mörbultad i hela kroppen och knappt kan gå- och man inser att man måste gå ut med hunden!
Helt fantastiskt. Men kul var det.

Jag brukar fråga mig själv, när ska livet ta slut?

 
Cover på Timmie Birkners låt, Ge mig vingar.
 

Tisdag

Den där när livet inte riktigt är på topp och man äter antingen för lite eller för mycket.
Wo!

Ska försöka orka göra lunch snart. Har inte ätit idag. Vaknade sent, känner mig sjuk. Blir lax och kokt ägg. Trevligt.
Ska träna senare, boxning med Jonsaba. Är lite rädd, hon säger att tränaren är galen. Aja.

What do you get?

 

Måndag? #3

Nähänä. Det blir inga båfflor idag. Det blir imorgon istället.

Måndag? #2

Och kaffe.

Måndag?

Herregud. Har suttit och läst igenom hela Carros gamla blogg. Dör lite av varannat inlägg, hahaha! Så mycket äventyr och fuffens och bitterhet!

Blir alldeles sentimental. Även om saker var skit så hade vi så jävla roligt. Jag saknar nästan att vara 19 år och kolsvart runt ögonen. Bah.

Ska snart ta bussen till Boost. Det är vad som händer. Hoppas på awesome båfflor idag.

Fritte plus grön

I brist på annat.
 

Lördag

Jag är 24 år och behöver hjälp med att tvätta håret för tredje gången i mitt liv (vad jag kan minnsas). Så jävla fett med förband.
PARDEY!

Fredag #2

Hej. Jag har ingenting att skriva om. Absolut inte ett skvatt, nada!
Vill dock ha skitmycket pengar. Och att 10 dagar ska gå lite snabbare så jag kan få ta bort stygnen i nacken.
Bah.

Fredag

Idag har jag
 
 
Och nu är jag öm och ser ut såhär
 
 
Så nu vill jag ha
 

Rubrik

Ja, KANSKE har jag skrivit något nytt nu.

Torsdag

Idag är det torsdag! Det betyder Gordon behind bars klockan 22. Funderar på att göra pannkakor till.

Igår var det spännande. Kom till vårdcentralen i tid och får veta att läkaren sitter fast på ett tåg, PÅ BRON?! Han hade dessutom en patient innan mig också. Hade det varit jag som var sen så hade jag blivit debitterad. Wtf?!
Bokade om tiden, ska dit imorgon istället.

Efter det gick vi och köpte polsk blekning till Mikaela (som jag stal lite av och satte på mina ögonbryn), besökte Taboo där Mikaela köpte smaksatt massageolja och jag köpte två stycken kondomer. Jag ligger inte ens, men de var så himla tjusiga!

Vi promenerade ner till Triangeln, som typ sög, drog och åt på Redfellas på Hansa, handlade lite nödvändigheter på värnhem och åkte hem. Vilade lite, drog upp till Mikaela och fixade hennes hår och sedan drog vi på striptease aerobic eller vad det hette. Kämpigt men himla roligt!

Åkte till Lund, drack lite vin, åt lite choklad, såg på Twin Peaks och myste. Fortsatte mysa och se på Twin Peaks idag och sedan åkte jag hem.

Och här är jag nu!

Onsdag

Har fått sova länge idag. Sov till 10 och hade kunnat sova ännu mer om jag fått. Men det får jag ej.
Halv tre ska jag vara hos läkaren och efteråt ska jag och Mikaela snurra runt lite i stan. Hade varit roligare utan all fucking snö dock. Bah.

Senare ska vi träna igen. Vi tränade inatt, men idag blir det ett pass. Är lite rädd, en kompis har skrämt upp mig. Men det löser väl sig. Efter det tar jag bussen direkt till Lund.

Nu ska jag snart fixa lunch. Adjökos frökos.

Tisdag

Ångest. Ångest. Ångest.

Äkta bloggpose

Woah. Det fucking snöar! Jag vill verkligen inte leva just nu.
Men whatever.

Inviger mitt nya ebay-armband. Så jävla hårt.
Jag bör dock ej bli någon form av modebloggare.

Måndag #2

Spillde ut nästan hela min pepsi. Wtf dude, wtf?

Paddy

Hittade några fler bilder på telefon från igår. Jag tycks bli lite egenkär med rätt typ av fylla.
Eh-he-he.
 
        De perfekta trosorna
Skitkass bild på gröna naglar
    Sexig pyssling
Kvälls"macka"
Bussbild, satt och skrattade för mig själv. Inte på bilden dock
Celticstrumporna
Var så grön som jag bara kunde
 

Måndag

Halli hallå.
Igår var det St Patricks day. Jag och Miriam rockade en utgång till Fagans där vi dansade och hade oss! Köpte någon shot som hette Green frog, men då jag inte kan shotta så smuttade/drack jag den som vanligt och den var sjuuuukt god. Halleda!
 
Miriam fick en beundrare med lösskägg. Och hon beundrade hans lösskägg. Träffade en himla trevlig tysk, han lät som en ond forskare när han pratade. Eh-he-he. Gillar't. Träffade även en bekant som jag hängde med ett tag i högstadiet! Fett skumt! Tyckte han verkade kortare men insåg att jag hade platåskor på mig.
Högpunkten var nog när jag dansade på ett bord med en annan kvinna. Jag dansar knappt som det är, än mindre på ett bord! Men det var himla roligt!
 
Mindre roligt att man skulle upp tidigt idag dock. Men det är smällar man får ta.
 

Lördag

Jag vill ha en duschmössa.

Fredag

Mitt huvud dör lite idag. Dagen började med ett möte på boost, fick åka hemifrån lite efter åtta. Det är egentligen inte så tidigt men jag är trött hela tiden och min hjärna kopplar inte riktigt när jag ska göra något viktigt. Eh.
Mötet gick i alla fall bra så förhoppningsvis så kan det ge någonting. Vi får se.
 
Dagen fortlöpte som så, att jag åkte hem, fixade (äcklig) lunch, åkte ner och mötte Ida vid konserthuset, gick till ams, gick och fikade (ÅÅÅÅH, Waynes pecanpaj i mitt hjärta!), tog en sväng på h&m, åkte hem, bytte om, hjälpte mamma med hennes linser samt hår, åkte ner till värnhem, gick på indoor walking (kände mig som en plus size valrosss), drack en smoothie, handlade på systemet, köpte energidricka till Jonsaba, åkte hem och åt och sen dog. Och gick ut med Fritte i kylan.
 
Skulle ha druckit lite vin och myst med Mikaela och Miriam, men både jag och Mikaela var alldeles slut och mitt huvud gjorde inte saken bättre. Nu verkar det dock som om viiiiiiiissa personer är griniga på mig eftersom man ej får tag på dem, men jaja. Man väljer inte precis att må dåligt.
 
Har städat undan lite och ser lite halvhjärtat på Armageddon. Inte världens bästa film kanske men ack så nostalgisk. Finns det någon som Steve Buscemi? I think not.
 

Fredag

Här tänker man att man ska vara lite rolig och inviga sina fina strumpbyxor. Och vad händer? JO, det går fucking hål på dem så en brutal maska dras längst med hela benet!
100 spänn i sjön. Kul.

Torsdag

Idag är både en fin och dålig dag. Jag har känt mig irriterad på vissa kärringjävlar på balkonger och en hund som verkar föredra att äta andra hundars bajs istället för att bajsa själv.
Samtidigt så är jag himla vemodig, jag börjar i ett nytt projekt genom ams imorgon så jag kommer inte kunna vara Diegos dagmatte längre vilket känns synd. Jag tycker om honom jättemycket, han är så himla snäll och gosig!
 
Har fått två av mina grejer från ebay nu. Igår kom skorna som jag fick helt gratis pga små (nästan osynliga) märken och idag kom ett skyddande skal i hård silikon till min telefon. Väntar på fyra saker till, plus två saker som är mammas, haha! Jävla ebay!
 
Igår skaffade jag äntligen gymkort. Det fick bli 24seven eftersom ingen vill träna på friskis med mig, haha. Så ikväll ska jag kanske besöka tjejgymmet nere på torget och imorgon blir det nog indoor walking med Mikaela. Jag vill dock främst gå på pass, jag tappar motivationen så jävla fort om det bara är "gym" så att säga.
Så ja. Nu kör vi!
 

Bah

Hatar den här dagen.
God natt.

Guten morgen

Har en toffla av varje sort på mina fötter, en kopp kaffe i handen och ca 20 liter smör i håret. Nu jeevlar tar vi den här dagen i hornen!

Ska följa med Bobo till le sjukhus som stöd. De ska snitta upp hennes ögon eller något. Så efter det så ska jag hjälpa henne till ett apotek och sen hem, tror jag. Ikväll har jag Chili. Timmarna i mitten vet jag ej hur jag ska fördriva. Men det löser sig.

Nu; dusch.

Så jävla hurtig

Har en lchf-pizza i ugnen. Visste inte vad jag skulle äta och hade mandelmjöl kvar. Lite google på det. Poff!

Har varit ute med Diego. Jävla skitväder. Somnade en stund i soffan med honom sen. Goskille.

Kvällstankar

Skulle vila lite vid halv sju. Vaknade 4½ timmar senare.
Fo shizzle.

Jag är lite sugen på lugg. Igen. Det är något allvarligt fel på mig. Lugg för mig är som v-neck för Dave i Happy Endings. Jag har haft lugg nästan konstant sedan högstadiet! Wtf dude?!
Men det är så fint.

Lördag

Åhåhå. Har nog lugnat ner mig lite nu. Har sovit, dock ganska dåligt. Dessutom vaknade jag inte av att jag var utsövd. Håller på att bli förkyld IGEN. Så jag vaknade pga täppt näsa. Fett roligt!

Har ätit frukost och ska snart göra mig iordning. Ska möta upp Pauline på Emporia och gå en sväng med henne där. Ska även byta den där tröjan på Lindex tror jag. Hoppas den finns där, gillade den annars.

Ikväll händer det femtielva saker. Men så är det alltid när man väl har planer, haha. Carro kommer hit och vi ska dricka lite och gå ut och svänga våra lurviga. Samtidigt så har Jessica bjudit med mig på fest och samtidigt har en annan vän bjudit med mig. Han har dock fyllt år och ska fira det idag. Vi får se. Får ju följa det primära och se vad hon vill.

CAPS LOCK GÖR ALLT BÄTTRE

SAXAT FRÅN TREVLIG GRUPP: Why isn’t there a STRAIGHT pride parade?? Why isn’t there WHITE history month? Why isn’t there an international MEN’S day!? Why isn’t there a hospital for WELL people?? Why isn’t there a soup kitchen for RICH people??!?

Azzå..

Skitmånga (karlar) har lagt ut en massa förlöjligande och sexistiska bilder idag, angående internationella kvinnodagen. Mitt kvinnoblod kokar under min kvinnohud som är sådär babylen som kvinnohud är. Samtidigt gråter jag eftersom jag är så jävla kvinnokänslig och min livmoder värker eftersom att det är vi kvinnor som fött fram alla dessa små idioter, kvinno-, som män. Nä. Jag tror att jag ska ta på mig mina fluffiga tofflor och äta lite praliner.

Skatan gråter

Åhåhåhå. Varför är jag inte miljonär så jag kan köpa alla fina glittriga nagellack från Deborah Lippmann?! Ska trösta mig själv genom att måla tånaglarna i Femme fatale.

Sexy maddafakka is sexy

Trillade när jag var ute med Diego tidigare. Skitbrutalt. Ett jävla kaninhål var täckt av löv, så jag såg inte det och trampade rakt ner och trillade. Och som alltid när jag trillar så la jag till med ett brutalt asgarv. Kändes bra att ingen såg eller hörde det i alla fall.
 
Mötte upp mamma när hon slutade jobb. Åkte till värnhem och köpte migräntabletter och vatten. Åt sallad med Mikaela och hämtade ut paket från Lindex. Diademet som jag beställde är så himla fint. Grr.
Dock så är en av topparna waay för stor. Får byta. När jag orkar.
Måste även hämta ut ett paket, mina virkade ballerinaskor har kommit. Får hämta. När jag orkar.
 
Just nu sitter jag och tjurar på ett mörkt rum. Ungefär som alla andra fredagar. Orkar inte göra något. Är tjurig för att min kära familj sket i mig som vanligt. Eller glömde. Whatever, lika illa.
 
Sitter i mjukisar och orkar ej hämta vatten. Har försökt gnugga bort så mycket maskara som möjligt. Klart att jag valde att måla maskara en dag när det är tornado ute och jag sitter ensam på mitt rum på kvällen. Eh-he-he. Till detta hör att jag sällan använder maskara. Bajs.
 
ÅÅÅH JOHANNA FAN VAD DU ÄR GNÄLLIG.
 
Ska fortsätta titta på dålig tv och tjura nu. Kanske ska sätta i en av mina septumringar igen också. Like a bull.
 

Femme fatale

Idag är det 8 mars. En dag att uppmärksamma alla starka kvinnor som kämpat för kvinnors rättigheter. Det är en varm dag, för mig.

Målade naglarna igår kväll, tyckte att nyansen var passande. Femme fatale. Eh-he-he. Ett rött lack från Isadora.

Vaknade jättetidigt för att jag skulle till läkaren. Var (är) aptrött. Får ett samtal om att läkaren är sjuk. Hade varit rätt gött att få veta det innan jag gjorde mig iordning.
Gick ut med Fritte i den kalla stormen. Lämnade pengar till mammas vän från mamma. Just nu överväger jag att sova en stund. Men har Diego vid 12-13 och vill inte riskera att försova mig. Borde även duscha.

Senare idag är det ams, som varje fredag. Och en dejt med Mikaela.


Påminnelse

Varje gång jag målar naglarna så kommer jag ihåg varför jag hatar att måla naglarna.

Fuck u bitcheeees




Häxan Surtant är baserad på mig

Jag känner mig så jävla nere. Alla mina vänner är konstant upptagna med annat eller bor fett långt bort. Folk hade inte ens märkt om jag dog. KUL.

Önskar att jag inte var så jävla feg för att gå ut ensam. Annars hade jag åkt till entré och fikat med mig själv och avrundat kvällen på bio. BUT NOO, jag kan knappt gå till närköpet ensam!

Funderar på att tvinga mig själv att gå på bio ikväll. Kommer förmodligen aldrig få se den förbannade Motorsågsmassakern annars.

Torsdag

Testade att göra en bouffant á la 60's. Det gick sådär, den blev inte så stor. Men mitt hår ser lite roligare ut än när det bara hänger i alla fall.

Har en omelett på järnet, måste äta lunch fort som fan. Ska ut med Diego sen och efter det måste jag ner till sofielund på något infomöte genom ams. Kuuuuuuuul.
 

Fortfarande onsdag

Lyssnar på en gammal vän på youtube. Jösses vad duktig hon är på att sjunga! Det känns nästan inte alls som att det är samma person som jag gick på barnteater med för ca 100 år sedan!
Älskar den här dagen lite. Har FÅTT ett par skor från ebay! FÅTT! Jag måste dock betala frakten, men den går på typ 80 spänn. Men herrejösses! Så jäkla awesome! Dessutom har mina virkade ballerinaskor blivit skickade också. Är nästan lite euforisk.
 
Idag har det varit sol och vår! Jag och Sanne avnjöt den eventuellt sista varma dagen med glass. Och jag har på mig leggings i "strumpbyxematerial" för första gången sedan 2009 tillsammans med en stickad klänning och kavaj. Känner mig fortfarande naken. Lite som att det är en pyjamas. Men ändå nice!
 

Onsdag

Ska aldrig bli ordningsvakt och jobba i Stockholm. Jag hade mått så jävla dåligt resten av livet pga alla jävla idioter.

Onsdag

Sitter och fönstershoppar på ebay. Sååå mycket fina klänningar. Jag dör lite!
Fick pengar i förrigår. Tog tillfället i akt och införskaffade mig lite hela kläder. Så slipper jag kanske att byxor och leggings går sönder på bara några veckor för att jag inte har något att byta med. Eh-he-he.
Köpte även ett par skal till min telefon och en ring som mamma har velat ha jättelänge, det gick på 40 spänn sammanlagt. Eeeebaaaaay!

Ser på Sex and the city as we speak (read 'n write?) och ska strax platta mammas hår. Tidigare var jag på Entré med Sanne och åt middag och skaffade mig leggings.

Helvild kväll!

Söndag

Saker jag behöver idag:
 
  • Fotmassage
  • Övrig massage
  • En snäll näsa
  • En kram
  • Bisarrt snabb ämnesomsättning
  • Ett bra skämt

Heart of the ocean

Nu ska jag strax bege mig mot bussen. Men tänkte först visa halsbandet jag fick i julklapp av Carro! Inviger det idag.
Som den skata jag är så älskar jag det!
 

Hurtig chaij

Idag har jag hunnit med en hel del! Jag steg upp vid halv sex och hjälpte mamma att fixa håret (dvs koppla in och starta en plattång+dra den genom håret...). Efter det har jag hunnit städa en del, ta en ordentligt dusch och fixat frulle.

Halv elva ska jag vara på arbetsförnedringen på något möte, sen hem och ta Diego, sen tillbaka till arbetsförnedringen och sen hem igen. KUL. Känner mig inte alls stressad eller så.

Senare idag får jag besök och ikväll har jag Chili.
Men nu ska jag äta min frulle!


RSS 2.0