Jävla storm

Ville bara dela med mig av att jag inte orkar skitstormen som råder. Ska snart iväg. BAH!

Så trött

Har inget kaffe så har tagit fyra stycken koffeintabletter. Hoppas att det hjälper. Men jag tvivlar på det. Förstår inte grejen, kaffe/koffein gör andra människor pigga men jag känner inte av det. Vad är grejen?!

Just nu ser jag på Grey's anatomy iklädd blus, stickad tröja, jeans och mjukisbyxor. Och strumpor. Överväger att faktiskt behålla mjukisarna över jeansen resten av dagen, även när jag ska ut med Diego och på någon ams-grej.
Fast så lär det inte bli. Hur skulle det se ut?

Onsdag

Idag har jag blivit intervjuad och fotograferad för Vvs forum, sjukt random. Men kul!
Just nu äter jag min tredje bit kladdkaka (med grädde!) och känner att min mage verkligen avskyr mig.

Det var det!

Tisdag

Herregud. Upplever känslor jag inte har upplevt på skrämmande länge. Jösses. Det här var underligt.

Efter den blöta morgonrundan med Fritte så somnade jag om och sov som en stock. När jag väl vaknade gjorde jag inte så mycket, tvingade mig själv att ta en dusch bara. Så nu är jag i alla fall ren i håret igen!

Åkte upp och mötte mamma i stan. Vi skulle till Triangeln och se fall halsbandet hon har velat ha jättelänge fanns kvar på Glitters rea. Det gör det inte. Däremot blev hon ett par panelgardiner rikare.

Ikväll ska jag ut med Chili. Får hoppas att minikillen inte drunknar i slasken.

MEN, plusgrader, jag har saknat er!

Tråkig tjej är tråkig och uppdaterar dåligt

Jaha. Ehm. JAG VET EJ?

I fredags var jag som nämnt på Moderna och sedan hos Mikaela. I lördags var jag på dop för min kusins nya barn, Love. Himla liten fis! Fast, de brukar vara små när de är spädbarn har jag hört.
Drack tre koppar kaffe och busade runt med alla små toddlers där, haha. Min andra kusins son är sjukt bestämd, så himla charmig. "Vi ska åka hem strax", "NEJ!". Haha! Söta ungar.
Blev kompis med en liten kille som heter Liam också. Vi connectade. Haha!
 
Sen drog jag till Mikaela igen. Blev ingen film då men vi kollade skitgamla bilder. Det var nice. Jag fick näsblod också. Mindre nice.
 
Ska nog fira Jonsabas hemkomst med en tripp till Abdos snart. Hon har varit i Gambia i ca 100 år nu.
MIN BOBO!
 

Hungrig tjej

Så. Jävla. Hungrig.
 
Väntar på att Mikaela ska komma hem till Malmö (höhöhöhö, så mysko att skriva så) så vi kan handla mat och sedan krypa ihop likt ett platoniskt par och mysa!
 
Moderna var helt okej! En del verk var dock lite för modernistiska för mig. Det fanns en himla stor tavla av Dali, Willhelm Tells gåta. Den var gigantisk!
Fanns även några verk av Man Ray.
AGNES, OM DU LÄSER DETTA SÅ HOPPAS JAG ATT DU ÄR FRUKTANSVÄRT AVIS DIN LONDONBO!
 
 

God förmiddag

Idag är det fredag! Ska ut med Diego om ett tag, sista rundan för veckan. Sen ska jag ner till ams och skriva under närvaro och kolla jobb och praktiker. Vill söka en praktik i Lund men har inte möjlighet att ta mig dit. Det suger! Hade så jävla velat praktisera där!
 
Sedan blir det ett besök på Moderna. Har som sagt aldrig varit där så det blir spännande. Jag tycker om surrealism väldigt mycket så jag är förväntansfull!
Om jag hittar sällskap så kanske jag åker ut till Emporia också. Får se.
 
Ikväll blir det film, pizza och eventuellt chips (brukar dö lite efter den pizzan, så vi får se..) hemma hos ny-grannen Mikaela! Ska bli spännande att se hennes och hennes pojkväns nya lägenhet. Det är en köpes! Är sjukt avis! Fast har ändå börjat trivas relativt bra i mitt gamla flickrum. Fast det är väl inte riktigt flickrum, tror vi flyttade hit när jag var 12-13 år. Men här är mycket finare nu! Och jag har blivit himla mycket bättre på att hålla ordning på saker och faktiskt städa. De som känner mig vet hur äckligt här var för bara något år sedan.
När jag flyttstädade här så fick jag slänga min matta. Det bodde saker i den, haha!
 
Nu har jag tre lampor+taklampa och ordning och rent! Det är fett mysigt här nu om jag får säga det själv! Skulle dock behöva ett litet bord. Men det löser sig! Har spanat in ett par stycken.
 
Idag inviger jag mina pråligaste örhängen. Men Carro säger att de funkar till vardags om man har rätt kläder och jag får nog våga hålla med. Har svarta jeans, svart tröja och grå kofta. Dessutom sminkar jag sällan ögonen numera så det blir nog bra.
 
Satan i gatan vad långt detta inlägget blev!
 
 

God dag

Har SOM VANLIGT varit ute med hundarna. Två av dem i alla fall, Diego och Fritte. Efter Diego gick jag och köpte några ägg. Har städat lite. Kollat på tv, betalat en faktura.
Och.. Inget mer!

Imorgon ska jag ta Diego sista gången får veckan, åka till ams och sen gå på Moderna Museet. Har aldrig varit där, de har en utställning om surrealism just nu som tar slut på måndag. Det blir nog kul!
På kvällen ska jag besöka min nya granne Mikaela (eh-he-he-he-he) och ha filmkväll hos henne! Det känns helt sjukt att hon bor på gångavstånd nu. När vi började umgås bodde hon i Trelleborg och hon flyttade till Helsingborg för något år sedan eftersom hon pluggar där. Men nu bor hon i Malmö! Och hon bor dessutom i mitt område! Sjukt mysko!

Kul liv

Har insett en sak. Jag har typ inget liv. Om man bortser från de två tillfällen jag har träffat Carro så gör jag INGENTING på "fritiden". Jag gymmar (när jag är frisk!), går ut med hundarna. Och ibland är jag på ams. Det är typ det. Så jävla sorgligt.

Just det! Jag städar ju också! Hur kunde jag glömma det?

Hej hej

Har inte bloggat på några dagar nu. Är sjukt förkyld (höhöhö) och gör inte så mycket mer än jag måste. Så jag är mest ute med hundarna eller vilar i soffan. Typ.
Idag har jag inte haft någon "jobbhund" men eftersom vissa människor här i världen inte kan ta ansvar så fick jag frysa röven av mig och ta Fritte en andra gång idag. Och nej, jag är inte så lat så att jag tycker det är hemskt och fruktansvärt att behöva gå ut med lillkillen men när man är så pass dunderförkyld så är det inte jättekul. Särskilt inte när man har en häl som tar kål på en lite då och då också.
 
Den här veckan händer inte mycket. Har Diego imorgon, torsdag och fredag. Sen ska jag på kbt imorgon och ams på fredag. På lördag är det dop! Min kusin och hans fru ska döpa unge nummer två. Det blir spännande, har inte sett lillkillen än!
 
 
 

God natt

Är himla trött, ska snart gå och lägga mig.
Följde med mor till sjukan i förmiddags. Åkte hem, åt lunch, åkte och mötte Carro. Köpte tjusiga innetofflor på halva reapriset, hallelujah! Fick även med mig H&M's parfym Golden Bouquet hem.
Vi bowlade och jag lyckades naturligtvis med det omöjliga; att få ett klot att fastna i rännan. Men vi överlevde.
Handlade skithuspapper och åkte hem.
 
 

Kul

Har blivit lite småsjuk. Är aptrött och hängig. Det här går jag ej med på!
Trots min elaka kropp så åkte jag ner till värnhem och postade ett par skor som jag ÄNTLIGEN har fått sålda! De har legat på tradera vid tre tillfällen i rad nu, de två första betalade inte. Dumma jävlar.
Köpte även nässpray. Och choklad.

My baby don't mess around because he loves me so and this I know fo shooooo

 

Bildår

Ser på Världens strängaste föräldrar. Peppar Wife Swap sen, eh-he-he. Lägger upp lite bilder sålänge, någon från Instagram, någon från google, orkar inte ta bild på mina egna saker. Eh-he.
 
Update: hittar seriöst inte bild på något förutom karamellskålen från Lagerhaus. Men det blev en hatt, basker, solglasögon och lite smycken. Dessutom fick jag ett av världens finaste halsband av Carro i julklapp! Replica av Oceanens hjärta, haha! Lubbin' it.
 

Måndag

Har ringt min handläggare utan svar och varit ute med Fritte. Ser på Greys anatomy nu och ska ner till gymmet när det är slut. Sen blir det dusch, maila min handläggare och gå ut med Diego.

Så spännande är min dag.





-

Jag har inte bloggat alls idag. MOAHAHAHAHA! Känn dig lurad.

Härligt härligt

Jag stod för maten idag. Blev vegansk currygryta. Alla åt, och både pappa och min storebror tog mer! Så grytan tog slut!
Helt jävla fantastiskt! Det är skitsvårt att få folk här hemma att äta vegetarisk mat. Säger man ordet "vegan" så tittar folk på en som om man var dum i huvudet.

Har fikat klyftpotatis. Farligt farligt. Så jävla gott!
Nu jävlar är det Hells Kitchen! Som jag har saknat det!

Torsdag

Vaknade lite efter åtta och rusade upp och ringde min handläggare på arbetsförmedlingen. Hon svarade såklart inte, så jag lämnade ett meddelande. Hoppas jag i alla fall, jag la på när jag hade pratat färdigt. Hoppas så innerligt att hon ringer upp idag, annars får jag på något sätt ta mig ner imorgon och hoppas att hon är där.
Efter det så, hör och häpna, somnade jag om. Såklart.

Annars har jag varit ute med Diego vars fisar är dödliga. 4 real. Men han är fin ändå.
Kom nyss upp från gymmet, har bara joggat lite och kört lite armar. Måste försöka komma igång med det igen, med liiiite tur blir jag lite piggare då. Ska övervinna sömnighetsmedicinen!

Bah

Varför är internet så förbannat tråkigt?

Onsdag

Vaknade sjukt sent och insåg att min överraskningsmens är kvar. Inte blev det bättre när jag märkte att jag glömde ta mina tabletter igår. Jippi!
Fick i alla fall tvinga upp mig själv ur min fantastiska soffa och slänga i mig frukost. Gjorde mig iordning och cyklade bort till Diego och promenerade med honom. Vilade en stund efteråt, han är så gosig!

Efter det har jag vilat lite till, kelat och promenerat med Fritte och mamma (kelade dock bara med Fritte) och blivit blöt. Jävla regn.
Ikväll ska jag promenera med Chili också, hoppas det har slutat regna då. Behöver i och för sig inte duscha annars, bara att schamponera håret innan jag går hemifrån så lär jag vara ren och fin i håret efteråt. Eh-he-he.

Återkommande problem

Nu har jag, återigen, 0 unika besökare.
Populär much?

Människor jag inte gillar

  1. Hobbypsykologer
  2. Vänner som inte beter sig som vänner
  3. Hobbyprofessorer (särskilt inom näringslära)
Detta är tre olika grupper med människor som jag tycker bör skärpa sig snarast.
 

Starkare än man tror

Tror att besöken hos läkaren ändå har varit till fördel, mer eller mindre. Har spänningshuvudvärk och försöker rensa tankarna efter att ha gått igenom en hel drös med post. Jag hade seriöst mer post än brevbäraren.
Jag har ringt flera samtal idag. Jag hatar att ringa. Särskilt till folk jag inte känner och företag. Men idag har jag ringt Nordea finans angående en faktura som skulle varit betald i december, jag har avbokat en tid hos optikern och jag har ringt arbetsförmedlingen, dock utan resultat då min handläggare är sjuk. Men ändå! Jag sitter dessutom och tittar på min post samtidigt som jag suckar uppgivet då jag vet att jag måste sortera färdigt den också. Och jag förbannar det faktum av att jag eventuellt kommer bli debiterad för en missad läkartid igår, och den summan är den dubbla besöksavgiften. Inte nådigt överhuvudtaget.
Men jag gråter inte än. Jag klarade mig över den branta backen. Jag är fortfarande förbannad och ledsen men jag har ännu inte slängt något i väggen eller kollapsat.

Heja mig!

Hej då måndag

Dagen har knallat på som ingenting. Jag tog tjuren vid hornen och skickade ett argt mail. Jag som är så jävla rädd för konflikter. Men det behövde göras. Funderar på att glida ner lite diskret i soffan nu och somna framför tvn. Är trött och det blev ändå ingen träning idag. BAH.

Uppdatering

Synundersökningen gick bra, tror jag. Ska på återkontroll på fredag. Hon sa att jag hade -0,25 på båda ögonen, men det säger mig inte ett dugg faktiskt. Hon pratade även om "falsk närsynthet" som kan uppstå om man sitter mycket vid datorn. Vilket jag halvt gör. Jag sitter dock sällan längre stunder, tröttnar på att skiten är så tråkig och går en sväng i lägenheten eller gör något annat. Men vi får se vad hon säger. Jag har dock inte råd att köpa glasögon. Men det löser väl sig.

Det kom en kvinna med två barn, varav det ena barnet satt i vagn och SKREK. Inte grät eller "tog höga toner", utan skrek/jollrade utan dess like. RÄLIGA UNGE!

När jag sitter och väntar på att få komma in så ringer min mobil. Det är en av receptionisterna hos läkaren jag går till som undrar om jag hade tänkt komma idag. Jag blev skitförvirrad och fattade ingenting, men sedan kom jag på vad som har hänt; jag har såklart inte fått reda på huruvida min post har kommit eller ej, eftersom den hålls som gisslan. Den måste vara värdefull.
Kommer bli så jävla arg om jag blir debiterad.

Nu ska jag strax äta en sen lunch och invänta rapport från Miriam som är på postjakt (hon jobbar där borta).

Guten morgen

Om ett tag ska jag bege mig iväg för en synundersökning. Vet inte om jag behöver det, men det var ett gratiserbjudande och det kan ju inte skada. Kanske får jag svar på varför mina ögon är så "trötta" och varför jag har huvudvärk i tid och otid? Vem vet.

Efter det ska jag rusa tillbaka för att ta ut Diego på en promenix. Kommer bli jävligt tight, men det löser sig! Borde börja ta med mig en lövblåsare varje gång så jag kan blåsa iväg allt skräp som ligger på marken. Han är som en liten get! Senast försökte han äta en wettextrasa och jag fick kämpa som ett djur för att få ut den. Den gick i bitar dessutom, så fick kämpa med varje bit. Grät nästan till slut, fy farao så frustrerande det var! Men jag tycker ändå om honom. Mysunge.

Ska raida min post senare. Har säkert missat massa viktiga saker, IGEN. Hrm.

Unika besökare

0

På begäran

Carro tyckte att jag skulle blogga mer. Men jag är så jävla fantasilös och vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Har femhundratusen tankar men vet inte hur jag ska få ner dem på pränt.
Men det löser sig.
 
För ett tag sedan fick jag tillbaka en skiva av Jonsaba med väldigt gamla bilder på. Bilder från högstadiet, rättare sagt. Allting indelat i olika mappar med olika namn och varje bild har sitt eget namn. Så jävla töntigt.
 
Lägerresa i åttan
Den där när jag skulle visa min dåvarande bästis mitt partytrick, men blixten fick mig att blinka
Besök hos tjejen som bodde precis ovanför
Ett besök på Burger King med dåvarande bästis
En vanlig morgon innan skolan
Resan upp till Stockholm för att se The Darkness! Jag var så himla glad för jag hade vunnit biljetter via Ztv
En ganska ordinär kväll i mitt liv. Häng utanför macken
Mff:aren!
 

Bajs

Jag är så fruktansvärt irriterad, arg, ledsen, frustrerad och sur. Jag är så trött på människor som verkar anse att de står över mig, att de är bättre än mig när de faktiskt bara är ruttna. Jag är trött på att saker som är mina hålls som gisslan och jag är trött på att det är JAG som ska fixa allting för att de är så förbannat lata. Det är jag som ska åka genom hela jävla stan för att hämta och lämna saker och det är jag som måste ta reda på saker.

Seriöst. 2013, vi tar och rensar bort lite ogräs nu va?

Fräsig

 
Det var ändå en fräsig frisyr jag satt inne på.
 
 

Frusen

Tvingade upp mig själv och gick ut med Fritte vid 8. Är himla stolt! Det var vansinnigt längesedan jag kom upp så tidigt "utan anledning". Annars brukar jag mest bara kunna komma upp om jag har något viktigt möte eller så.
Är dock så trött att jag ser dubbelt. Men kan inte somna om, ska ut med Diego vid 12. Håller på att brygga kaffe. Hoppas hoppas hoppas.

Just det! Igår stod det en polisbil vid huset mittemot vårt, en piké ute vid gatan och en som körde fram och tillbaka på cykelbanan. Fem eller mer poliser halvt stormade en trappuppgång, kollade källaren och lyste med ficklampor.
Men som vanligt när något spännande händer här så upphör det innan det når sitt klimax, med andra ord så åkte poliserna till slut iväg utan att ha tagit någon eller något. Baaah.

Vill ha

För övrigt vill jag grilla Bingo Ben över öppen eld.

God eftermiddag

Vaknade av alarmet imorse och istället för att stänga av det så ställde jag fram klockan en timme. Liksom, wtf?!

Efter det har jag varit ute med Diego och Sanne och promenerat och nu kom mamma hem. Dessutom ska jag laga sen lunch, är fett hungrig.

Natten till 2013- ett urval

Samtliga bilder är från Mikaelas kamera.
Det bjöds på fantastisk mat, drinken Scarlett O'hara (himla god!) och lite Fia med hutt. Tack Miriam!
 

RSS 2.0