Kalas

Vi kalas för fullt! Rockar nattkläder och de andra har ätit prinsesstårta. Jag har tryckt i mig ett par glutenfria pepparkakor, fantastiskt!
I kylskåpet väntar en julmust dessutom.Trevligt!

Tittar på Nybyggarna på 5an. En brud är lika gammal som min lillebror, som är 19, och hon har varit hemlös i 3 år och injicerat heroin sedan hon var 14. Det var tydligen någon kille hon träffade som "lärde henne", så att säga. Jävla ärkepucko.
Tror inte sådana människor faktiskt vet vad de ställer till med. Hur ont det gör för familj och vänner att se någon så nära gå ner sig så totalt. Och livsstilen det medför.
Bah!

En sen jävla morgon

Vaknade 13, med vissa korta undantag. Fick dock veta för någon vecka sedan att mina värden när det gäller folsyra har blivit lite dåliga, IGEN. Så jag har återigen fått det utskrivet och hoppas på att bli piggare.

Idag fyller lillkillen år! Han börjar bli stor, 4 år gammal! Nu är han med andra ord nästan lika gammal som min storebror, som är 33. Idag ska han få presenter och eventuellt prinsesstårta. Han är tokig i grädde.
Han ska få en liten bitring med en tiger, en pipande igelkott och hjärtformade hundgodisar. Finaste killen!




Självporträtt i tandpetare

Konstnären av detta otroliga verk heter Martin.
 
 
Vad har jag gjort idag? Allergirond. Sovit. Storhandlat med mamma. Ätit middag.
Spelat fia med knuff x10. Nu? Fia med knuff. Sova.
 
Hörs!

Usch och fy

Jag bör duscha idag. Bör bör bör. Man kan förmodligen fritera diverse saker i mitt hår.
Så jävla fräsch.
Jag orkar dock inte duscha. Fast jag borde. Men jag vill göra något annat. Kanske sova. Kanske se en film. Kanske kanske kanske.

Har ätit middag. Funderar på att gå ut och springa. Men då måste jag duscha sen.
Värdelöst säger jag!

Kärring

Om jag nu blir så gammal så tror och hoppas jag på att bli en skitcool pensionärsjävel, en riktig jävla kärring som tror att hon fortfarande är 20. Eller åtminstone var ung på 20-talet.
Något av det.
 

Old school

Idag är min kollega sjuk så jag knatade iväg ensam till min gamla grundskola och skaffade ett grundmaterial bara. Har aldrig sett eller träffat den nya rektorn tidigare men hon verkar vara en trevlig kvinna med ett tjockt lager skinn på näsan.

Efteråt gick jag till matsalen och hälsade på min gamla mattant. Hon är bra fin hon.

Tror jag ska sova en stund nu, mamma sitter vid min dator samt har en musikdvd på så det finns inte mycket annat att göra.

Sex och staden

Då är måndagen snart slut. Imorgon ska vi gå en till allergirond, men den här gången så ska vi gå på en skola som ligger precis där jag bor! Så jääääävla nice. Men sjukt många ääää.
Öhm. Sen ska vi väl eventuellt ringa runt och se om hittar fler ställen att gå ronden på.
 
Just nu ser jag och mamma på Sex and the city, första filmen. Fast mamma har sovit sig igenom typ, nästan halva. Fett lönt ju.
 
Det här har jag också hittat på idag. Förutom att gå allergironder.

Hejsan svejsan

Imorse gick jag och en "kollega" våra första allergirundor på två olika förskolor. Det gick över förväntan trots att vi saknade mätinstrument. Men det är bara att komma tillbaka och göra mätningar när instrumenten är lediga.

Efter det har jag inte gjort så mycket. Vilat, spelat Fia med knuff och Angry gran run (verkar vara en spinoff på iffes Temple run fast roligare), varit ute i det "fina vädret" med Fritte och mamma och ätit middag.
Om jag lyckas väcka mamma så ska vi titta på Sex and the city-filmerna.

Ledsen för skitdålig uppdatering idag internet!

Hemma

Åkte iväg till Emporia med Madde. Hon skulle köpa julklappar och jag skulle känna mig fattigare än fattig, haha. Men skitsamma, palla bry sig. Hittade rätt tjusiga julklappar till hennes småsystrar faktiskt. Och jag dregglade lite över väskan igen. Grr.

Håller på att koka ris och ska snart sätta in fisk i ugnen. Sen middag känns bättre än ingen middag. Är fett hungrig.

HAHA, älskar att Tina Nordström är med i Partaj!
- Den här grädden har gått ut!
- Men varför köpte du ente den tejdigare då?!


Äntligen händer det något!

Ja, äntligen händer det något denna svunna Söndag i slutet av Oktober. Fast så ska jag inte säga, det har väl hänt en del egentligen.
Men skitsamma.
 
Så fort jag ids resa på röven så ska jag gå bärsärkagång på mitt hår, med lite tur kanske jag lyckas få det att se någorlunda ordentligt ut. Efter det ska jag måla mitt ansikte som den ytliga tramsbyxa jag är och om jag orkar ska jag faktiskt försöka rocka en riktig outfit idag, det vill säga inte bara jeans, tröja och kavaj, utan kanske något hardcore halsband eller ett par feta ringar. Vad som helst som piggar upp det faktum av att jag bor i ett vardagsrum!
 
Nä, fy fan. Nu ska jag våldgästa Fritteboy, han har gömt sig någonstans.
Hundjävel.
 

Söndag

Har städat undan en del idag. Ätit frukost. Lunch. Ställt tillbaka klockan. Som alla andra.

Ser på något program om kändisar som ska gå ner i vikt. Orkar inte Bobby Brown, han ser så sur ut hela tiden.

Hm. Ska fortsätta städa. Och kanske göra något annat.

Vinter!

Då är det officiellt vintertid nu! Jag är ändå glad. Man kan andas ordentligt och man får ha på sig awesome stickade kläder.
Det är fett nice!

Jag drömde om diverse fyllor (och annat) inatt. Delvis så drömde jag att det började brinna hela tiden på grund av solen, jag drömde om Julia och Kirakisen (vilka det var på tok för längesedan jag träffade nu) och sen drömde jag om fyllor. Ordentliga fyllor.
Jag drömde att Jonsaba blev så packad att hon gick omkring och spydde överallt, även i glaset med vatten jag gav henne. Jag drömde dessvärre att jag skrattade åt henne också för att hon såg så rolig ut.
En annan fylla utspelade sig tillsammans med Egoina, hon hade en massa skit för sig och fick med mig. Det slutade med att vi hade målat på någons fönster, en lila kruka som hon gav mig hade färgat av sig på en hel vägg och det låg prylar överallt! Jag själv var så pass full att jag fick luta mig mot ett träd för att kunna andas? Ehm. Ja. Sen bad hon om ursäkt och min mamma tyckte allt var ganska okej igen, trots att det var skitigt och stökigt överallt.

Men det absolut sjukaste är att jag kände mig skitbakis när jag vaknade. Hur fan gick det till?

Lördag

Ja, det är sånt som händer. Nu är provet över för denna gången! Känns som att det gick mycket sämre än sist. Det suger. Alla andra höjer sig efter varje prov, jag sänker mig. HAH. Kul.
 
Åkte på Emporia med mor. Fick ett par ljusa, pastellgröna vantar. De hade en fruktansvärt fin väska på Lindex. Åh. Älskar livet just nu. Fick skor. Ena paret var gratis, Skopunkten är fett nice. Och de andra är så jäääävla snygga plus att vi fick 200 kronors rabatt OCH 20% rabatt! Nöjd_chaij.
 
 

Bah

Jaha. Då ska man snart iväg och göra högskoleprovet. Är fett nervös, är ju så förbannat trött hela tiden. Kul om man somnar därinne liksom.
Håller i alla fall på att trycka i mig frulle just nu. Lätt A-fil med russin och kanel och ett ägg. Har bunkrat upp med energidrickor, vatten och koffeintablettter, haha. Med lite tur så lyckas jag hålla mig vaken hela dagen.

Adjökos!

God natt

Det är officiellt; min kropp fixar inte riktigt pizza. Den kom upp nästan lika snabbt som den åkte ner. YEY.
Men nu ska jag läsa lite ord och sedan sova. Imorgon ska jag och lillebror göra högskoleprovet.
 
Natt i hatten!
 

Utväxt

Semisnygg chaij fixar mindre snygg utväxt.
Funderar på att köpa en blond toning att lägga på lite senare. Men vill först och främst klippa mig igen, toppa det. Det känns så mycket fräschare och finare då. Och så är det så mysigt att pilla i nyklippt hår. Eh-he-he.


Off to coop

Har sett Reqiuem for a dream och bakat muffins. Har sett lite mer än halva Mars Attacks! Älskar den filmen. Den är soft. Har diskuterat villkor för att kunna åka till USA med min storebror, han var i New York förra året. Jag har pratat med en bekant i Atlanta om att besöka dem på nyår nämligen. Fast kommer nog inte ha råd. Nu ska jag, lillebror och mamma åka till Coop och handla slingning till Joakim, glutenfritt mjöl och energidricka till imorgon. Högskoleprovet då! Är lite nervös. Sådär. Ehe.

Medlemsjunkie

Jag kollade igenom mina medlemskort igår. Fick en ganska rejäl chock! Har nog lite för många tror jag. På bilden nedan är dock legetimation, bankkort, donationskort, patientkort och frikort inräknat.
Fast samtidigt är det ju bra med förmåner och erbjudanden och grejer. Känner mig så jävla tramsig, har till Ica, Coop medmera och Hemköp i matväg, haha! Sen är det mest.. Random kort, Ikea family och Sj och lite sånt. Och så lite "shoppingkort" så att säga, typ H&M och sådana där onödiga.
Det är i alla fall ett under att alla kort får plats.
En riktig medlemskortjunkie!
 

Glasögonorm

Hejsan svejsan.
Kom hem från läkaren för ungefär en halvtimme sedan. Gick lite sådär idag. Kände mest för att resa mig och gå därifrån under hela sessionen. Men så kan det vara.

Använder mina tjusiga fuskisar med fönsterglas från Buttericks idag. De är nice när man vill gömma sig bakom något men det ej är läge för solglasögon, höhö.

Sitter och tittar på Boyz n the Hood med min storebror. Den verkar spännande. Och lite ombyte från alla maffia-filmer han brukar rocka.
Jag känner lite för att se Requiem for a dream igen. Hm. Får se.


Bah, humbug

Åh, jag är så förbannat jävla arg och ledsen och irriterad. Hatar att känna såhär och hatar att det oftast är över ingenting. Dumma dumma dumma hjärna.
Gnällhumöret har blivit värre, ja. Hade jag haft chansen hade jag flytt hem till någon, men näääää! Har inga pengar, inget busskort och ingen cykel. Älskar mitt liv ibland.

Helt uppåt väggarna

Vaknade ett. ETT. Vad är det för fel på mig?!
Det absolut värsta är att jag skulle kunna gå och lägga mig igen och sova vidare. Till råga på det så är detta en sådan dag när man bara vill ge upp livet. Känner för att bädda ner mig i ett öde rum med diverse godsaker och en massa filmer. Men just det, jag har ju inget rum! Så jag får bädda ner mig i vardagsrummet i min grusiga säng istället. Och titta på Vänner på datorn. Med hörlurar. PARTY!

Ja. Idag är jag extra gnällig. Lev med det.


Höstfärger

Varenda höst så önskar jag att jag hade en awesome kamera då träden är lika fina varje höst. Parken där jag går med lillkillen är nästan sagolik under denna årstid så det känns lite värdelöst att man fotograferar med en telefon.
 

Höstpromenad

Tog en långpromenad med Fritzon innan. Tog en del bilder med min FANTASTISKA mobilkamera, eh-he-he.
Ska lägga in dem på datorn sen men nu ska jag fortsätta på sista säsongen av Friends.

Dagens klanteri

Jag orkar inte att jag är så jävla klumpig. Slår mig hela jävla tiden, välter saker etc. Den senaste stunden har jag vält ner en massa grejer från ett skåp, slagit i handen ashårt i kylskåpet (samma jävla hand som jag klämde i en bildörr för någon vecka sedan), slog i andra handen i torkställningen precis.. Listan kan göras lång. Man kan tycka att jag borde vara härdad. Men icke.

God förmiddag

Idag sov jag till 10! Så jävla underskattat alltså. Vaknade till några gånger, men det räknas inte. Sov till 10. Fick sova ut ordentligt. AAAARGH!!!!
Ich bien so happy.

Ska klä på mig och borsta tänderna nu. Sen ska jag nog sätta igång och måla andra lagret på dörrkarmen i sovrummet. Efter det så är det bara att måla elementet och byta golvet kvar, sedan är rummet färdigt att flytta in i!

Do you feel lucky, punk?

Sista inlägget för dagen. Kvällen.
Har egentligen ingenting att skriva. Så jag lägger upp lite bilder från 2008 när jag var sjukt punk!
(Fina tider. (Fast egentligen inte.))
 
Västen hängde med en del. Var ganska fantasilös. Men ändå!
Kattbilden är apropå ingenting.
 
 

Pizzabullar

Jag gör dessa bullar glutenfria eftersom att jag är.. Ja, glutenallergiker, haha.
Men är man inte det så kan man bara bortse från fiberhusken och använda vanligt vetemjöl istället tror jag, samt byta ut mjölken, margarinet och osten mot laktosfri om man skulle behöva det.
 
Till degen behöver du:
  • 25 g jäst
  • 4 dl mjölk
  • 25 g smör/margarin
  • 1 nypa salt
  • Ca 5-6 dl glutenfri mix
  • 1 msk fiberhusk
Till fyllningen behöver du:
  • 1 dl krossade tomater
  • 1 msk oregano
  • 1 tsk basilika
  • 2 dl riven ost
Smält smör och värm till 37 grader tillsammans med mjölken. Smula jästen i en bunke och häll i degspadet och blanda tills jästen löst upp sig. Häll i fiberhusk och låt svälla i ca 10 minuter.
Häll i salt och mjöl, arbeta samman till en deg (jag använder mig utav visp med degkrokar). Låt jäsa i 30 minuter.
 
Ta ut degen på ett mjölat bakbord och knåda den smidig. Kavla ut till en rektangel och bred på tomatsås. Strö över osten och eventuellt skinka eller annat du tycker är gott.
Rulla ihop precis som med kanelbullar, skär till snäckor och lägg i bakformar och ställ på en plåt. För att inte riskera att bullarna fastnar i formarna så häll någon droppe olja i botten först.
Grädda i 250 grader i ca 10 minuter, se till så att de inte blir brända men får fin färg.
 
 
 

Woop

Det blev pizzabullar! Tog inga bilder, men kan nog ta en på resultatet. Skriver även upp receptet då.

Var ute med Fritte för en stund sedan, vi träffade Josefine och hennes lillkille Goliat. Så jävla söt! Och helt underbart mjuk! Till skillnad från Fritte så kan han göra saker också. Han kan sitta, ligga, "korsa" (korsa frambenen när han ligger) och high five! Fritte kan bara sitt och hopp. Om han vet att han får något för det.

Törnrosa kan slänga sig i väggen

Halleda! Somnade som en stock i förmiddags och vaknade nu. När ska denna förbannade trötthet försvinna?
BAH!

Hm. Vet ej vad jag ska göra nu. Får se.

Guten morgen

Försov mig lite idag så lillkillen kom inte ut förrän vid 9. Men det gjorde inget, vi träffade några av hans kompisar i parken! Ozzy, Zen och Fanny, haha. De är så fina när de springer rundor med sina små ben. Förutom Ozzy som är lite större än de andra.

Brukar träffa dem plus några andra hundar i parken på helgmorgnarna, de har så jäkla roligt tillsammans! Fast Fritte är knäpp. När han väl får springa fritt och busa så gör han det i typ, tre sekunder och sen lägger han sig vid mina ben. Lönt!

Ska borsta mina tänder nu. Men struntar nog i Galloping Gertie den här gången. Sen får jag se om jag ser någon film eller städar eller något. Blev inga fler pizzabullar igår så kanske tar och fixar det idag också.

Natt i hatten

Sista inlägget nu då. Ser på film med mamma och ska sova snart. Är, som vanligt, skittrött. Får nog lämna soffan snart. Mor gasar ihjäl mig.

Spooky!

Stod i godan ro och målade lister och karmar och grejer när allting i hela lägenheten bara slocknade! Trodde först att pappa kom åt strömbrytaren i rummet men icke sa nicke. Var becksvart i hela lägenheten och i telefonen väntade en läkare! Riktigt läskigt.
Min läkare (vikarie för min ordinarie) frågade lite och förnyade recepet och satte dessutom in folsyra igen.
Jag måste börja äta mer vegetariskt igen, min kropp är ledsen.

Pizzabullar

Bakade pizzabullar för ett par timmar sedan. De blev redigt populära och tog slut på en gång. Tog dock ingen bild.
Blir kanske att jag bakar en laddning till senare.

Kaaaanske lägger ut bild+recept då!

Vlogg!

Jag lovade en videoblogg och en videoblogg komma skall här och nu!
Alla andra visar hur de sminkar sig eller fixar håret och så vidare. Jag ville dela med mig lite och tänkte härmed visa hur man borstar tänderna.
 
Till det här behöver du:
  • Tandborste
  • Tandkräm
  • Vatten
  • Tänder
Börja med att ta tandkräm på din tandborste. Stoppa borsten i munnen och börja massera tänderna med den. Spotta regelbundet och fortsätt. Skölj munnen med vatten efter ett par minuter, tvätta av dig och torka dig med en mjuk handduk. Om du inte föredrar hård. Det går också bra.
 
 
Lycka till med din tandborste!
 
 
 
 

Bara ett "snabbinlägg"

Hittills har det inte hänt mycket idag. Har varit ute med lillkillen och ätit frukost.

Idag ska jag lägga upp min första videoblogg någonsin! Fast den kommer vara utan ljud. Eh. Av uppenbara anledningar, haha.

Kvällens sista inlägg

Ska se lite på Friends nu och sen sova järnet. Är sjukt trött.
Var ute med Fritte tidigare ikväll och träffade vaktisrottisflickan! Åh, hon är så söt. Och snäll. Jag orkar inte, hjärtat blöder när man går och hon tittar så sorgset efter en!
Vill ta med henne hem.

Men ja. Natt i hatten!


Avundsjuk, jag är så avunsjuuuuk

Om två dagar flyttar Agnes till London. Och Elin har redan flyttat dit.
ALLTSÅ.
Det finns inte ord för hur jävla avis jag är! Medan andra flyttar till London så bor jag på en madrass i mina föräldrars vardagsrum.
Dessutom är dessa unga töser två, respektive tre år yngre än mig! BAH!
 
Fast om man ska se det från en positiv sida så har jag någonstans att bo om jag åker dit.
EH-HE-HE!
 

Utkast: Oct. 21, 2012

Jag drömde att jag var i New York inatt. Är så jävla sugen på att åka dit.

Söndag

Sanne kom hit igår och vi småfirade hennes födelsedag lite i efterskott med vin, kaffe karlsson och rulltårta! Det var riktigt mysigt. Frithiof fattade till slut tycke för henne, som han gör med typ.. Alla. Mer eller mindre. Han kräver bara lite tid, haha.
Efter ungefär fem glas tre apor så sa vi god natt och jag gick och la mig.
 
Pappa har målat andra lagret färg i hela rummet själv idag. Förmodligen för att jag låg och sov till typ 10-11. Förstår inte vad det är med mig, jag kan gå och lägga mig vid "normala" tider och sen kan jag sova bort fem år av mitt liv. Är trött hela tiden, jag orkar inte detta. Vill orka stiga upp på morgonen och gå ut med Fritte igen! Blä.
 
Ska eventuellt åka iväg och titta på golv med pappa sen. Men ska först ut med Fritzon vid ett tror jag. Borde nog borsta tänderna och klä på mig först.
 
Saknar att ha svart bob lite. Den var sjukt tjusig.

Utkast: Oct. 20, 2012

Oh lord. Har målat, vilket inte var så jävla kul som jag trodde. Eller kanske lite.
Sen tvättade jag av mig och cyklade till Burlöv Center med mamma och handlade mat. Trodde först jag skulle trilla och dö när jag klev på cykeln med en sjukt tung matkasse. Men jag överlevde!

Nu har jag bakat en rulltårta och inväntar en vän.

Hotel Transylvania

Hade egentligen inte direkt aning om själva handlingen när vi satte oss i biostolarna. Men den var faktiskt ganska rolig! Var inte heller beredd på vem som faktiskt "spelade" rollerna. Adam Sandler (han funkar tydligen som rumänsk greve), Steve Buscemi (kärlek!!!), David Spade, Fran Drescher (alltså, nostalgi), Molly Shannon, Luenell, Jon Lovitz och Brian George (Raj pappa i Big bang!). Hela familjen Sandler verkar också ha deltagit, men ja. De är inte lika spännande.
Jag hade nog kunnat tänka mig att se den igen. Eh-he-he.
 
Nu ska jag dra på mig lite kläder och börja tejpa rummet. Dags att måla!

"Snabbinlägg" #2

Ska snart på bio med Nizze. Vi ska se Hotel Transylvanien, på engelska. Efter det ska jag kanske till möllan om Sanne och co är kvar. Får se.

Antingen är jag fruktansvärt ensam eller så träffade jag två oerhört charmiga män när jag var ute med Fritte. Hm.

"Snabbinlägg"

Blev ingen träning då jag skulle till läkaren idag.
HAHA, förra veckan så var jag ju där, en vecka för tidigt, och nu när det gäller så håller jag på att glömma. Bra där!
Men ja. Det gick väl bra. Känns inte som att jag blir tagen på så stort allvar, men det löser väl sig. Funderade på att gå ut och jogga i parken här intill men sedan insåg jag att jag hellre sover en stund. Är sjukt trött.

Rummet är nästan färdigtapetserat nu. Senare ska jag och min far iväg och kolla på såna där plastmattor som ser ut som parkett. Den som ligger där nu är helt omöjlig att städa och hålla ren. Och imorgon eller på söndag så ska vi måla.
Sen har jag ett rum igen! Slipper sova i vardagsrummet, woho!

Ack och ve. Känner för att klä ut mig.

Blö

Hann med nästan hela rummet. Imorgon ska jag träna och fortsätta med tapeterna. Förhoppningsvis kan vi måla på lördag. Vore soft.
Nu ska jag nog sova. Är smått irriterad och pallar inte riskera något.

God natt.

Like a baws

Idag var vi bara fyra personer uppe på högkvarteret. Hm.
Nu ska vi tydligen bara ringa runt och gå ronder. Men ja, det blir kul.
 
Jag och min far tapetserar mitt gamla sovrum. I helgen ska där målas, like a boss!
Så jag lägger bara upp lite random bilder. Så jag inte tappar mina få läsare, höhöhöhööh.
 
Från världens bästa Psychoville
 
       När jag och Ida kvällsbadade/snorklade i somras                                                                                           
    Linda, min före detta kombo men nuvarande vän en kväll på värnhemstorget
        En sjukt tuff bil på Lisebergs parkering
    Yatzy och fuldrinkar i Folkets park med bästa Miriam
       När jag fick dille på lockigt hår. Borde reclaima min locktång
      Åkte buss till Trelleborg och himlen var fin
Väntade på tåget till Kastrup för att möta min mamma som kom hem från Turkiet
      Fick mina lågskor använda och putsade
  Dricker kaffe och gör ospännande saker uppe på högkvarteret
      Fick hem gratis bindor och parfymprov från Libresse, respektive Moschino, mycket trevligt
      Moa var här och vi åt Star Wars-godis och såg skräckfilm
        Var ute och promenerade med Fritzonboy och insåg hur fina träden har blivit
    Saker jag gör på högkvarteret förutom att dricka kaffe och ta anteckningar
                                                                                                     Såg efter hur bra Fritzonboy hade klätt i musche
När jag åkte buss och testade någon app på telefonen
 


Spännande va?
 
 
 

Döende eller något

Igår fick jag veta av hela min familj att jag snarkar. Fattar ingenting, har aldrig snarkat förr.
Men jaja.
 
Idag tvingade jag upp mig själv ur sängen, tände lampor så jag skulle hålla mig vaken och kokade ett ägg. Sen gav kroppen upp, hade huvudvärk och fick höra av mig till Sven och säga att jag inte kunde komma idag. Sov fram till två, vilket innebär att jag har sovit i fjorton timmar, minus stunden jag var uppe imorse.
Nu är jag så jävla trött att jag skakar, mår illa och nästan gråter. Fattar ingenting.
 
Ska iväg till apoteket och köpa mediciner sen i alla fall. Mina är slut. Ska nog passa på och köpa en nässpray också, om det finns pengar till det. Spännande!

She's innocent! I'm innocent!

Tittar för första gången någonsin på Svenska Hollywoodfruar. ALLTSÅ. Gunilla är läskigare än väntat. Maria är skönare än väntat. Haha, "muuuud" istället för "mood". Fantastiska blondin.
 
I fredags bjöd vår ledare på fika. Idag hade vi två föreläsningar, varav jag och en annan fick glass. Fett awesome! Snart ska vi ut på skolor och förskolor. Det blir spännande!
 
Hm. Ja. Har inte jättemycket att säga, tydligen. Måste slipa väggarna i mitt gamla sovrum så att det går att tapetsera härinne. Just nu ser det ut som att jag bor i en pundarkvart. Tänk betongväggar och en madrass på golvet i hörnet. Det värsta är att det stämmer. Fast jag har min tv och min dator. Kanske lite mindre pundigt. Eller något.
 
MEN nu pallar jag ej svamla mer. Ska fortsätta mysa med min trötta favoritkille och titta på dålig tv.
God natt!
 

De senaste dagarna

Jag har börjat på någon kurs/praktik genom ams. Den är riktigt trevlig faktiskt! Vi är en grupp arbetslösa ungdomar som träffas 10 varje förmiddag och pratar och lär oss saker. Vi ska gå allergironder på skolor där vi pressar dem på information och mäter grejer i luften, haha!
Det bjuds på hejdlöst mycket te/kaffe/varm choklad varje dag också. Så jävla awesome. Dessutom slutar vi typ, innan lunch varje dag. Älskar detta.
 
Idag ska jag på bio med en gammal klasskamrat från gymnasiet, ska se En oväntad vänskap. Såg den med mor min förra veckan och den var verkligen hur bra som helst!
 
Ska snart äta. Är så jävla hungrig.
 
God natt.

Scifi

Igår åkte jag upp till Helsingborg och gick på scifimässa med Moa och Frida. Fick träffa världens bästa Sid Haig, a.k.a Captain Spaulding!
Köpte en film som var sjukt mysko och rätt kass. Men tittade på Star Wars, V och fick kramas med Sid Haig! RAOR!
 
Efteråt åkte jag hem till Mikaela och kollade på film. Hade Saw-maraton, såg de fem första, la oss vid 5 och såg de andra två när vi vaknade.
 
Fick skjuts hem till Malmö av Lennie och hans kompis efteråt. Så jävla soft.
Så nu har jag mest softat, ätit middag och spelat Bingolotto med mamma. Vann ingenting.
Blä.
 

Utkast: Oct. 03, 2012

Huuuh. Har varit igång sedan 7 imorse. Fick stiga upp och göra mig iordning och gå ut med hunden. Sen hem och äta, borsta tänderna och sminka mig. Och platta håret.

Drog på informationsmöte om en kurs/praktik på arbetsförnedringen, det verkar intressant! Trots vissa negativa jävla undgomar. Ska gå detta tills December!
Efter det så kollade jag runt på ett par H&M till mamma efter ett nagellack hon vill ha, men det har tydligen inte kommit in än. Konstigt att vi inte hittade det då, haha!
Stack till värnhem, köpte ett läppstift jag velat ha ett tag på specialpris, två söta asiatiska brudar berättade om någon "modersreligion" de utövade. Typ, kristendom, fast det finns både en "far" och en "mor. Haha. Så söta de var.
Träffade min tokdoktor, lärde mig fyrkantsandning, åkte hem.

Är så jävla trött! Ska cykla iväg till Abdos med Jonsaba om ett tag och köpa kryddor och grönsaker. Ska laga mat!
Is nize.


Utkast: Oct. 02, 2012

Har visst inte bloggat idag. Får bli en kort resumé.

Har promenerat med Fritte, tränat, varit och handlat med mamma, målat naglarna, ätit falafel, promenerat med Fritte, kelat med hemlishunden och satt ner min cykel i källaren.

Imorgon ska jag till ams och tokdoktorn. Och kolla efter ett nagellack till mamma.

God natt.

RSS 2.0