Skuldbeläggning

Jag är inte perfekt. Långt ifrån. Jag hatar att dela mat, jag kan fälla syrliga kommentarer och jag hatar konflikter.

I fredags hängde jag en stund i parken. Fick en rejäl dos ångest och kände att jag var tvungen att prata med några personer om detta.
Jag har fått höra att det har snackats om mig bakom min rygg om hur omogen och konstig jag är. Av folk som har utgett sig för att vara mina vänner.
Att få höra att man skulle vara mindre mogen än sin 4 år yngre bror är inte det roligaste. Inte heller att det inte rör folk i ryggen huruvida man lever eller dör.
Jag har även fått nog av att ständigt bli nedtryckt, även om det är omedvetet. Att känna en så pass stor ångest så att man skär sig för första gången på fyra år är inte roligt. Det är inte roligt att sova till kvart i fyra på dagen för att man helt enkelt inte orkar stiga upp på morgonen.

Mitt lilla utbrott i fredags har tydligen räknats som personligt påhopp. Om man inte anser sig ha gjort något fel så undrar jag varför man tar åt sig? Mitt lilla utbrott var riktat mot dessa som suttit och klankat ner på mig bakom min rygg och den som har tryckt ner mig.

Jag mår fortfarande röv och har svårt att förstå hur jag ska fixa de två sista veckorna i skolan, för bara att skriva det här inlägget gör att jag får ont i magen och darrar. Det är längesen jag mådde så dåligt att jag inte vet var jag ska ta vägen, frustrationen över att ständigt ha ont och fjärilar i magen och vara rädd.
Jag hatar det. Att vara så jävla låg att man inte ser några bra och konkreta utvägar suger.

Och att sedan, återigen, få höra att det är mitt eget fel.

Bajskorv

Borde döpa om mig till bajskorven, eftersom det är så folk ser på mig.
Jag är en dålig människa, jag fattar.
Det är inte konstigt att folk undviker mig.

Jag orkar inte mer.

Oväntat besök x2

Det är så förbannat varmt så jag har öppnat fönstrena i vardagsrummet på helgavel. Jag orkar helt enkelt inte bry mig om det kommer in insekter eller fåglar eller flygplan. Det är billigare såhär än att använda fläkten hela tiden.

Min far, storebror och Fritte är påväg hit. Tror pappa ska hjälpa mig att sätta upp två lampor. Här är sjukt högt i tak och både jag och Linda är runt 1,60, haha!
Måste dock köpa glödlampor till takkronan. Det känns helt jävla lönlöst att sätta upp en takkrona typ, 10 meter upp i taket med bara 2 glödlampor i av 5. Faktiskt. Det är inte som att jag lär nå upp och kunna sätta dit dem senare.

Idag besökte vi ett buddhisttempel och moskén i Malmö. Jag tyckte om buddhistens föreläsning om man bortser från ett ganska klantigt uttalande om islam, sex och kvinnor. Moskén har jag varit i förr så jag avnjöt mest den vackra mosaiken och de mjuka mattorna. Dessutom hade jag svårt att höra vad mannen sa emellanåt och jag orkade knappt lyssna när debatt uppstod. Som vanligt.
Efter detta var det lunch och folk gnällde för att vi "bara" fick en timmes lunch. Men alltså, det är inte som att vår lunch brukar vara längre? Vi har alltid en timme liksom. Sen gnällde folk över att vi skulle se på en rockutställning på kommendanthuset. Jag förstår inte, varför gnäller man över att titta på några inramade fotografier? Det är inte precis jobbigt och man får närvaro.
Folk säger att jag gnäller. Men jag gnäller åtminstone inte över såna jävla bagateller för att jag vill gå hem eller gå och supa.

Grädden på moset är i alla fall att jag har fått cirka 10-11 myggbett på ungefär tre dagar.
LOVELY!

Cravings

Mitt kungarike för melon!

Gemenskap

Det satt två äckliga fiskmåsar och kopulerade på lyktstoplen utanför vårt vardagsrum för någon dag sen. Det såg alldeles våldsamt ut.
Scary shit.


Tjenare kungen

Sitter i min soffa i vår lägenhet och ser på tjenare kungen. Blir lite nostalgisk och känner för att dra på mig roligare kläder i lite roliga färger blandat med skinnvästen jag fick av Linda för några år sedan.
Fina tider!

Hundra riksdaler rikare tant

Folk tycker att det är, som min mor brukar säga, dööökul att kalla mig tant. Särskilt när jag säger att jag spelar bingolotto med min mamma.
Men den här kärringen vann minsann hundra kronor ikväll! MHM! Fick dessutom lotten av pappa, så gick inte på förlust. Mohahahaha!

Idag har jag varit bortskämd unge. Fick en brödrost av pappa också, samt en måltid. Mina föräldrar avvarade två gamla lampor de inte längre använde. Detta innebär, när jag har skaffat glödisar och en stege, att jag/vi har tre taklampor! En såndär liten rund jävel, en brun takkrona och en lykta, fast i form av taklampa. Detta innebär att jag/vi bara behöver fixa två lampor till, tre med fröken Lindas sovrum.

När jag kom hem fick jag ett ryck och möblerade om. Och alltså, mina möbler är inte precis fjäderlätta. Bokhyllan fick jag tömma först, hade dött annars. Men nu är här rätt mycket luftigare!
I alla fall ett tag, sedan ska vi ha in två bokhyllor till och vi ska försöka hitta en större soffbord. Ska eventuellt ha en av mina små byråar i vardagsrummet också, om jag har förstått det rätt.
Men den tiden den sorgen, så att säga!

Nu ska jag plugga lite innan jag däckar.



Och så en liten bild på mina nya tillskott! Ett hjärta på varje axel.

Sovmorgon

Vaknade sju. Efter det vaknade jag varje gång klockan ringde men somnade om illa kvickt. Slutade med att jag steg upp ungefär halv elva. Det var gött. Tror jag behövde det lite. Slängde in tvätt i maskinen.
Hade ingen frukost så jag drack ett glas havremjölk bara. Drog in till stan och mötte upp Julia som följde med mig till studion. Fyllde i Aron (min papegoja på axeln) och gjorde två små nya. Ett hjärta på varje axel.
Tycker de är puttinuttiga.

Fick skjuts hem till mina föräldrar, åt mat där. Fick glass av mamma så nu har jag två av mina favoritkillar i frysen. Ben och Jerry. De ger mig karamel sutra, vilken jag tror kan bli en ny favorit.
Har kelat med Fritte. Fick skjuts hem av pappa.

Har hängt upp tvätt på tork. Har man inget tvättställ så får man vara lite kreativ. Har hängt över duschstången, handduksstången, byrålådor, element, hattställningen i hallen och tvättkorgen.
Det är nice. Kommer kunna ha mina bekväma kläder snart igen!

Måste försöka hitta min behepansalva. Har ingen lust att köpa en helt ny när jag vet att jag har någonstans. Blä.

Konsten att trampa någon på tårna

Woops. Råkade visst göra någon random människa lite upprörd.
Jag får inte gnälla på att jag har ont i fittan när någon har skrapat celler från min slemhinna så att jag blöder, för i en del länder begås det minsann könsstympning! NÄMEN, det hade jag ingen som helst aning om!
Jag får inte heller anse kvinnor vara förtryckta i Sverige, för i en del länder är jämställdheten mycket sämre. VA?! Är det sant?!
Jag får inte heller oroa mig över att bli med barn ofrivilligt, fast jag inte har någon lust till att skaffa barn just nu och trots att jag inte skulle ha råd att försörja det för JAG HAR MINSANN KRAFTEN TILL ATT SKAPA LIV! För egentligen är det ju faktiskt bättre att uppfostra ett oplanerat barn utan någon som helst inkomst och när man knappt kan ta hand om sig själv. Det vet väl alla?

Nä serru. Jag hade faktiskt inte velat vara man heller. Men ärligt talat så finns mina i-landsproblem oavsett en anonym person på internet vill det eller ej.

I am woman, hear me roar

Kind off avskyr att vara kvinna.
Jag föddes med en skåra mellan benen med ett hål i. Detta hål innebär lägre lön, sexism, att alltid anses vara lite sämre och räknas som äcklig eller konstig om jag bryter könsnormen.
Mitt könsorgan är dessutom bräckligt utav bara fan och jag måste underhålla det mer än man behöver underhålla en bil. Jag behöver bli skrapad vart tredje år för cellprovstagning, jag måste utstå mensvärk värre än många pungsparkar ibland och dessutom kommer risken nästan alltid att finnas att jag kan bli med barn, ofrivilligt.

Men imorgon ska jag vara man i skolan igen.
Heja!

Trött och dement

Fick mitt medmerakort idag. Efter cirka fem minuter har jag tappat bort det. Trodde det låg någonstans i soffan. Men så verkar fallet ej vara.
Har fått sms idag! Min studentmössa är påväg nu! WO!

Intranätet här är assegt just nu.

Stannade i skolan för att plugga. Det gick ändå helt okej. Ska nog stanna på onsdag också och försöka bli av med lite rester.
Imorgon går inte, då ska jag till grävarN. Gynekologen alltså.

Idag har vi filmat i skolan, till avslutningen. Det är en del som anser att det är på tiden att allmännarna också får ta plats och synas och inte bara.. Alla andra. Det är alltid mest musik på avslutningarna. Och en hel del film. Sen lite högläsning från skrivarna och eventuellt lite impulsintervjuer med journalisterna.
Grejen är att en folkhögskola inte får vara folkhögskola utan allmän linje.
HAH! Suck it, bitches!

Är fett trött. Ska nog sova.
Avslutar med visdomsord från Rosa; dra inte in oss neutrala i ert jävla skitsnack i skolan.
WORD!

Fred ut.

Bitterfitta

Funderar seriöst på att sluta läsa vissa människors bloggar. Blir bara så jävla arg och irriterad hela tiden. Är trött på självgoda människor som talar om för andra hur de ska leva sitt liv, är trött på skenheliga personer som snackar skit om andra så fort de har lämnat rummet och jag är så jävla trött på allt runt omkring.

Fritte var aldrig här i helgen, saker gick fel. Men nästa helg hoppas jag på! Min kombo har varit här idag och hon verkar gilla hur lägenheten ter sig. Det är ju bra.
Vi såg på lite film och åt popcorn och.. Andra onyttigheter. Det var soft som fan.

Har kommit igång med pluggandet till sist. Det gick åt helvete. Jag känner mig så vansinnigt korkad som inte ens kommer förbi en uppgift längre innan det tar stopp. Men ja. Stannar jag i skolan och går på stödtimmarna så fixar jag förmodligen det innan den 16 maj.

Finbesök

Glömde berätta det. I helgen får jag finbesök av ingen mindre än Frithiof!
Kommer bli så sjukt mysigt! Ska ta promenixer med honom och tvångskela. RAOR!




Resultat

Igår fick jag besked om resultetet på högeskoleprovet. Det var absolut första gången jag skrev det och jag lyckades skrapa ihop 0.9! Jag personligen är oerhört stolt, trodde inte att jag skulle få ens hälften av det.
Men inte fan föll det konfetti från taket, inga ballonger heller! Det fanns inga fanfarer eller någon banderoll med texten "GRATTIS!" skrivet med endast versaler.
BAH! Humbug.
(Men jag är fortfarande stolt dock.)

Igår torkade jag av hela bokhyllan och satte böcker på plats. Jag tror dock att jag skulle behöva hämta min andra hylla hos mina föräldrar, vet bara inte hur. Känner inte för att ta en hel bokhylla som är typ, dubbelt så lång som mig på bussen tvärs genom Malmö. Men det löser sig!
Packade även upp skivor men alla filmerna får vänta. Har ingenstans att ha dem än.

Idag ska jag ta tag i mitt pluggande ordentligt, har slarvat som fan med det. Tror att jag ska försöka packa upp/rensa ut resten av mina kläder också så mamma får tillbaka sina resväskor.

Vi har hela världen i vår lägenhet


RSS 2.0