En blandning av wiho och blä.

Var sur idag igen. Det typ bubblar. Jävla skit.
Fick dock skjuts till stationen idag.

Åkte hem och hämtade mina apsnygga lackstövlar, åkte iväg till kronprinsen med Saga och besökte en kvinna som skulle köpa stövlarna. Det gjorde fysiskt ont att göra sig av med dem. Så jävla fina.
Men ja. What to do.

Skulle ner till triangeln och möta Annie för att få mina skor. Hamnar först på bianco där jag konstaterar att fina tygskorna är hårda som fan och sedan shock där plånboken blev ledsen. Det blev ett linne, en t-shirt, ett par strumpor och ett par zombie-hörlurar. Rea, åff kårrs. Förutom strumporna, men de kostade bara 39 spänn.

Gick in på triangeln, fortfarande i väntan på Annie. På h&m hittade jag ett nagellack och en kjol men SÅKLART hade jag glömt presentkortet hemma.
Försökte ringa Annie, men fick inte tag i henne så till sist drog vi hem. Vi var kalla och hungriga och trötta.

Smög in på netto och köpte fett med onyttigheter. På väg hem till mig så ser vi Rasmus i ett fönster, så vi slår oss ner och börjar jävlas med honom.
Eh-he-he. Sjukt kul.

Drog hem, dog i kylan, lagade veggieburgare och pommes och såg på dum och dummare. Samt pillade på våra nya piercingsmycken som kom idag! Har svarta smycken nu, ser inte så dumt ut som jag trodde att det skulle göra.
Ändå nice. Ändå.
Väntar bara på mina skor från tradera nu också. Älskar second hand. Och sidor där saker kostar nästan gratis.
Faktiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0