Och så var det söndag.

Hm. Igår var hyfsat roligt tycker jag nog.

Först var det dop i Svedala för lille Gustaf Axel (älskar hans namn), vilket är min kusins 3 månader gamla son. Fick veta att hennes bror också ska bli pappa med sin chaij! Herregud. Det innebär att min moster blir mormor och farmor inom loppet av typ, ett år ju. Höhö.

På kalas, typ ingen pratade med mig. Kul. Älskar att känna mig så omtyckt och populär av mina släktnigar. Fick en kram av mammas kusin, det var det enda. Hon var den enda som frågade om skolan också. Fint.

Åkte och handlade på city gross, fick med mig fruktsoda, red bull och beby bell hem. Och en vegetarisk gyrospizza utan lök! Så awesome!
Saga och Carro kom, vi drack vanilla sky och typ, grogg. Mitt glas råkade på något sätt ramla brutalt så idag måste jag torka bort fruktsoda-vodka från mitt bord, mitt golv och vissa av mina saker. WOHO!!!

Carro var tjusig och hade tight klänning, sammetsleggings och skor med kilklack och öppen tå. Och halsband och ring! Är ändå stolt över henne som bar kilklackar en hel kväll, höhö.
Jag invigde mina röda kilklackar. Är ett under att jag inte bröt benen.
Vi drog till Lynx och satt där och chillade ett tag. Jag trillade (såklart) och kom knappt upp. Jävla skor.

Sen drog jag och Carro till deep. Läskiga snubbar dansade sliskigt med Carro och tog på henne. HAHAHAHA! En 37årig hårdrockare raggade på mig. Tror jag. Yrade om distortion och grejer.
Jag vet inte. Skumt.

Till sist drog vi (jag blev nog rätt jobbig till sist), hämtade jackorna och gick till ett falafelställe och åt pommes och drack vatten. Äckligt mycket ketchup. Och Carro som ÄÄÄLSKAAAR ketchup, hahahahaha.

Tog 6an till gustav, vilket är två hållplatser från konserthuset, i bara strumpor, satte oss på 7ans busshållplats. Fick vänta 50 minuter, och det var sjuuuukt kallt.

Bussen kom, vi åkte hem, marken var blöt. Strumporna var icke fina efter det. Kollade bussar på min jättesnabba dator, satte alarm och somnade.

Jag vaknade och var helt sepeförvirrad, något lät ashögt, fick för mig att det var en dammsugare som stod och skrek under bordet, men hittade inget. Pinsamt sent fattade jag att det var alarmet på klockan.
Bra där!

Carro åkte hem och nu är jag sugen på ben & jerrys och ostbågar. Åååhrrr........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0